Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коледен подарък помощ

Featured Replies

• Автор

Мечетата, поне според мен, не са вече толкова актуални.. Една голяма панда + една от онея шантави шапки с козинката отвън и някой готин букет цветя. Според мен това би зарадвало дори голяма жена. :) Е, първо се подсигори, че не си има някого вече.

Прав си ..  :)

Защо да не е !!!!?

Защото по принцип не съм чувал до сега някой да подарява за Коледа мечка .

И аз съм за шапка-панда. Аз лично имам две и ако видя още 22 различни и тях ще си купя..много им се радвам..

Такива, в момента има в Terranova и в Debenhams ..но само в Теранова са за жени, а не за деца.

http://www.natamno.com/products/%D0%A8%D0%90%D0%9F%D0%9A%D0%90,-AKNOMONI,-FURY-ANIMAL,-AN010%252d-PANDA.html подобна ?

Не си прав. Когато бях на 16 подарих на моята мече, но просто реакцията и беше нулева.. За това по-добре недей. А за шапката имах предвид нещо от този род - http://shapki.bg/aviatorski/449/. Има едни с топки надолу, но не можах да намеря. Много са разпространение сега и се харесват страшно много на момичетата.

• Автор

Не си прав. Когато бях на 16 подарих на моята мече, но просто реакцията и беше нулева.. За това по-добре недей. А за шапката имах предвид нещо от този род - http://shapki.bg/aviatorski/449/. Има едни с топки надолу, но не можах да намеря. Много са разпространение сега и се харесват страшно много на момичетата.

Аха ще се опитам да намеря нещо подобно ..Благодаря ти , ако някой знае подобни сайтове ако може да праща ! 

http://podarihit.ru/files/i/r/large_image/product/products/6340/shapka_panda_large.4f313f0c22e41.jpg ?

http://www.natamno.com/products/%D0%A8%D0%90%D0%9F%D0%9A%D0%90,-AKNOMONI,-FURY-ANIMAL,-AN010%252d-PANDA.html подобна ?

Да, такава!

Нямах предвид шапка панда, а плюшена панда + някаква шапка, но и това става. Плюшка панда + шапка панда и момичето ще се ошашави, но ще и хареса, гаранция. :D

• Автор

Нямах предвид шапка панда, а плюшена панда + някаква шапка, но и това става. Плюшка панда + шапка панда и момичето ще се ошашави, но ще и хареса, гаранция. :D

Хахаха някой ако знае от къде мога да си намеря точно такава http://podarihit.ru/files/i/r/large_image/product/products/6340/shapka_panda_large.4f313f0c22e41.jpg да каже моля ?

Аз пък имах предвид точно панда-шапка, защото е много по-практично, по-модерно и екзотично.

Ама точно тази с огромните очи и розовите бузи..не ме кефи особено.. но то не е важно на мен да ми хареса, нали така..

Не знам къде продават точно такива..но знам, че нямаш много време, за да намериш

• Автор

Аз пък имах предвид точно панда-шапка, защото е много по-практично, по-модерно и екзотично.

Ама точно тази с огромните очи и розовите бузи..не ме кефи особено.. но то не е важно на мен да ми хареса, нали така..

Не знам къде продават точно такива..но знам, че нямаш много време, за да намериш

Ох да , за това исках ако някой знае къде има да си я поръчам или да отида и да я взема .. защото все пак по празниците точно на дали някой ще се занимава да ми я носи :( .. Честно казано тази последната повече ми допадна , защото да ти кажа виждам повече момичета с такива подобни от колкото с по-горната ..

Млади сте все още, да я караш да изисква материалното още от сега, не е добра идея.Аз лично, бих я завел на кино, дори и вкъщи.Нужни "инструменти".1. Филм.2. Чипс, пуканки... нещо за хрупане.3. Едно, две цветя...4. Може би и свещи - ако сте толкова влюбени. - ароматни за предпочитане.5. И един фотоапарат, че да запечатате този момент - от снимката по-хубаво спомен не съм виждал.И нещо важно, ако ще взимате да палите свещи, задължително пожарогасител, та и страстите да охладите, че и презервативи ще са ви "нужни". Това беше в кръга на шегата, разбира се.Хайде успех! ; )) 

...

Oooo, стига плаши човека :)пожарогасител :)

едно чихуахуа ама истинско ,слагаш го в кутийка с панделка , малко е скъпо , ама много шса впечатли :P

• Автор

едно чихуахуа ама истинско ,слагаш го в кутийка с панделка , малко е скъпо , ама много шса впечатли :P

Хаха разбира се . 

Млади сте все още, да я караш да изисква материалното още от сега, не е добра идея.Аз лично, бих я завел на кино, дори и вкъщи.Нужни "инструменти".1. Филм.2. Чипс, пуканки... нещо за хрупане.3. Едно, две цветя...4. Може би и свещи - ако сте толкова влюбени. - ароматни за предпочитане.5. И един фотоапарат, че да запечатате този момент - от снимката по-хубаво спомен не съм виждал.И нещо важно, ако ще взимате да палите свещи, задължително пожарогасител, та и страстите да охладите, че и презервативи ще са ви "нужни". Това беше в кръга на шегата, разбира се.Хайде успех! ; )) 

Ще послушам съвета ти с леки изключения  :D .. Благодаря ти 

• Автор

Taка момчета и момичета всичко това е било напразно тя ме е лъгала и т.н ... Защо всички момичета са такива , обичат да се възползват да те мамят и лъжат , ТЪПА РАБОТА МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ... ВСИЧКИТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ НЕ СТРУВАТ ..

Айде не всичко но 99% на 100 са такива ...  :(  :(

• 1 месец по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.