Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация за игри.

Featured Replies

Момчета,сглобих тази щайга и само чакам да я поръчам:

BB код:ASROCK 980DE3/U3S3AMD FX-6300 /3.5G/X6/BOX AM3+4GB DDR3 1333 KINGSTON500GB SEAGATE 7200/6GB/16MBPOWER C AX7850 1GBD5-DHDELUX DLC-MG460 NO PSUNJOY 450RGE 450W Active PFCLG GH24NSB0 DVD RW BLACKОбща стойност - 828.18 лв. с ДДС

Извинявам се на Людмил,за това че смених от 8 на 4,но бюджетът си казва думата.Терминаторе,извинявай за грешката с цитирането.

Всичко ли е съвместимо?

Само смени паметта с такава на 1 600 Mhz.

Поздрави и Честита Коледа! 

Ако имаш познания в асамблирането на компютър и може да изчакаш 10+ дена ,за този бюджет може да изтискаш още малко производителност!

ASROCK 980DE3/U3S3

AMD FX X6 6300, 3500MHz, 14MB, socket AM3+

500GB SEAGATE 7200/6GB/16MB

VTX3D Radeon R9 270 X-Edition  

NJOY 450RGE 450W Active PFC

Floston Genesis

До тук 775лв. , като за рам е препоръчително да попиташ в hl-eshop от където съм предложил и картата, понеже има и цени от 35лв. за 4ГБ - както и 4- 5 варианта до 50лв.  (до колко е вярна онформацията може да провериш с телефонно обаждане или мейл).

Ако няма изгодни като цена добавяш към частите от никем една плочка!

Като крайна цена идва приблизително 835лв. с рама от никем , ако цените в хл са достоверни то разликата цената на рамта ще свали малко цената(все пак и доставки ще се плащат)!

• Автор

Частите,ще се поръчват от М*ст.Имам приятели там и ще мога да взема малко намаление.Някакви предложения?

Частите,ще се поръчват от М*ст.Имам приятели там и ще мога да взема малко намаление.Някакви предложения?

Това след 2 страници изписано ли ти дойде на ума?

ПП: Колкото и намаление да вземеш мисля че няма да достигнеш цената от ник*м или скай* или от х шопа който предложи плeйалистик.

PS 2: Напиши си на едно листче предложените неща тук и като цена и да ти кажат крайната цена от мост с намаленията и виж дали си заслужава. Ако си заслужава пазари оттам.

Редактирано от терминатор (преглед на промените)

• Автор

Ами, аз вчера разбрах,за мост.Ходих с родителите на гости на едни приятели и се оказа,че бащата познава хора в мост.

По направената от мен груба сметка трябва да ти направят отстъпка 13-14% за да ти излезе на приблизително същата цена +/- няколко лева. Направи си внимателно сметката, няма нужда да даваш излишни пари...

• Автор

Имам още един въпрос:Future-proof ли е това дъно?Ако искам да кажем след 1 или 2 години да си сменя процесора,с тогавашен,ще мога ли?

Ако е АМ3+ дъното,нямаш много възможности.Поне засега.Тук има колеги,които следят тенденциите,те ще ти обяснят по-подробно.

• Автор

Момци,след една много тъпа случка днес,бюджетът ми пада с 80 лева.Идеи?

Момци,след една много тъпа случка днес,бюджетът ми пада с 80 лева.Идеи?

Конфигурацията на Людмил,само че с HD 7770 или 7790.

• Автор

Добро утро момчета.Туко що ми се обадиха от никем,за да ми кажат,че всичко е налично,освен захранването.то е :

url=http://nikem-bg.net/computer-components/NJOY-450RGE-450W-Active-PFC]NJOY 450RGE 450W Active PFC

На цена 65 лева.Може ли да ми предложите друго захранване на тази цена?Отговорете бързо ако обичате,защото трябва да се обадя.

Тук на дилърски цени ще минеш на 1 година гаранция.

Захранване- СМ В500;М3 е по-слабо от D3 и с две +12,но е производство на CWT.

пп Ето ревю.

Редактирано от johny01 (преглед на промените)

• Автор

Момци,отидох и си взех конфигурацията след много премеждия :Д.Прибрах се в нас,отворих компютъра и....няма захранващ кабел.Офертите на никем с захранващ кабел ли идват?Ако не,мога ли на първо време да ползвам кабела от старият ми компютър?

• Автор

Отидох и ми дадоха 4 кутии(Кутията на кутията,Видеото,Процесора и дъното)Кабел нямаше за захранване,само един малък червен с 2 черни края(Ебати описанието).Ще ми дадът ли,или трябва да си го плащам?

Тия кабели дето ги описваш са SATA кабели. Те са в кутията на дъното. Захранващ кабел има само в по-скъпите и качествени захранвания! ;) Така че ще трябва да си купиш отделно.

• Автор

Кой да знае Т_Т.Предложете някакъв до 15ина лева ако има.

Отиваш в най-близкия магазин/сервиз за компютри и си взимаш захранващия кабел. Няколко левчета е.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.