Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Лисицата като видяла,че гроздето е нависоко,казала че е кисело. :D Има,Greak,много комплексирани хора.

Ти си на първо място в тази листа нали :> Говоря за комплексарите.

Аз изразявам обективни мнения, подкрепени с факти от личния ми опит.

Това че вие оспорвате фактите, само защото не искате да видите истината е друго.

Аз мога да призная къде интел са по-добри, но хейтъри като теб и оня с сложното име дето се жалва като ощипана госпожичка че бил обиден, плюят по всичко и всеки, да не забравяме и труда на хората които са положили за да докажат че не сте прави.

Човека вече си купи частите а вие все още водите този вече скучен спор.

Защо ли във всяка една тема се изсирате след като отдавна дъжда е спрял.

• Отговори 55
  • Прегледи 2,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Никого не мразя, просто не харесвам хейтърски коментари, и отговарям по същия начин. Аз питам защо мразиш АМД например?

Нека не започва отново този спор.

Не мразя амд, е вярно преди време им бях много ядосан, но това беше мнооого одавна. Истината е, че и в Intel И в amd има иновативност от някоя гледна точка.

Извинявайте, ама и някои други потребители не са много остри.

johny01 = Intel фанатик

Росен = AMD фанатик

Не съм фанатик на нищо просто съм голям противник на необективното плюене по даден продукт.

А тоя Джони не веднъж е оплювал и обиждал мен за избора ми на части.

Като се почна в една по-стара тема, оплю от до машината ми, и подбора ми на части, само защото видиш ли не била интел, захранването било Чифтек и било боклук, па видеокартата била не знам си какво..

От такъв човек ли наистина избирате конфигурации, който е крайно пристрастен, и обижда наред хората с цел налагайки на безсмислен монопол по форумите.

Както казвах и преди няколко дни същия този Джони се жалваше преди година в един друг подобен на този форум че повредил картата на сина си с флашване или там какво беше, и молеше като дете за дъвка да му се помогне че сина му щял да го линчува, а вече стана голям спец, чудя се този изрод дали се е оглеждал в огледалото да се види къв урунгел е, а тогава да тръгва да дава оценка и квалификация на останалите колеги в форума.

Johny01 = Simtech тролове от класа.

Не мразя амд, е вярно преди време им бях много ядосан, но това беше мнооого одавна. Истината е, че и в Intel И в amd има иновативност от някоя гледна точка.

За това са 2 компаниите всяка има различни виждания, но това че едните виждания не се харесват на Джонката и на някои други тук край света свършва, трябва всичко да се оплюе което не харесваме и да наложим това което искаме на всички.

Не веднъж съм гледал Джонката и компания, как в нискобюджетни решения предлагат много неизгодни конфигурации само за да пише интел на тях..

Такива от рода на до 700 - 800 лева, нали трябва интел да пише и слагаме G1610 нищо че е боклук но да пише Интел Инсайд Идиот Аутсайд.

Просто се нервя че винаги ме нападат когато предлагам нещо различно, хората идват тук за да питат и да получават много и различни отговори, а не да гледат панаири.

Всеки трябва да престане с личните нападки.Кой какво предложил в дадена конфигурация,си е лично негово виждане.Какво ще избере търсещият конфигурацията,си е пак негова работа.Така или иначе 90% от предложените крайни конфигурации тук никога не се изпълняват от търсещият компютър,ами се взема нещо,което са му предложили в близкият магазин или някой познат му е препоръчал.

Не виждам защо трябва да има обиди при това положение.

Призовавам някой модератор да заключи темата,ако прецени за необходимо.

Бъдете здрави.

Предлагам просто да спрем, но да не я заключваме ! Нека изчакаме да пристигне компютъра на автора на темата и да си каже впечатленията, и ако има някакви проблеми да помагаме и даваме насоки !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.