Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Чета и се интересувам, но поради причината, че ми трябва в момента ПЦ и нямам време да събирам повече, съм принуден да купя нещо такова :) Та ако може да кажете

• Отговори 55
  • Прегледи 2,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

270лв си е доста добра сума, човека е останал доволен дето сте му я дали. Най-вече видеото е супер старо. Както казах, ако не я взимате за игри, ще ви върши работа :)

Абе те феномите не са никак лоши, но тъпото тук според мен е, че всъщност...дъното не поддържа PCI express 2.0 и не знам какви карти ще закачаш на това чудо...

• Автор

Когато пристигне, ще пиша отново тук за да ви кажа как вървят определени игри и дали съм доволен като цяло :) За сега благодаря на всички за полужителните и не толкова полужителните коментари. Все пак са 270 лв :) Не е кой знае колко, за 2 месеца съм ги събрал с голяма помощ от баща ми естествено. След време ще се купи друг. Аз така ги карам, купувам си ПЦ, върши ми работа 1-2 години и купувам друго :Д ;п Ще пиша днес или най-късно утре какво става :)

Когато пристигне, ще пиша отново тук за да ви кажа как вървят определени игри и дали съм доволен като цяло :) За сега благодаря на всички за полужителните и не толкова полужителните коментари. Все пак са 270 лв :) Не е кой знае колко, за 2 месеца съм ги събрал с голяма помощ от баща ми естествено. След време ще се купи друг. Аз така ги карам, купувам си ПЦ, върши ми работа 1-2 години и купувам друго :Д ;п Ще пиша днес или най-късно утре какво става :)

Абе не ти е зле машинката бе... 9800GT не е никак слаба, все още си е доста добра и игрите ще ти вървят без проблем. Е, сега...не на максимални настройки...но ще вървят ! А и не мисля, че има смисъл от по-мощна видеокарта като процесора е ташак // за гейминг и тежки апликации вече е леко поостарял, за всичко останало - повече от перфектен и ставащ за абсолютно всичко !

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

• Автор

Абе не ти е зле машинката бе... 9800GT не е никак слаба, все още си е доста добра и игрите ще ти вървят без проблем. Е, сега...не на максимални настройки...но ще вървят ! А и не мисля, че има смисъл от по-мощна видеокарта като процесора е ташак // за гейминг и тежки апликации вече е леко поостарял, за всичко останало - повече от перфектен и ставащ за абсолютно всичко !

Хей, благодаря ти :) Еми аз няма да играя игри от 2013 или 2012 ;д ще цъкам гта 4 и league of legends :)

Не се обиждайте, но сте се прецакал според мен. Защо ли? Ми много надута цена за сата 2 хард, старо видео и неактуално дъно. Колегите Ви предложиха по-добри конфигурации, но както казаха на миналата страница парите са си ваши. Така и не ми стана ясно, защо пускат теми някои хора за помощ, обаче не се интересуват и не четат какво пишат колегите и взимат на собствен акъл?

И нима пентиум 3420 е по-добро от бъдещ ъпгрейд до 6 ядрен тубан ?

И нима пентиум 3420 е по-добро от бъдещ ъпгрейд до 6 ядрен тубан ?

Аз така като го гледам няма да смени нищо по него, а направо ще вземе нов след време и с тва остаряло видео не знам какви игри ще играе. По-добре е да се вземе нова машина, отколкото да се бутат пари в тази. Щото сега като се набута с нов процесор, хубаво видео и то ще излезе цената на нова конфигурация. То по тая твойта логика и като вземе дъно с G3420 пак може да го ъпгрейдне до i7 нали така? ;) Пак според мен си беше по-добре да си вземе нова машина отколкото втора ръка.

Редактирано от ComerciaL (преглед на промените)

Не може да сравните евентуалният ъпгрейд с Феном с евентуален ъпгрейд с i7 например.

Или пък възможностите на дъното със SATA3 и USB 3.0 с тия на старото дъно.Или пък това,че новото има PCI-e 3.0

Новото си е ново.Че и гаранция ще има.

Брей ти откри топлата вода, значи само ако е интел си струва да се ъпгрейдва :> Ти си гений.

А ние заблудените от АМД сме глупаци :>

• Автор

Ех не съм много вещ приятели, мога само да кажа, че и този има оставаща гаранция от 8 месеца ( До август е :) )

Еми тая конфигурация с феном, а те не бяха никак, ама никак лоши, за цената си къртеха предложенията на intel за тази цена в многонишковите процеси. Но тая конфигурация е ограничена като че ли откъм голям ъпгрейд. Може до 6ядрен феном, което е доста добре, но щеше да е доста по-добре ако можеше до някой i7 например. Феномите вече са поостарели, 45nm със по-голямо TDP и отделяна топлина, но все още са много добри и идеални за гейминг и овърклок особенно.

Зависи кога стане този евентуален ъпгрейд и дали автора изобщо мисли да ъпгрейдва. Ако се реши на ъпгрейд към 6 ядрения феномс след 2-2,5 години? Нищо не се знае...

• Автор

Това е ПЦ което е по-слабо от моето в почти всички параметри.

GTA IV му върви на very high предполагам при мен ще върви по добре.

ПЦ-то сигорно ще го ъпдате след макс 1 година :)

Аз пък се чудя защо според тях 9800GT била много слаба...http://graphics-cards.findthebest.com/l/23/Nvidia-GeForce-9800-GTЕдинственото тъпичко нещо е, че не поддържа DirectX 11Според мен тази машина, за тази цена е много по-добра от първите две в първият му пост.

За 270 лева си е мноого хубав компа.  За тая сума нищо ново не можете да му предложите така че не спорете за глупости и не мислете какво ще стане след 2 години. С моя дрънголник още си цъкам  на  средна графика игрици от  2012 година и си е напълно достатъчен за  игри от 2010 - 2012 година.  Картата е с 256 битова шина и  си се справя за момента.

• Автор

Мерси момчета, :) Сутринта ще го имам и ще пиша тука :)

Ти си за лудницата. Смотаняк.

Защо толкова мразиш intel ?

Добър въпрос. Извинете ме ако напиша някоя глупост, но според мен когато става дума за бюджетни конфигурации, AMD имат много по-производителни процесори за цената си.

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

Лисицата като видяла,че гроздето е нависоко,казала че е кисело. :D Има,Greak,много комплексирани хора.

Аз пък не мога да с обясня защо трябваше да бъда обиждан.Но не бих паднал до там,да споря с почитателят на АМД.Това че някой има мнение,колкото и да е грешно,не значи,че трябва да бъде обиждан или унизяван.Лично за мен,този човек трябва да бъде наказан да стои на скамейката за известно време.

Никого не мразя, просто не харесвам хейтърски коментари, и отговарям по същия начин. Аз питам защо мразиш АМД например?

Нека не започва отново този спор.

Извинявайте, ама и някои други потребители не са много остри.

като видяла,че гроздето е нависоко,казала че е кисело.

johny01 = Intel фанатик

Росен = AMD фанатик

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.