Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за малък ъпгрейд

Featured Replies

• Автор

Това ли остава http://nikem-bg.net/cart/36514p2r1189p1rf.html ??

Само явно никой не забеляза, че питащия има 2GB рам, ако сложи още 2x2GB ще станат дефакто 3x2GB и ще му се изгуби двуканалния режим на работа на паметта. За това аз предлагам да вземе 3x2GB и така ще стане с 8GB, слага Win 7 64bit: BB код: 2GB DDR2 800 A-DATA PSU FORTRON HE-400 / 400W Обща стойност - 211.97 лв. с ДДС Малко над бюджета, но ако има проблем да каже! :)

ПП: Според мен разбира се по-добре ще е ако вземе паметта на старо, за да спести излишен харчалък. Като за пример ще дам ето тази обява. Човека я продава нова, опакована но без гаранция явно я е взимал на черно и за това е по-евтина от обикновенната. Аз съм взимал памет от този човек и работи вече втора година безотказно и съм супер доволен и от работата с човека

ПП: Да кажа само, че съм дал обявата не с цел реклама, а с цел човека да спести малко пари :)

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

Темата приключи , всеки с неговите си глупости .

Само явно никой не забеляза, че питащия има 2GB рам, ако сложи още 2x2GB ще станат дефакто 3x2GB и ще му се изгуби двуканалния режим на работа на паметта. За това аз предлагам да вземе 3x2GB и така ще стане с 8GB, слага Win 7 64bit:BB код:2GB DDR2 800 A-DATAPSU FORTRON HE-400 / 400WОбща стойност - 211.97 лв. с ДДСМалко над бюджета, но ако има проблем да каже! :)

Забеляза се това , моя съвет , както и на други колеги беше да си вземе още само една плочка от 2 Гб и да си работи с 4гб рам .

• Автор

Темата приключи , всеки с неговите си глупости .

Забеляза се това , моя съвет , както и на други колеги беше да си вземе още само една плочка от 2 Гб и да си работи с 4гб рам .

Да но след 1 година тъй като гледам как е тръгнало ще искат минимум 6  ;)

Автора да отива да играе игрите , че след още малко ще почнат и предложенията за нови видеокарти  дъна и конфигурации както е тръгнало . :) Захранването е ясно , рам-та е ясна , играта която се играе е ясна ,всичко е ок , да идва човека с кинтите и темата да отива в кошчето .

Да но след 1 година тъй като гледам как е тръгнало ще искат минимум 6  ;)

След 1 година , може да не ти се играят игри вече . Може да си се ориентирал към други забавления.... :)  Не мисли за това , 1 година е много време . Може пък след една година да ти купят нов компютър . Нали така ?

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

• Автор

Автора да отива да играе игрите , че след още малко ще почнат и предложенията за нови видеокарти  дъна и конфигурации както е тръгнало . :) Захранването е ясно , рам-та е ясна , играта която се играе е ясна ,всичко е ок , да идва човека с кинтите и темата да отива в кошчето .

След 1 година , може да не ти се играят игри вече . Може да си се ориентирал към други забавления.... :)  Не мисли за това , 1 година е много време . Може пък след една година да ти купят нов компютър . Нали така ? Значи 1Х http://nikem-bg.net/computer-components/2GB-DDR2-800-A-DATA 

Всъщност донякъде си прав          След 1 година , може да не ти се играят игри вече . Може да си се ориентирал към други забавления....  :)  Не мисли за това , 1 година е много време . Може пък след една година да ти купят нов компютър . Нали така ? ЗНАЧИ  2GB DDR2 800 A-DATA

PSU FORTRON HE-400 / 400W ?

Това според мен са ти правилните неща който можеш да направиш към момента .Една плочица рам 2Гб и захранването което е от линка ( при положение че все пак решиш да купуваш )  Пожелавам ти успех .

Ами незнам

И кое е глупостта от това което си оградил ? Че съм написал че за еди кой си компонент е важно дали работи или не , а не кой го е произвел ли ? Ако това намираш за глупост , май е по добре да се попреосмислиш малко .

Ако ти някога си разглабял захранване ще си сменя името! Иначе наистина нямаше да пишеш подобни неща. Аз съм до тук, че започва да се оспамва темата, а и автора не знае къде се намира. От перфектния Корсар мина на един от най-скапаните Фортрони правени някога! И да каже каква е видеокартата, че наистина и аз си изсмуквам нещата от пръстите!

Лека вечер на всички!

• Автор

Добре КРАЙ за последно питам това ли е http://nikem-bg.net/cart/36514p1r45042p1rf.html ако е това темата е за ЛОК  :D

Ако ти някога си разглабял захранване ще си сменя името! Иначе наистина нямаше да пишеш подобни неща. Аз съм до тук, че започва да се оспамва темата, а и автора не знае къде се намира. От перфектния Корсар мина на един от най-скапаните Фортрони правени някога! И да каже каква е видеокартата, че наистина и аз си изсмуквам нещата от пръстите!

Лека вечер на всички!

ВИДЕОКАРТА Saphire Radeon Hd 7750 1gb gddr5

Тази http://nikem-bg.net/cart/36514p1r1189p1rf.html или http://nikem-bg.net/...r45042p1rf.html

Редактирано от incredibl3 (преглед на промените)

От перфектния Корсар мина на един от най-скапаните Фортрони правени някога! 

CX не е перфектния Корсар а на дъното на моделите им. Конкретно избрания модулен вариант е като "прасе със звънче".

incredibl3 за 99 лв. колкото е измисления Корсар се взима FSP Raider 550W. За 88 лв. се взима CM GX450W.

Иначе с HD7750 (55W) може да вземеш и FSP350-60APN 85+ за 52 лв. Та сам си прецени колко пари ти се харчат.

Ако смяташ че има вероятност скоро да смениш изцяло конфигурацията включително видео над 300 лв. би имало смисъл от по-яко захранване.

пс. Картата или друго няма да ти изгърми заради слабо захранване а заради спестените му защити. Иначе едва ли старото е толкова слабо та да не се справи с конфигурацията.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.