Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо котарака ми се търка постояяно по мен

Featured Replies

Ее не спорете, моля ! Темата я пуснах от любопитство, а не за да се караме ! :)

Е не спорим бе-обсъждаме си  :)  Не е целогодишен периода за ,,правене на деца,, при котките,па камо ли през зимата!!! Па другаря като иска да си спори-----с котарака :D

С теб не споря другарю! Аз отговарям на колегата. А размножителният им период започва от зимата.

На Хайдук Пикасо пък нонстоп му се искаше та

нема лете нема зима

добре че беше жена му Съни

На Хайдук Пикасо пък нонстоп му се искаше та

нема лете нема зима

добре че беше жена му Съни

То и на мен ми се иска постоянно,но то си е до ,,природата,,на човека,животното.  :D

Размножителния период  при котките не започва през зимата!!! Точка.

То и на мен ми се иска постоянно,но то си е до ,,природата,,на човека,животното.  :D

ти не си в час изобщо

и мъжкар и женски съм гледала - разгонват се когато си искат

за тия навън може но не и за домашните !

е и сега Хари Мата Хари ангорката ми е разгонена - нещо да кажеш а

Ти ли си тоя, който казва на хората кога да слагат точка и кога не? Ако нещо не ти е ясно, не се срамувай да питаш. Все ще ти е от полза.

ти не си в час изобщо

и мъжкар и женски съм гледала - разгонват се когато си искат

за тия навън може но не и за домашните !

е и сега Хари Мата Хари ангорката ми е разгонена - нещо да кажеш а

Слушай коткогледачката!!! Без намерение  за спор, а добронамерено.Не те знам колко си в час с отглеждането на котки и т.н.т. Аз съвсем сериозно ти казвам,че зимата не им е периода!Гледам от както се помня котки-гледал съм и такива на двор когато сме живели в къща и такива ,,домашни,,в апартамент -както сега.За последно казвам-зимата не им е размножителния период.Такъв е около март-април и август-септември (приблизително) Има и литература за това-чел съм и такава!Това,че може да се размножават и през останалото време не значи,че постоянно са в такъв период!.На работа например ,,наща,, любимка преди около две седмици пак си роди 2 котета :)

Говоря по принцип!

Ти ли си тоя, който казва на хората кога да слагат точка и кога не? Ако нещо не ти е ясно, не се срамувай да питаш. Все ще ти е от полза.

Ти пък стига си се правил на ,,остроумен,,Това,че ти е скучно и си ,,чатиш,,тук наляво и надясно не означава,че само трябва да даваш акъли,които никой не ти е искал!!! Това е последния ми пост в който те цитирам и ти обръщам някакво внимание.Лека ти вечер!

Слушай коткогледачката!!! Без намерение  за спор, а добронамерено.Не те знам колко си в час с отглеждането на котки и т.н.т.

Много по-наясно съм от теб.

Та що ми е разгонена ангорката януари месец а - не ми отговори

Много по-наясно съм от теб.

Та що ми е разгонена ангорката януари месец а - не ми отговори

Щото говоря как е по принцип,не че е невъзможно! Ти прочете ли ми поста по-горе?

Не ми отговаряй-същото което написах за ,,колегата,,ти важи и за теб! Лека вечер!

Слушай коткогледачката!!! Без намерение  за спор, а добронамерено.Не те знам колко си в час с отглеждането на котки и т.н.т. Аз съвсем сериозно ти казвам,че зимата не им е периода!Гледам от както се помня котки-гледал съм и такива на двор когато сме живели в къща и такива ,,домашни,,в апартамент -както сега.За последно казвам-зимата не им е размножителния период.Такъв е около март-април и август-септември (приблизително) Има и литература за това-чел съм и такава!Това,че може да се размножават и през останалото време не значи,че постоянно са в такъв период!.На работа например ,,наща,, любимка преди около две седмици пак си роди 2 котета :)

Говоря по принцип!

Ти пък стига си се правил на ,,остроумен,,Това,че ти е скучно и си ,,чатиш,,тук наляво и надясно не означава,че само трябва да даваш акъли,които никой не ти е искал!!! Това е последния ми пост в който те цитирам и ти обръщам някакво внимание.Лека ти вечер!

Трябвало е отдавна да се сетиш, че не трябва да пишеш в мои постове и накрая да завършваш с думата...ОФТОПИК и картинка след нея! И се научи на ред. Темата е на човек, интересуващ се от нещо, а не да спориш с тоя или оня!

кх, кх,..... не че нещо........... ама и мойта малката беше разгонена до вчера :rolleyes:

като преди това се беше разгонила края на ноември

замисля кастрация в най-скоро време

утре ще си говоря с доктора

Имате ли логично обяснение защо го прави ? Едва ли се умилква постоянно за храна тъй като се храни редовно. Чел съм някъде в Интернет, че котките така си махали чуждата миризма от козината, но дали това е вярно ? Къде толкова попива чужда миризма не разбирам. :)

Котките се търкат не само когато се галят, но и когато маркират територия.

Всички домашни пухчовци и пухкавелки познават миризмата на дома в който живеят, а с тази миризма са пропити всички домашни вещи и дрехите на стопаните.

Навярно дрехите ти излъчват миризма, която внасяш отвън и не му е позната.

А това, че котките чистят негативната енергия е напълно вярно, но тогава предимно се гушкат, мъркат и...кихат. :)

Не пускай котарака навън, щото някой слънчев ден може да хукне по мацки и няма да го видиш!

Не маркира територия, а ти се „подмазва“, усеща, че ти си шефа.

Котките обират лошата енергия, но ако те боли палеца на кракът, няма да кацне там, а ще легне на корема ти.

Не лягат на болното място.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.