Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

помощ за клок на intel E4500

Featured Replies

Нищо не питам вече.

Ти питаш , те те оплюват- типично по БЪЛГАРСКИ.

Знам какво може да стане с РС-то и знам че няма да литне- отговорността е моя.

Щом не искате да споделите нищо, по добре не пишете.

Айде със здраве.

Редактирано от milbor2 (преглед на промените)

Имаш ли си на идея как се оувърклоква ? Въобще защо ти е да го правиш, а не си караш на сток ?

Редактирано от techmaniac (преглед на промените)

Имаш ли си на идея как се оувърклоква ? Въобще защо ти е да го правиш, а не си караш на сток ?

Защото е чул, че като направи овърклок и компютъра ще започне да лети. Единственото, което ще стане в повечето случаи е съсипване на компютъра.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

Нищо не питам вече.

Ти питаш , те те оплюват- типично по БЪЛГАРСКИ.

Знам какво може да стане с РС-то и знам че няма да литне- отговорността е моя.

Щом не искате да споделите нищо, по добре не пишете.

Айде със здраве.

В калдата са така...

А иначе в дата.бг хората цяла тема са си направили за начинаещите - http://forums.data.bg/index.php?s=46b27c665ae4fd29fc85f11357b9b5d0&showtopic=1693979

УСПЕХ !

В калдата са така...

А иначе в дата.бг хората цяла тема са си направили за начинаещите - http://forums.data.bg/index.php?s=46b27c665ae4fd29fc85f11357b9b5d0&showtopic=1693979

УСПЕХ !

Да , в този форум доста често когато хора без познания и възможности са решили да правят глупости са порицавани . Това в 99% от случаите е било полезно за самите тях . По-добре е да те разбирам че искаш да си създадеш ядове и проблеми и да ти дам указанията за това , така ли ? Колегите от дата-та са направили прекрасна тема , но това си е просто писане на човек с познания , адресиран към същите такива , но не правили никога въпросната процедура . Ти намираш ли разлика ? Аз намирам и то огромна в това човек на "голямо Вие" със почти всичко в материята да се опитва да прави това четейки въпросната статия и човек с познания да прави същото . Статията е за начинаещи в оувърклока , а не начинаещи в компютърната материя изобщо . Хубаво даваш примери , но все пак и малко вникване в нещата си трябва а ? Какво ще кажеш ? Или не съм прав в нещо ?

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

• Автор

В калдата са така...

УСПЕХ !

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩТА И ОТЗИВЧИВОСТТА

• Автор

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОМОЩТА И ОТЗИВЧИВОСТТА

Дори и с моите "бегли" познания в РС материя успях да клокна процесора на 2,8 Ghz.Блгадоря на форума на data.bg, не на kaldata.com.Харесвам калдатата като сайт  , но понякога има големи ид....ти в тези форуми , не само в този  във всички..

Редактирано от milbor2 (преглед на промените)

Дори и с моите "бегли" познания в РС материя успях да клокна процесора на 2,8 Ghz.Блгадоря на форума на data.bg, не на kaldata.com.Харесвам калдатата като сайт  , но понякога има големи ид....ти в тези форуми , не само в този  във всички..

А как ? Само му вдигна множителя, без да му бараш напрежението ? Клока стабилен ли е при натоварване ? Рестарти, забивания, сини екрани ? Ако смяташ да го клокаш още или пък да му вдигаш напрежението си провери захранването какво е. Иначе се радвам, че си достигнал стабилен клок.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

А как ? Само му вдигна множителя, без да му бараш напрежението ? Клока стабилен ли е при натоварване ? Рестарти, забивания, сини екрани ? Ако смяташ да го клокаш още или пък да му вдигаш напрежението си провери захранването какво е. Иначе се радвам, че си достигнал стабилен клок.

Множителя е 255х11 =2,80 Ghz.. Напрежението е повишено до 1.3975 /беше 1,375 , но при стартиране имаше едно като двоино включване  на РС-то и като го повиших  се оправи/. Тествах с prime 95 и няма проблеми. Изиграл съм 2 игри досега - sniper ghost 2  и  Metro LL  и няма забивания или други подобни. Мисля че може и още, поне до 3,00 Гх , но не ми се занимава, така е стабилно. Захранването ми е CORSAIR 650W, поемало е товара на AMD  4870 Х2  без проблем.

В калдата са така...

УСПЕХ !

Ами то и тук си има важна тема най-отгоре на раздела ! При това тази тема стои там от 2006 година !

Ама няма кой да чете. По-лесно е мърморенето по чужд адрес !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.