Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бойлер Дипломат-не загрява

Featured Replies

Все пак аз неукия не можах да не се сдържа.. Как така терморегулатора прекъсва фазата, към другия край на нагревателя отива нулата, а на двата извода на нагревателя изведнъж се появява  фаза, привикана от вълшебната фея?

Всъщност идеята ми е била да напиша "няма фаза", но съм написал "има" - т.е. сгрешил съм при писането.

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

след тези дълги словоизлеяния,смени си ключа -имаш прекъсната нула в ключа,а освен това и разменени фаза и нула.т.е  фазата не минава през терморегулатора,а нулата

след тези дълги словоизлеяния,смени си ключа -имаш прекъсната нула в ключа,а освен това и разменени фаза и нула.т.е  фазата не минава през терморегулатора,а нулата

Откъде си абсолютно сигурен? Виждал ли си бойлера на питащия, че да направиш такова заключение?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

айдааааа, почва се  :D  всяка подобна тема, след първата страница става нещо ненормално, сякаш не бойлер, а совалка се ремонтира...Тоя народ, така и не разбра, че тока убива и вслушването във форумни  съвети за саморемонтиране само засилва опасността от убийство !!!!!....а един майстор, определено излиза по-евтин от едно погребение.....

Така е, който разбира, не пита във форуми( има и такива, които не разбират и пипат без да питат), а който пита във форумите, значи хич го няма и по- добре да извика специалист.

• Автор

Ето това бе разковничето.Днес го сменихме и заработи.Поздрави

Така е, който разбира, не пита във форуми( има и такива, които не разбират и пипат без да питат), а който пита във форумите, значи хич го няма и по- добре да извика специалист.

Ти уважаеми (не ти знам пола)реши да драснеш някоя умна мисъл(не знам дали се получи)но системата ти отчете поста +1,за което поздравления.И след като не ме познаваш недей се изказва толкова простовато.И откъде стигна до извода,че съм пипал и после съм питал и то точно теб,умнико?Поздрави на другите съфорумници,които отделиха от времето си да дадат мнение,вместо да започлят до болка познатите ни фрази.Чак да разберем колко сме прости,че питаме.Лек ден ви пожелавам

Ето това бе разковничето.Днес го сменихме и заработи.Поздрави

Ти уважаеми (не ти знам пола)реши да драснеш някоя умна мисъл(не знам дали се получи)но системата ти отчете поста +1,за което поздравления.И след като не ме познаваш недей се изказва толкова простовато.И откъде стигна до извода,че съм пипал и после съм питал и то точно теб,умнико?Поздрави на другите съфорумници,които отделиха от времето си да дадат мнение,вместо да започлят до болка познатите ни фрази.Чак да разберем колко сме прости,че питаме.Лек ден ви пожелавам

Ако си се обидил, извинявай, но исках да кажа че хич те няма в електротехниката, което е очевадно. И ако не си забелязал, аз още в началото ти казах, че ти е обърната фазата. Хайде със здраве...

Изглежда няма гаранция, че и "майстора", който човек ще извика, ще си разбира от работата, визирайки този случай.

Редактирано от elleena (преглед на промените)

По принцип не правя такива забележки, но когато става въпрос за опасни дейности, от които може да си загубиш живота, направих изключение.

По принцип не правя такива забележки, но когато става въпрос за опасни дейности, от които може да си загубиш живота, направих изключение.

И то е много правилно.С високо напрежение се работи само ако имаш нужният "кетап" за тази работа.От написаното се вижда какъв "майстор" го е посетил и е правил ремонт на бойлера. А ако беше гръмнал, какво щеше да е оправданието на "майстора"?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.