Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Ти па! Не се казва хаос, а творчески безпорядък!

ами онази маймуна се опитва все да ми вменява хаотичности

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

...

:indian:  добре че си ти! не се  хилете , тоя пейнт въобщее не е за сатромодници като мен..

Публикувано изображение

Аууу, че вкусно. А червенките заврънгачки, какво трябва да представляват? М?

Лекинко Публикувано изображение, ама Публикувано изображение излезе :P

ти по- добре си  сипи нещо да пиеш, само с  глупости се занимаваш :D

Аууу, че вкусно. А червенките заврънгачки, какво трябва да представляват? М?

любими червени плотчета много ясно

Ванку и Друганку, ща спаси ве Публикувано изображение

Кат цвръцна жабока в храма на съблечените ша изпъшка - Кали ма шат тудей болии.

Замислих се докато допивам бирата, че вече 10 г. съм в тоя форум...

Направо съм форумна пенсионерка, баси..

• Автор

Кат цвръцна жабока в храма на съблечените ша изпъшка - Кали ма шат тудей болии.

Само не си режи вените Публикувано изображение

абе, коя беше опцията във WORD заглавния ред на дълга таблица да се пренесе на всяка страница ? :help wanted4:

Абе, кой ли те е направил Глобален Модератор във форум за компютри и IT? :D

Ей ми ти тугас един тъмно кафяф плот:

голям кеф ти казвам . Голям!!

понякога си мисля, че  няма по- голямо  лапе тук от мен и току някой ми разбие Алисишките представи... 

Замислих се докато допивам бирата, че вече 10 г. съм в тоя форум...

Направо съм форумна пенсионерка, баси..

сериозно ли?! звучи наистина страшно. )))  аз съм тук от 3 години  и  ми е едно такова  и на мен  персионерско..., не обичам да пускам корени аз

пп все забравям кой  и е най любимия :shy11:

Оооооооооооооооо!!!

Точно в този момент пия портокалов сок и ям една купа с ма-лин-ки... Без сладолет... :clown:

А да, и като гледам какво сте слушали - добре, че тампоните от тампонирането на задния ми ринит си ги нося в джопта... :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

голям кеф ти казвам . Голям!!...

Ъ?

...понякога си мисля, че няма по- голямо лапе тук от мен и току някой ми разбие Алисишките представи......

Ако знаеш как не я обичам тази книга за Алиса. Бррррр. Изпитвам някакъв ужас от нея...

Оооооооооооооооо!!!

Точно в този момент пия портокалов сок и ям една купа с ма-лин-ки... Без сладолет... :clown:

А да, и като гледам какво сте слушали - добре, че тампоните от тампонирането на задния ми ринит си ги нося в джопта... :D

значи всички сме в  пълен синхрон. да не помислиш ,че сме забравили болното другарче... аз някъде назад предупредих , да те върнат за тампоните за уши,ак ослучайно.... само не ги  пъхай в носа , :D

:*

Ъ?..

какво Ъ , какво?? превъртам си музичката  и се кефя

Ако знаеш как не я обичам тази книга за Алиса. Бррррр. Изпитвам някакъв ужас от нея...

я да не се халосваш, много си е откачалска даже...

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

значи всички сме в  пълен синхрон. да не помислиш ,че сме забравили болното другарче... аз някъде назад предупредих , да те върнат за тампоните за уши,ак ослучайно.... само не ги  пъхай в носа , :D

:*

Чакай, че като видях сладолета и целия го взех в цитата, сакън да не ми го измъкнат... та са поредактирах малко и ас... :D

Ма мола ви се... Ти още в началото като си казала, че ще се разцепваш и беше ясно каква ще е разцепваща тематичността на вечерта тук... Та тампоните си ги нося с мен, а и Дарко беше казал нещо за фтора употреба, та да не станат зян... Мога да услужа на нуждаещи се... :D

...

...

Сочни, тъмночервени, зрели и мъхнати. От къде си ги брала...

... 

Публикувано изображение

Трички сте, не се скатавайте...

Чакай, че като видях сладолета и целия го взех в цитата, сакън да не ми го измъкнат... та са поредактирах малко и ас... :D

Ма мола ви се... Ти още в началото като си казала, че ще се разцепваш и беше ясно каква ще е разцепваща тематичността на вечерта тук... Та тампоните си ги нося с мен, а и Дарко беше казал нещо за фтора употреба, та да не станат зян... Мога да услужа на нуждаещи се... :D

Тези от задният ринит - могат да се ползват и за болно гърло...

П.П. Отивам на митинк - шса върна слет час - само да сте избягали...

Сочни, тъмночервени, зрели и мъхнати. От къде си ги брала...

Ей голяма Гат си, ей! :lol6: Добре, че съм изяла вече повече от половината... :lol6:

Иии! Ако знаеш какъф поглед жален им хвърлих... :D

Пробвал ли си срещу огледалото да си вдигнеш с пръст в средата на веждите - ей такава ми е предполагам физиономията в момента... :mad:

Ма мола ви се... Ти още в началото като си казала, че ще се разцепваш и беше ясно каква ще е разцепваща тематичността на вечерта тук...

аз всъщност не знаех, ама пък  по -важното е ,че  все някой е знаел... нямало е  как да се изгубя с две думи, :D:mark:

к... Та тампоните си ги нося с мен, а и Дарко беше казал нещо за фтора употреба, та да не станат зян... Мога да услужа на нуждаещи се... :D

така ми се иска  точно тук да извадя един цитат от Пух.. :shy11:

може ли този

- Пух? - каза Прасчо.- Да! - отговори Пух.- Нищо... - каза Прасчо, хващайки го за лапичката. - Просто исках да съм сигурен, че те има, Пух...

или пък този

Не можеш да седиш в твоя ъгъл на гората, чакайки другите да дойдат при теб. Понякога трябва ти да ходиш при тях.

или

С каквито се събереш - с такива се събираш.

а това не  се връзва , ама пък  е номер едно

По-забавно е да говориш с хора, които не използват дълги трудни думи, а по-скоро кратки и лесни, като например Какво ще кажеш да хапнем?.

Прасчо пита Мечо Пух:- Пух, какво е любовта?- Това, което означава всичко за теб - отговори Пух.- А до края ли продължава? - попита Прасчо.- Не - отвърна Пух, - продължава дори ПО-ДЪЛГО, защото тя е безкрайна!- И значи тя е по-велика от всичко? - попита пак замислен Прасчо.- Не Прасчо, пак не разбра - ТИ СИ ПО-ВЕЛИК ЩОМ ОБИЧАШ, тя те прави такъв!!!

не мога да се спра

- Как се пише любов? - попита Прасчо.- Тя не се пише, тя се чувства... - отвърна Пух.

Тези от задният ринит - могат да се ползват и за болно гърло...П.П. Отивам на митинк - шса върна слет час - само да сте избягали...

Знам, знам... Който го боли гърлото, да са обажда. Пазя ги.

п.п. А аз от одеве се опитвам да гледа един филм, ама нали съм генялен гений... не мога да си оправя субтитрите... :lol6: Беки докат се върнеш да съм са опрайла...

Публикувано изображение

туй пък какво прави?

Трички сте, не се скатавайте...

ама видя ли от пердето  как става чудна покрифка

пп а , едната бабка  прави шпагати и обикаля сигурно още блока :D

П.П. Отивам на митинк - шса върна слет час - само да сте избягали...

ти пък , излъжи нещо, стига с тия митинги.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

аз всъщност не знаех, ама пък  по -важното е ,че  все някой е знаел... нямало е  как да се изгубя с две думи, :D:mark:

И аз те обичам. :*

И на Чичо Джак, дето върви с портокалите, много поздрави... ;)

п.п. А бе кво стана със Скепс - докато простря прането, май го заклещиха на покрива... :D

• Автор

туй пък какво прави?

Пий и са кара на дрътити баби Публикувано изображениеА туй денси, за да изкара едно пиене :P

Редактирано от Препикану мушкату (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.