Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Решаване на задачи по програмиране с Java

Featured Replies

...

Няма лощо колега. Не ми досаждаш. Говорим си съвсем обективно за преимущества и недостатъци. Получи се хубава дискусия. За което благодаря!Поздрави :)

Причината, поради която избрах Java е, че като отворя сайт за работа като jobs например и напиша C# и после Java излизат обяви като тези за Java са в пъти повече. Та след като е по голямо търсенето за Java програмисти и аз реших да се насоча на там (ако греша моля да ме поправиш). Друго, което забелязах, а по-скоро изчетох из форуми и прочие е, че Java програмистите са доста по-добре платени спрямо C# програмистите (ако не е така също моля да мо поправиш). Като IDE VS наистина много ми харесва, но продължих с Java-та в следствие на написаното по-горе. Ако нещата, които написах не са така бих желал да ми разясниш как стоят, защото съм в такъв стадий на учене, в който доста лесно бих могъл да се прехвърля на C# (все пак съм в началото още).

Друго, което забелязах, а по-скоро изчетох из форуми и прочие е, че Java програмистите са доста по-добре платени спрямо C# програмистите (ако не е така също моля да мо поправиш). 

Добре платени са най-вече програмистите, които си разбират от работата. ;)

Добре платени са най-вече програмистите, които си разбират от работата. ;)

А как би коментирал останалото, което написах по-горе ?

Редактирано от cappie (преглед на промените)

А как би коментирал останалото, което написах по-горе ?

Не виждам какво трябва да го коментирам.

Ако можеш да програмираш добре, независимо от езика, стига разбира се той да се търси, ще изказваш добри парички.

Не виждам какво трябва да го коментирам.

Ако можеш да програмираш добре, независимо от езика, стига разбира се той да се търси, ще изказваш добри парички.

Да , но аз говорех за това дали е вярно, че C# програмисти не се търсят толкова колкото Java.

Редактирано от cappie (преглед на промените)

Причината, поради която избрах Java е, че като отворя сайт за работа като jobs например и напиша C# и после Java излизат обяви като тези за Java са в пъти повече. Та след като е по голямо търсенето за Java програмисти и аз реших да се насоча на там (ако греша моля да ме поправиш). Друго, което забелязах, а по-скоро изчетох из форуми и прочие е, че Java програмистите са доста по-добре платени спрямо C# програмистите (ако не е така също моля да мо поправиш). Като IDE VS наистина много ми харесва, но продължих с Java-та в следствие на написаното по-горе. Ако нещата, които написах не са така бих желал да ми разясниш как стоят, защото съм в такъв стадий на учене, в който доста лесно бих могъл да се прехвърля на C# (все пак съм в началото още).

Грешен подход! Ти все още не си се изучил да програмираш, а гледаш как да се пласираш. След 5 години тенденцията на пазара ще е различна от сегашната. А след 10 години още по-различна. Ако усвоиш тънкостите на занаята на абстрактно ниво - твоята ценност ще бъде непреходна. За това заедно с езика за програмиране (все още те съветвам да захванеш първо C#) учи и UML. Изучиш ли UML-а и най-вече как да го ползваш за да си лепиш правилно блокчетата (класове, модули, сървиси, ентити, процесори и т.н.) в диаграмите (клас, сикуенс, колаборейшън, флоу и т.н.) ще бъдеш безценен кадър. От мен толкова по темата.

Успех!

Благодаря за поясненията.

Би ли ме насочил с книга или някакви туториали за този UML ?

• 1 месец по-късно...

Да , но аз говорех за това дали е вярно, че C# програмисти не се търсят толкова колкото Java.

Най- лесно може да провериш какво се търси в някой от сайтовете за работа .Но го има факта ,че от телерик и от университетите излизат хора ,който са "учили" C# . 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.