Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вода срещу лош дъх

Featured Replies

Пуши си не ги слушай.

Ентелегент си. Сам ли го измисли или някой ти го каза?

Ентелегент си. Сам ли го измисли или някой ти го каза?

Пак ли почваш да ми се катериш по чепа?

Пак ли почваш да ми се катериш по чепа?

Дори не те знам кой си, но не звучиш интелигентно. Като гледам и съветите ти са загробващи. Спести ни глупостите.

Ако имате да си уреждате някакви неща, момчета ще ви помоля на лични.

Не тук в темата.

Аз лично бих препоръчала Елудрил, за профилактика на устната кухина. Тя обаче е малко по скъпа от водите, продавани в масово из всички супер маркети. 

... Другата, препоръчана ми от зъболекар, много съм доволен от нея, има я обаче в различни разновидности, включително и да се разрежда, е Eludril.

...

... Аз лично бих препоръчала Елудрил, за профилактика на устната кухина. Тя обаче е малко по скъпа от водите, продавани в масово из всички супер маркети. 

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Благодаря на всички Ви, проблема си го оправих :)Спрях да пуша, по-добра паста за зъби + по-добра четка за зъби + през 10 дена за зъботехник :)Благодаря отново :)

Не много приятно на вкус, но с почти магичен ефект при възпалени венци, афти, лош дъх и др. 10-15 капки разтворени в малко вода и жабурене. Да не се ползва повече от 10 дни. След кратка почивка може да се продължи пак.

Публикувано изображение

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

• Автор

Не много приятно на вкус, но с почти магичен ефект при възпалени венци, афти, лош дъх и др. 10-15 капки разтворени в малко вода и жабурене. Да не се ползва повече от 10 дни. След кратка почивка може да се продължи пак.

Публикувано изображение

Само да ми кажеш, каква е г/д цената на това нещо.?

http://apteka.framar.bg/18001363/%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%BD-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D0%BB-25-%D0%BC%D0%BB-

Аз също съм много доволен от него, стяга венците на момента и спира кървене.Препоръчвам!

• Автор

Сега ще отида да видя, къде в нашите аптеки го имат :)Благодаря @miazmatik  , както и на тебе @luckyboy 

Сега ще отида да видя, къде в нашите аптеки го имат :)Благодаря @miazmatik  , както и на тебе @luckyboy 

Във всяка аптека го има.Все пак може да има лека разлика в цената, но ориентировачно е толкова.

В София е около 4 лв.

За Сандрина казах още на предната страница, но все тая... Елудрил обаче е професионално решение, което се препоръчва след махане на зъбен камък. Сандрина стяга венците, но не премахва причината - зъбния камък, в повечето случаи...

Лошия дъх може да е от зъбен камък/венците, плака, кариеси... Ползвай конец за зъби, има и едни малки четчици, много фини (няколко размера са), за пространството м/у зъбите (обикновенно са в комплект по 5-6). Има и едни пластмасови стъргалки за език, които обират налепите... Но, преди всичко посети зъболекар и си махни зъбния камък, а там вече ще ти препоръчат вода за уста. В банята ми има две, едната е на билкова основа, българска, и е много евтина, Sandrin или от сорта. Накапват се 10-15 капки в 50 мл. вода. Другата, препоръчана ми от зъболекар, много съм доволен от нея, има я обаче в различни разновидности, включително и да се разрежда, е Eludril.

От цигарите устата ти може и да мирише на фасове, но лошия дъх е от друго... То по тая логика, дай и месо да не ям...

Eludril съм го ползвал по препоръка на зъболекаря. Доста е скъпичко, но пък ефикасно. Ползвал съм и какви ли не други марки, но като тази не знам друга - просто усещаш как стяга венеца. В момента ползвам Listerine.

• Автор

Днеска го намерих в една аптека, купих го малко на по-висока цена от тази която е в нета но.....

Публикувано изображение

П.п. Само да попитам, за по-добър ефект сутрин и вечер ли да правя процедурата.?

Според мен е добре няколко дни по два пъти на ден, след миене на зъбите. И ще се установи дали има ефект, дано да има.

Eludril е най-хубавата вода за уста, тя е по-скоро медицинска козметика, има я в аптеките, не е евтина, няма смисъл от тях, по добре дъвчи дъвка, ако ще е евтина.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.