Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем с компютъра ми

Featured Replies

• Автор

Направих всичко. Не ми даде никакъв текстов файл за отчет. 

Компютърът се ускори малко. Проблемите остават.

• Отговори 53
  • Прегледи 7,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изтеглете програмата Complete Internet Repair и запазете на вашия декстоп.Разархивирате и стартирате с двоен клик файла CIntRep.Поставете отметки на всички позиции и натиснете Go!

Публикувано изображение

Пишете за резултата в следващия си пост..!

• Автор

Не мога да отворя сайта на Complete Internet Repair, има само бяла страница и пише "Няма достъп."

Бях си изключила компютъра и когато го включих не можеше да зареди иконите на декстопа, опитах да включа компютъра 5-6 пъти и накрая успях. Това досега никога не се е случвало!

Редактирано от Biljana (преглед на промените)

Незнам вече..просто нямам думи....!

Деинсталирайте ComboFix така:

• [*]Натиснете Start ==> Run ==> въведете командата
Combofix /Uninstall ==> OK

• [*]Публикувано изображение

• [*]Моля, следвайте инструкциите, за да деинсталирате ComboFix. Ще получите съобщение, в което се казва ComboFix е деинсталиран успешно.

Публикувано изображение Изтеглете Delfix и го стартирайте. Сложете отметка пред Remove disinfection tools => натиснете бутона Run Инструмента ще се самоизтрие след като приключи своята задача!
Изтрийте всичко друго което използвахме в лечението,останало след работата на Delfix.

Публикувано изображение Препоръчвам програмата Malwarebytes' Anti-Malware да остане на вашия компютър и периодично да сканирате системата си с нея (поне един -два пъти в седмицата),като не забравяйте да обновите дефинициите и преди всяко сканиране..!

Публикувано изображение Деинсталирайте ESET Online Scaner.

• [*]
Start => Run, въведете control appwiz.cpl в полето.След това натиснете ENTER. [*]Изберете ESET Online Scanner от списъка с приложения, а след това маркирайте Remove. Aко бъдете подканени рестартирайте компютъра си.

Това е последно....вече съм пас..http://support.microsoft.com/kb/967897/bg#gm1

Решаване на проблема

• Автор

Извинете, нямам Run, Windows-a ми е на български. Какво би трябвало да пише в такъв случай?

• Автор

Деинсталирах ComboFix по начина, по който ми казахте. 

Delfix, който сте ми дали е на френски език, не мога да се оправя. Бихте ли ми дали линк на английски език? - Намерих един - http://en.kioskea.net/download/download-24087-delfix - дали става?

Незнам вече..просто нямам думи....!

Брато, няма да помогнат тези съвети, които даваш. Още повече, че човекът е неграмотен комютърно.

Според мен, от самото начало, причината е в някакъв троянец, като преглеждах логовете, имаше няколко подозрителни файла. Пък и предполагам знаеш колко е "добре" Nod32 с троянците, точно затова преди няколко години спрях да я използвам. Една чиста преинсталация ще оправи работата, нищо друго, имал съм възможност да се убедя многократно, че борбата с (особено с троянците) вирусите на вече заразен компютър е загубена кауза, каквото и да правиш. Това е лично мое мнение, успех на всички в тази нелека дейност! :handshake:

Редактирано от Gado (преглед на промените)

• Автор

Сега се сетих, че може да изтегля Complete Internet Repair от друг сайт, който се отваря. Да го направя ли? Например този  http://fileforum.betanews.com/detail/Complete-Internet-Repair/1301597088/1 ? 

Мога да отворя и тази страница http://www.freewarefiles.com/Complete-Internet-Repair_program_71479.html , но виждам, че е с няколко месеца по-стара. 

Отварям и това http://complete-internet-repair.en.lo4d.com/.

Питам ви, за да не налетя на заразен софтуер, а и защото не искам да правя нищо на своя глава.

Брато, няма да помогнат тези съвети, които даваш. Още повече, че човекът е неграмотен комютърно.

Според мен, от самото начало, причината е в някакъв троянец, като преглаждах логовете, имаше няколко подозрителни файла. Пък и предполагам знаеш колко е "добре" Nod32 с троянците, точно затова преди няколко години спрях да я използвам. Една чиста преинсталация ще оправи работата, нищо друго, имал съм възможност да се убедя многократно, че борбата с (особено с троянците) вирусите на вече заразен компютър е загубена кауза, каквото и да правиш. Това е лично мое мнение, успех на всички в тази нелека дейност! :handshake:

Той вече се отказа от мен, спокойно.  И аз просто не съм компютърен специалист, а не съм неграмотна компютърно, нека бъдем точни. Не може целия свят да е съставен само от компютърни специалисти, те и нямаше да ви питат нищо.

И аз просто не съм компютърен специалист, а не съм неграмотна компютърно, нека бъдем точни.

Извинявам се, ако е прозвучало обидно, естествено, че не всеки може да е компютърен специалист, но да не знаеш какво е "run" и къде се намира и как се пуска е признак на непознаване на операционната система и как се използва на елементарно ниво. Та, да си дойдем на думата, според мен вашия проблем може да се реши чрез чиста преинсталация на операционната система и нейно последващо редовно обновяване плюс стабилна антивирусна програма, от свободните бих препоръчал Avast антивирус, има и други алтернативи, отбягвайте Nod антивирус, по-горе съм казал мнението си за нея. Успех!

• Автор

Извинявам се, ако е прозвучало обидно, естествено, че не всеки може да е компютърен специалист, но да не знаеш какво е "run" и къде се намира и как се пуска е признак на непознаване на операционната система и как се използва на елементарно ниво. Та, да си дойдем на думата, според мен вашия проблем може да се реши чрез чиста преинсталация на операционната система и нейно последващо редовно обновяване плюс стабилна антивирусна програма, от свободните бих препоръчал Avast антивирус, има и други алтернативи, отбягвайте Nod антивирус, по-горе съм казал мнението си за нея. Успех!

Аз  знам, какво е Run, от втори клас уча английски език. Исках да съм сигурна, защото целия ми Windows е на български език. Достатъчно се омазаха нещата, за да имам право да питам. Когато не задавам въпроси, има по-голяма вероятност да се получи проблем. А доколкото виждам, горе в сайта се поощрява задаването на въпроси. Не понасям високомерно отношение (особено когато компютърджии видят, че съм жена), което високомерие може да прояви всеки специалист, в която и да е сфера, но не го прави.

Разбира се, че винаги мога да отида да преинсталират Windows, какъв е смисълът тогава от друга компютърна помощ.  Просто преинсталирам няколко пъти на година Windows и всичко е ОК.

Не понасям високомерно отношение (особено когато компютърджии видят, че съм жена), което високомерие може да прояви всеки специалист, в която и да е сфера, но не го прави.

Не виждам такова отношение от моя страна, но това си е ваше мнение. Да питаш не е срамно, напротив, голямата грешка на повечето от нас, българите, е точно такава - не питаме когато трябва и после съжаляваме със задна дата без ефект.

Що се касае до преинсталацията на Windows, това е моят съвет, а изборът си е лично ваш. Със здраве!

Деинсталирах ComboFix по начина, по който ми казахте. 

Delfix, който сте ми дали е на френски език, не мога да се оправя. Бихте ли ми дали линк на английски език? - Намерих един - http://en.kioskea.net/download/download-24087-delfix - дали става?

Да ..използвайте го..!

Сега се сетих, че може да изтегля Complete Internet Repair от друг сайт, който се отваря. Да го направя ли? Например този  http://fileforum.betanews.com/detail/Complete-Internet-Repair/1301597088/1 ? 

Добре ..използвайте го...!

Той вече се отказа от мен, спокойно.  И аз просто не съм компютърен специалист, а не съм неграмотна компютърно, нека бъдем точни. Не може целия свят да е съставен само от компютърни специалисти, те и нямаше да ви питат нищо.

Няма такова понятие.."отказа се от мен"..Защо си мислите така..? Борим се до последно...!

Това е последно....вече съм пас..http://support.microsoft.com/kb/967897/bg#gm1 Решаване на проблема

Да не пропуснете това..!

• Автор

Изтеглете програмата Complete Internet Repair и запазете на вашия декстоп.Разархивирате и стартирате с двоен клик файла CIntRep.Поставете отметки на всички позиции и натиснете Go!

Пишете за резултата в следващия си пост..!

Какво направих:  намерих сайт, в който мога да отворя  Complete Internet Repair във версията, която е посочена. Направих всичко написано. Накрая компютърът се рестартира и не можа да възстанови всички икони. Пусках го няколко пъти, иконите се възстановиха, но достъп до интернет категорично нямаше. Иконката за интернет стоеше с една удивителна на нея. Затова влязох в Защита на системата и възстанових Windows до последната му отправна точка на възстановяване, а тя беше, когато деинсталирах ComboFix. Сега иконите се заредиха бавно, но поне имам интернет. 

• Автор

Това е последно....вече съм пас..http://support.micro...b/967897/bg#gm1

Решаване на проблема

И двата линка не се отварят. Напишете ми за какво става въпрос, за да се опитам да стигна до него сама или да го потърся в google.

Успях да отворя първия линк - Стигнах до:

Промени на вашите опции за Internet Explorer може да не ви позволяват да преглеждате някои уеб сайтове. Връщането на Internet Explorer към първоначалните си настройки ще премахне всички промени, без да се изтриват вашите предпочитани или информационни канали. За да възстановите автоматично първоначалните настройки на Internet Explorer, изпълнете Fix it "Начално състояние на настройките на Internet Explorer". На въпрос дали искате да изпълните, или да запишете файла, щракнете върху Изпълни и следвайте стъпките в съветника.

Направих го, но Fix it - failed. Не се получи. Може би защото го правя от браузър Google Chrome, но с IE имам проблем, долу писах какъв.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Сега пък се случи още нещо ново. Досега използвах браузър Google Chrome, сега реших да премина на Internet Explorer и на всеки адрес, който пиша,  се отваря прозорче:

"Предстои да напуснете защитена интернет връзка. Другите ще могат да виждат информацията, която изпращате, Да или Не"  Отговорих Не, естествено, но какво означава това? До вчера нямах проблем с използването на Internet Explorer.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Пуснах DelFix в действие. Това е отчетът от него:

# DelFix v10.6 - Logfile created 16/02/2014 at 20:09:32
# Updated 11/11/2013 by Xplode
# Username : ASUS - ASUS-PC
# Operating System : Windows 7 Ultimate Service Pack 1 (64 bits)

~ Removing disinfection tools ...

Deleted : C:Combofix
Deleted : C:FRST
Deleted : C:AdwCleaner
Deleted : C:ComboFix.txt
Deleted : C:UsersASUSDownloadsAddition.txt
Deleted : C:UsersASUSDownloadsadwcleaner (1).exe
Deleted : C:UsersASUSDownloadsadwcleaner.exe
Deleted : C:UsersASUSDownloadsesetsmartinstaller_enu.exe
Deleted : C:UsersASUSDownloadsFixlog.txt
Deleted : C:UsersASUSDownloadsFRST.txt
Deleted : C:UsersASUSDownloadsFRST64.exe
Deleted : C:UsersASUSDownloadsJRT (1).exe
Deleted : C:UsersASUSDownloadsJRT.exe
Deleted : C:UsersASUSDownloadsResult.txt
Deleted : C:UsersASUSDownloadsSecurityCheck.exe
Deleted : C:WindowsNIRCMD.exe
Deleted : HKLMSOFTWAREAdwCleaner
Deleted : HKLMSOFTWARESwearware

########## - EOF - ##########

Деинсталирах и ESET Online Scaner.

От днес и аз имам същия проблем. Не мога да отварям gmail , търсачката на гугъл не работи. youtube не мога да отварям, гугъл хром не ми отваря яндекс яхоо- тотален блокаж. Всякакви други страници работят нормално.

Започнах сканирания и разни маневри, защото ми стана лошо. Всичко това се разви през олигофренска флашка на Виваком.

В първия момент, в който се докопах до нормален рутер, всичко се оправи. ЗА СЕГА.

Редактирано от stefan782 (преглед на промените)

• Автор

От днес и аз имам същия проблем. Не мога да отварям gmail , търсачката на гугъл не работи. youtube не мога да отварям, гугъл хром не ми отваря яндекс яхоо- тотален блокаж. Всякакви други страници работят нормално.

Започнах сканирания и разни маневри, защото ми стана лошо. Всичко това се разви през олигофренска флашка на Виваком.

В първия момент, в който се докопах до нормален рутер, всичко се оправи. ЗА СЕГА.

Благодаря ти. Не, при мен не е от флашка, Аз имам добра и нормална връзка вече 1 година.

Но все пак ще опитам да хвана интернет от другаде, само че няма да е скоро.

• Автор

Оправи се. Токът гръмна в половината град, стояхме на тъмно час и половина и сега като дойде, компютърът работи добре и бързо. Влизам във всички сайтове - facebook, youtube, vbox7, yahoo.

Само един филм "Алатристе"  http://vbox7.com/play:ae6dfd6345, кой знае защо продължава да не отваря. Но всички останало върви. Това е с браузър Google Chrome.

С Internet Explorer положението е много зле - не можа да отвори нито една страница, въобще не реагира. Аз не го използвам, но все пак е тревожно.

Относно програмата Malwarebytes' Anti-Malware, оставих я, но май има краен безплатен срок на действие, след това какво? Тя толкова много се активира, че накрая на всяка секунда започнаха да изкачат малки прозорчета долу вдясно, на които пише "Програмата успешно блокира страница с потенциално опасен софтуер ...". Не знам какво е това  и как може да е толкова често, но скрих съобщенията и сега си работи без да го виждам. Не ми пречи по никакъв начин на работата. Питам се дали има нещо общо с това, че засега се оправиха нещата (поне с единия браузър)  и какво ли става всъщност.   :)

Здравейте ! Чета и следя темата с интерес . Поздравления за icotonev за проявеното търпение . Харесвам когато човек не се отказва .

В случая обаче нещата мисля че почват да излизат от контекста на борбата с вируси и отиват на уроци . 8 дни са мисля вече достатъчно време за да се каже на автора на тази тема че за 2 часа системата му може да бъде преинсталирана и да се приключи всичко . Преди седмица предложих персонална помощ с цел да погледна нещата и да се направят някакви констатации на момента , и след това да се предприемат някакви по-сериозни действия . Посочил съм изрично че това би спестило и време и всичко . Отговора беше че ще се изчака за сега . Това "за сега " стана 8-9 дена !!!!!! 

Всеки ден нови и нови въпроси и влизане в спиралата на поправки на откровено омазана система , поразена , повредена и какво ли не . Днес това не работи , вчера беше друго , онзи ден различно , преди 4 дни какво ли беше- не ми се връща на зад . Това до кога ????

Докога това упорство от автора на тази тема , когато е кристално ясно че системата се нуждае от нова инсталация .

Това че icotonev  проявява търпение , старание и опитва човека какво ли не само и само да реши нещата в положителна насока , не означава че вече не се отива на прекаляване от старана на автора на темата . То толкова ли е далече от логиката че при неработещи 10 неща , след 1-2 дена борба за премахване на вируси , всекидневни проблеми с приложения и какво ли не по тази система , ако се продължава може и месец да продължи без траен и реален положителен ефект .

Поста ми е насочен към автора на тази тема , да помисли за 10 мин , и да реши дали това което прави е правилния начин за нещата .  Все пак тук става въпрос за домашен компютър , не за някаква машина във фирма или държавно учреждение която да и се търси точния генезис на проблема . Това аз лично го наричам губене на време , мазохизъм под някаква форма и накрая със сигурност ще се стигне до преинсталация , но кога ли ?????

Ако авторката на тази тема желае да научи нещо да сяда и да чете , не за всяко нещо да пита . Стигна се до там да пише за проблеми с някакъв филм !!!!!!! Мисля че просто трябва да се спре вече .

Ако момичето имаше желание , за 1 седмица време щеше да се е научила да инсталира компютъра си 5 пъти . Щеше да и се помогне със всичко . Сега какво имаме .... същата неработеща система , и питане за някакви филми ..... !!!!

Съжалявам за тона в поста , за това че въобще го пиша , но това просто трябва да има край и на тази уважавана госпожица да и се каже че прекали .

Редактирано от PC doctor (преглед на промените)

Здравейте ! Чета и следя темата с интерес . Поздравления за icotonev за проявеното търпение . Харесвам когато човек не се отказва .

Благодаря Ви, PC doctor..!

Оправи се. Токът гръмна в половината град, стояхме на тъмно час и половина и сега като дойде, компютърът работи добре и бързо. Влизам във всички сайтове - facebook, youtube, vbox7, yahoo.

Госпожице,спомняте ли си че още в пост 13 ви споменах че проблемът ви вероятно е от доставчика...? Навярно сте на ясно че докато кабелът за интернета дойде до вашия компютър той минава през някои съоръжения ...и те се захранват с ток..!Сега когато той е спрял...всички тези съоръжения се рестартират...Е питам ви ....вирусен ли беше проблемът ви или някой от екипа на доставчика ви не си е свършил работата...?

• Автор

Господине, вие ми предложихте "да ви се доверя и да погледнете компютъра през програма за отдалечен достъп"  в момент когато аз бях започнала да действам с друг човек. Очевидно не е разумно да се действа с двама души и то през главата на основния, който помага. Явно това ви е раздразнило, но аз не помня да имам някакви ангажименти към вас. Разговорът ми тук е с друг човек и той ми казва всичко което иска и сметне за необходимо.

Както и да е, проблемът за ваше съжаление почти се оправи. Компютърът в момента работи добре (представете си) и аз смятам всички, които имаме заслуга за това, да си дадем заслужена почивка. 

А колкото до филма, за мен той няма никакво значение. Смисълът там е, че преди да се развали компютъра го гледах (което означава, че компютърът е можел да го отвори), а сега всичко работи, но само той не, което значи нещо. Но не и че на мен ми се гледа този филм, нещо друго. Но вие така или иначе не разбирате, какво говоря аз, така че ви моля повече да не се бъркате, още по-малко по такъв начин.

Госпожице,спомняте ли си че още в пост 13 ви споменах че проблемът ви вероятно е от доставчика...? Навярно сте на ясно че докато кабелът за интернета дойде до вашия компютър той минава през някои съоръжения ...и те се захранват с ток..!Сега когато той е спрял...всички тези съоръжения се рестартират...Е питам ви ....вирусен ли беше проблемът ви или някой от екипа на доставчика ви не си е свършил работата...?

Помня. Аз направих всичко, което ми казахте. Преди това се обадих на доставчика и той провери връзката. Какво още можех да направя? Да преинсталирам Windows, както ме съветват големите капацитети тук?

Biljana, каквото било ,било...Радвам се че нещата при вас са наред..И въпреки всичко....поработете ден, два ,ако трябва и седмица с компютъра....вижте как се държи системата.....и пишете тук какво е положението за да отреагираме...! Сега когато вече имате стабилен интернет..обновете всички приложения и инсталирайте всички ъпдейти които ви предложи следния инструмент PatchMyPC. След това :

Публикувано изображение Изтеглете Security Check (автор: screen317) от тук или от тук и го запишете на десктопа.

• [*]Кликнете два пъти върху
SecurityCheck.exe и следвайте инструкциите. [*]Когато програмата завърши работата си, ще се отвори един текстов документ: checkup.txt. [*]Копирайте съдържанието на checkup.txt с Копирай (Copy) и с Постави (Paste) го поставете в следващия си коментар.

Относно програмата Malwarebytes' Anti-Malware...деинсталирайте Malwarebytes' Anti-Malware,след което почистете остатъците от MBAM със следния инструмент => mbam-clean.exe

Сега вече инсталирайте отново последната версия на MBAM , но не слагайте първата отметка по-време на инсталацията,когато стигнете до този прозорец:

:
Публикувано изображение

Така ще работите с безплатната версия,която няма пробен период.

Господине, вие ми предложихте "да ви се доверя и да погледнете компютъра през програма за отдалечен достъп"  в момент когато аз бях започнала да действам с друг човек. Очевидно не е разумно да се действа с двама души и то през главата на основния, който помага. Явно това ви е раздразнило, но аз не помня да имам някакви ангажименти към вас. Разговорът ми тук е с друг човек и той ми казва всичко което иска и сметне за необходимо.

Както и да е, проблемът за ваше съжаление почти се оправи. Компютърът в момента работи добре (представете си) и аз смятам всички, които имаме заслуга за това, да си дадем заслужена почивка. 

А колкото до филма, за мен той няма никакво значение. Смисълът там е, че преди да се развали компютъра го гледах (което означава, че компютърът е можел да го отвори), а сега всичко работи, но само той не, което значи нещо. Но не и че на мен ми се гледа този филм, нещо друго. Но вие така или иначе не разбирате, какво говоря аз, така че ви моля повече да не се бъркате, още по-малко по такъв начин.

Помня. Аз направих всичко, което ми казахте. Преди това се обадих на доставчика и той провери връзката. Какво още можех да направя? Да преинсталирам Windows, както ме съветват големите капацитети тук?

В грешка сте уважаема госпожице . Нищо не ме е подразнило . Предложението до Вас го отправих едва след 4-5 поста в вашата тема преди да се е намесил който и да е . Но ок , както и да е . За вас това което пишете сама " Почти се е оправи" не е ли смешно след това да казвате каквото и да е ? Да е жив и здрав icotonev  че Ви изтърпя откровените глезотии . Накрая пак ще кажа почнахте да изтъквате проблеми с някакъв филм . Както и човека който ти реши проблемите до някаква степен ти е написал нека компютъра да поработи поне 1 седмица или 2 , пък тогава кажете каквото имате да казвате . Аз лично Ви гарантирам че след няколко дни отново ще имате проблеми , по простата причина че в момента ОС-ма е закрепена до някакво ниво и толкова . Знае се със сигурност че системата Ви е чиста . От тук натам просто си очаквайте момента в който дали искате или не , ще се стигне до преинсталацията от която се дърпахте почти 10 дена . Задавате ли си въпроса за крайния ефект ,след толкова много дни да кажете " Компютъра ми е почти оправен " .

Успех и късмет ви желая . Дано не съм прав в това което прогнозирах .

• Автор

В грешка сте уважаема госпожице . Нищо не ме е подразнило . Предложението до Вас го отправих едва след 4-5 поста в вашата тема преди да се е намесил който и да е . Но ок , както и да е . За вас това което пишете сама " Почти се е оправи" не е ли смешно след това да казвате каквото и да е ? 

Господин "PC doctor", не желая вие да се занимавате с мен и моя компютър. Дано съм била достатъчно ясна. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Biljana, каквото било ,било...Радвам се че нещата при вас са наред..И въпреки всичко....поработете ден, два ,ако трябва и седмица с 

Благодаря ви много. :) Нека си поема малко въздух и ще опитам да направя всичко, което сте написали.   :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.