Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Странен проблем с компютъра ми

Featured Replies

Господин "PC doctor", не желая вие да се занимавате с мен и моя компютър. Дано съм била достатъчно ясна. 

Да , разбира се че няма да се занимавам . Добре че не се и съгласихте до погледна нещата . Нервите ми нямаше да издържат .

Това дали сте ясна или не ,е въпрос на  моя , не на Ваша гледна точка . Ясно е само едно , че сте опърничава до безбожие , не знаете абсолютно нищо  но за сметка на това пък имате самочувствието след 10 дена мотане да казвате че нещо ....се почти поправило , и да пишете че това че сте взели правилното решение . Явно за вас полу -нещата и загубата на време са нещо обичайно. Но както и да е . 

Тук приключвам в Вас .

Бъдете здрава и разумна .

• Отговори 53
  • Прегледи 7,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Да , разбира се че няма да се занимавам . Добре че не се и съгласихте до погледна нещата . Нервите ми нямаше да издържат .

Това дали сте ясна или не ,е въпрос на  моя , не на Ваша гледна точка . 

Добре, че не ви дадох отдалечен достъп до компютъра си, не се знае какви са били намеренията ви. 

Редактирано от Biljana (преглед на промените)

Добре, че не ви дадох отдалечен достъп до компютъра си, не се знае какви са били намеренията ви. 

Намеренията ми са били такива да ви спестя 10 дневно мотане и да научите нещо . Сега резултата какъв е пред вас ? Отново полу оправена система и знанията Ви са си на ниво 0 . Аз съм търпелив човек и съм правил на хора от тук неща по телефона за моя сметка дори , висял съм им по компютрите с дни , докато се справим с нещата . Преди всичко съм гледал човека да прави сам нещата , а аз да съм този който ще му даде съвет само кое, как и какво да направи ако не знае . Много хора вече от моите " лоши намерения " знаят и как да си сканират системите на първично ниво , и как да си ги инсталират и как да си четат файлове с констатирани проблеми и къде да търсят решенията . За всеки възникнал проблем на даден човек се влагам изцяло , ако има нещо което не зная питам , ставам , ходя гледам и какво ли не , само и само накрая човека да има стабилно работещ компютър , а не  след 5 дена пак да се почва от начало . Като малък пример ще Ви кажа че заради човек от форума  с проблем с една Тошиба вчера станах от вкъщи и отидох да я видя на място , навъртях 15 лв, телефон за консултации с  Тошиба България , за да се установи какво и що се случва .Това беше от лоши намерения да му навредя . На всеки на който съм помогнал казвам след това да влиза тук и да описва начините по който е бил решен проблема му  ,за да могат и други хора да се възползват от тази информация . 

Нямате  абсолютно никакви познания за каквото и да било в областта, не знаете  каквото и да било за мен за да изказвате  съмнения такива които са обидни за мен .

Аз ако съм Ви  обидил с нещо , то значи сте ме предизвикала по някакъв начин и той не е с това че не съм Ви  погледнал машината , а с твърдата глава която носите и с това че не спряхте до края да мрънкате все за нещо че не работело . Имам си достатъчно ангажименти за да се занимавам с глупости . Просто винаги когато видя че човека е зле от към знания в областта ( това не е укоримо , укоримо е липсата на желание да се учи ) му предлагам персонална помощ , хем се спестява време , хем и нагледно човека научава нещо . Както сама се убедихте това тук с писане Ви отне уникално много време с не напълно ясен резултат.  Научихте ли нещо- абсолютно не .

Бъдете добра и си редактирайте поста , намеренията ми винаги за били такива каквито съм описал . Влизал съм в конфликти дори с колеги чиито съвети съм преценявал че могат да навредят на някой който ги чете .

Поздрави от мен .

Би трябвало да ти дам съвет , но няма да го направя за да не кажеш че ти мисля нещо лошо , а от съвети се нуждаеш и то много .

Вчера казах нещо и днес щеш или не щеш да вярваш то се случва . Отново си тук , и отново с проблеми .

Простичко ти казвам - махни това писане вече  тук , това не е раздела за тези въпроси и проблеми . Цяла седмица ти се преподаваха уроци как да използваш компютъра си в раздел за борба с вируси , това беше толеранс към теб и то голям .Осъзнай се вече .За втори път ти казвам че прекаляваш .  Задай тези въпроси под формата на тема в друг раздел .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.