Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ufo над Благоевград

Featured Replies

НЛО в Благоевград !!!

Случайно попаднах на това видео, циркулира в нета от 2003 година и популяризира името на Града. Било е обсъждано и клубовете на дир-а обаче не е много популярно в България.

Най-качествения вариант от тук:

Намерх го в друг ворум.Ако има нещо лошо или подобно.Затворете Темата.! ! !

Редактирано от fifa (преглед на промените)

С това вертикално набраздяване по страните обекта ми прилича досущ на онези кръгли хелиеви балони, само че обърнат хоризонтално... ;) Ама знам ли... Финалния кадър с бързото изчезване е много добър. Балон с хелий, дори закачен на въже и дръпнат силно, не би се движил така при въздушно съпротивление...

Не ми се вярва толкова надолу да се спуснат извън земни.Вярвам че има защото на 11 април 2003 година когато падаха звездите горе в небето се въртеше една червена точка с много бърза скорост.Изтичах до вкъщи да взема телескопа а то било летяща чиния.

• Автор
Финалния кадър с бързото изчезване е много добър. Балон с хелий, дори закачен на въже и дръпнат силно, не би се движил така при въздушно съпротивление...

Може да е някаква компютърна измама,но на мен ми се вижда доста достоверно.И самото (нещо) се варти около себеси../така да се изразя/...:P Стваничните издатени(вдлабнатени)или каквото и да е там се вартят по-чесовниковата посока.

Редактирано от Air_Alex (преглед на промените)

То извънземните си ги има,ама тия как бързо избягаха :P

Сигурно хич не им е харесало това,което са видяли sad.gif

Е то на някой от нас да не би да му харесва. В как мизерия живеем, пък и щом нямаме военно-въздушни сили ще им е още по-спокойно да си обикалят над града. Сега наблюдават и да видиш ти някой ден как ще дойдат да ни унищожат - Мухаха. Може и да е направено, но в тази безкрайна вселена няма начин да сме самички, а да сме най-развити - абсурд. Само дето тук ще си пишем само ей така без данни и само със сайтове и снимки, а някой да е виждал на живо? Или да е влязъл в Пентагона и да е намерил информация - е тогава ще се разгорещи темата :)

Редактирано от MasterRalf (преглед на промените)

Е то на някой от нас да не би да му харесва. В как мизерия живеем, пък и щом нямаме военно-въздушни сили ще им е още по-спокойно да си обикалят над града. Сега наблюдават и да видиш ти някой ден как ще дойдат да ни унищожат - Мухаха. Може и да е направено, но в тази безкрайна вселена няма начин да сме самички, а да сме най-развити - абсурд. Само дето тук ще си пишем само ей така без данни и само със сайтове и снимки, а някой да е виждал на живо? Или да е влязъл в Пентагона и да е намерил информация - е тогава ще се разгорещи темата :)

Аз съм виждал а ма пак чак толкова надолу.От сега нататък много често ще идват и ще станат приятели с нас няма да ни онищожат.След милиони години може и да се приселят на нашета Земя(планета)знам ли.

Ами да идват тогава, че ми писна само с хора да си общувам :) Btw това какво ли е , дали е наистина НЛО , вие как мислите?

Ами да идват тогава, че ми писна само с хора да си общувам :) Btw това какво ли е , дали е наистина НЛО , вие как мислите?

Да,зщото съм виждал!!!

Току що един приятели ми прати едно такова разискване за същото филмче, че даже има и допълнения - ТУК

Току що един приятели ми прати едно такова разискване за същото филмче, че даже има и допълнения - ТУК

Мога да кажа само едно.Ти си реалист и помагаш много на този форум.БРАВО!!!

Трябва да идем тези дни до Белия Дом и да гепим всичките данни свързани с НЛО, кой знае , може вече и да са при нас на Земята :)

Трябва да идем тези дни до Белия Дом и да гепим всичките данни свързани с НЛО, кой знае , може вече и да са при нас на Земята :P

Неможе да са при нас на Земята защото във всяко кътче на нашета планета има хора.А НЛО-то това са многобройни извънземни.Просто понякой път слизат да и виждат.Може и планове за нас да праят знам ли.!!!

Да,зщото съм виждал!!!

Стига бе!!!

Онова червеното - за него ли става въпрос?

Извънземни сигурно си има. Трябва да има. Учудващо би било да няма. Но такива неща са просто глупави и банални вече. Тоя дето го е правел филмчето явно е искал някой да му обърне внимание.

Да беше преди 100 години, че да обсъждаме как са го направили - с компютър ли, без ли. Даже за съвременните технологии май е доста аматьорско и въпреки това ако си втълпяваш, че това наистина е НЛО може и за момент да повярваш.

След като има теория, че организмите от които е започнал живота са донесени от извънземна цивилизация, колкото и налудничаво да звучи, то е напълно вероятно сега тези "чужденци" да наглеждат как се развиваме и да си водят изводи. След време започнем ли да ставаме прекалено умни и да има възможност да им станем конкуренция, те ще са тук и ще ни спрат по един или друг начин. Само си представете как като малки сте затваряли някоя буболечка или мравки да кажем в буркан или с някое кашонче и сте гледали какво правят. (за тези, на които не им е било интересно не важи:P) Е поне аз си представям всичко по същият начин. Естествено говорим само хипотетично, но в линка, който постнах има и доста горещи точки, така че препоръчвам да го прегледат на по-заинтересованите.

По тази тема можем да обсъждаме но да не намерим светлина накрая на тунела,защотото нямаме основа на която да се упрем.А пак това филмче което са го направили според мен е пълна измислица.Заснели са от блока небето.Принесли са филмчето от камерата на компа и са добавили летяща чиния в небето.Може и така да е.Но това са пълни измислици.Незнам кой го е правил това клипче но аз не сам много развълнуван :P

И на кой ще му трябва да се занимава и да заблуждава хората така?Особено като знае как никой невярва в такива неща...Някой е видял нещо и е решил да го сподели,имал е възможност и да го заснеме...И аз веднъж гледах един летящ триъгълник в небето,въртеше се и светеше и цветове сменяше...и вероятно и аз ако се бях въодушевила толкова колкото този човек,щях да го снимам и да го пусна в нета...но отзивите винаги са:измислица и ефекти.

И на кой ще му трябва да се занимава и да заблуждава хората така?Особено като знае как никой невярва в такива неща...Някой е видял нещо и е решил да го сподели,имал е възможност и да го заснеме...И аз веднъж гледах един летящ триъгълник в небето,въртеше се и светеше и цветове сменяше...и вероятно и аз ако се бях въодушевила толкова колкото този човек,щях да го снимам и да го пусна в нета...но отзивите винаги са:измислица и ефекти.

Ха-ха скро може и да ни се превидят летящи триъглници като тебе ако не спрем да си фантазираме.!!!

Ами да идват тогава, че ми писна само с хора да си общувам :angry: Btw това какво ли е , дали е наистина НЛО , вие как мислите?

Аз не съм виждал НЛО, но съм сигурен, че извънземни има. Приемете го, бе хора - все някъде в тази ГИГАНТСКА галактика има същества, които са милиони години напред от нас. Но според мен това е чиста измама. Вижте, че обектът е твърде близо до блока и наистина малък, дори след зуумване с камерата. И снимките са снимани само от един балкон, което само разклаща историята. Аз съм си казал мнението в моя блог де > http://mitaka.no-invite.com/blog/

Аз не съм виждал НЛО, но съм сигурен, че извънземни има. Приемете го, бе хора - все някъде в тази ГИГАНТСКА галактика има същества, които са милиони години напред от нас. Но според мен това е чиста измама. Вижте, че обектът е твърде близо до блока и наистина малък, дори след зуумване с камерата. И снимките са снимани само от един балкон, което само разклаща историята. Аз съм си казал мнението в моя блог де > http://mitaka.no-invite.com/blog/

Абе те си седят във галактиката.Немогат да дойдат на Земята!!!

Абе те си седят във галактиката.Немогат да дойдат на Земята!!!

А, повярвай ми, могат. Има една тайна, която малко хора знаят. Американското правителство крие 4 разбити извънземни превозни средства в "Зона 51" в пустинята в Невада. Говори се, че извънземните използват технология, която обръща гравитационното поле и така се използва за енергия, чрез която може да бъде достигната уникална скорост.

А иначе има други доказателства, вижте сами:

ufo197ic.th.jpg

ufo127zc.th.jpg

roswellalien12ac.th.jpg

http://www.area51central.com/ufos/ufos/clip4.mpg

http://www.area51central.com/ufos/ufos/clip2.mpg

И по повърхността на Марс:

marsfaces28jf.jpg

Стига бе, моля ви се! Не може да бъде, не е истина.

Внушение, внушения, втълпявания, филми, "болни" мозъци, криви разбирания, мечти, параноици, мошенници, предавания, филми, филми, телевизия и най-вече филми...

Кой изобщо реши, че извънземните трябва да приличат на нас - да имат глава и крайници, разположени по същия начин като при нас, да имат 2 очи, 2 уши е един нос. Кой реши, че те трябва да си летят и да се транспортират с някаква мижава, кирлива чинийка? Ние хората!

"Идват да ни наблюдават" - щом ни наблюдават предполагаме, че те са доста по-развити от нас. И те си нямат други начини да ни наблюдават, че като прости ще си идат по някое време (по-често по светло) и ще си зяпат и после ше си заминат ей тъй. "Да ни наблюдават" - кой реши изобщо, че те трябва да "виждат" - да възприемат информацията досущ като нас чрез зрение, слух и т.н. - пак ние хората! За някои "болни мозъци" се казва, че имат развинтено въображение, но всъщност те изобщо нямат такова. Представите на човек се ограничават до това, което вижда в ежедневния си живот. Никой не може да си представи примерно мащабите на вселената в метри или някоя друга ед., защото те са извън представите ни, формиращи се от света в който живеем. Тук няма такива големи разстояние и ние не може да си ги представим. Ако някой има развинтено въображение, той трябва да си представя неща, които са далеч от ежедневния ни живот.

Трябва ли извънземните да живеят в 3-измерен свят? Трябва ли те да се транспортират чрез летящи корабчета и чинийки, да имат подобно на нас тяло, да дишат, да използват нашите физични закони, трябва ли да ги виждаме изобщо? Ами не. Но тези с "развинтеното" въображение дето правят филмите явно толкова им е "развинтено", че не допускат нещо различно. Въображението им се ограничава до нещата, които стават тук на Земята. Те не могат да си представят нещо различно и коренно различно, което го няма тук на Земята. Та огледайте се само - ние хората, насекомите и рибите примерно живеем на една планета, а колко различен външен вид имаме. Какво остава за същества, живеещи на различни планети, при коренно различни условия като амплитуда на температурата, състав на атмосферата, възможните комбинации от ХЕ, така че да се получи живот, възможните комбинации от ХЕ, така че да се поддържа живота и още купища...

Живот трябва да има, но той може да се изразява просто в едни бактерии примерно. Каквито и да са извънземните, изключено е те толкова да ни наподобяват.

Изобщо някой от нас (човеците) знае ли какво представлява самият той? Какво представлява Вселената? Колко измерения има в тази вселена? Колко други вселени има и какво от това, което виждаме е истинския свят и до колко го виждаме целия?

Поовлякох се в приказки, от които май нищо няма да ми разберете, но НЛО - та и тем подобни са абсолютни ГЛУПОСТИ! Плод на човешки мозък, а не на физични закони.

Чак сега да засегна това, което цитирах по - горе:

А да сте чували за "Чудовището от Лохнес"?

А да сте чували за маркетинговият ефект от него?

...

Аз като не съм видял дно нещо със собсвенни очи не се доверявам на факти.!!!

Има една тайна, която малко хора знаят.

Е то голяма тайна ше е, щом и ти знаеш! :angry:

Вярваш ли, че ако наистина имаше там такива обекти и се пазеха строго секретно и беше тайна щеше да научиш и ти?

Човешкият мозък - докъде ли може да стигне?

Човешкият мозък - докъде ли може да стигне?

Ако отрича всичко-със сигурност до никаде.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.