Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

На кутията трябва да и купиш още един 120 мм вентилатор понеже идва само с един (няма никакъв въздушен поток). Колкото до захранването вътре то реално е 400W.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

• Отговори 77
  • Прегледи 4,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Компютъра няма да прегрее и без вентилатори, кой ти наби в главата въздушен поток ? Sent from my Foxsky T33 using Taptalk PRO

Мен нещо ми се струва, че тая дънна платка изобщо не е за тоя процесор. Вероятно ще трябва да смениш и кутията с CM N300, щото не съм виждал дъно mATX с АМ3+ сокет (проблема може и да е в мен).

• Автор

Добре предложете друго дъно, защото искам да е със тази кутия доста добри мнения съм чувал за нея и ми харесва на външен вид! :)

Дъното в конфигурацията която аз ти предложих е със 4 слота за рам, ако искаш добави 2х2GB RAM заради двуканалния режим. Sent from my Foxsky T33 using Taptalk PRO

BB код:
ASROCK 970 PRO3 /AMD970/AM3+  става за лек клок
SAPPHIRE R7 260X 2G GD5 1XDVI  2gb са вече наложителни..
CM K350 W/600W PSU не е като райдъра, ама реално произвежда 400w,т.е имаш 160-170 минимум в запас

Обща стойност - 834.38 лв. с ДДС

Редактирано от mrazqmakaroni (преглед на промените)

• Автор

Благодаря много за съветите приказвах с нашите питах ги за по голям бюджет обясних им, че един път се купува компютър, но не мога да си позволя за 850лв точно сега за жалост ..Не може ли някак си за запазим този процесор FX-6300 и да направим конфигурацията до 735-740лв? .. Извинявам се, че ви развъртам, но имам разни проблеми ии ..

BB код:GB 78LMT-S2PV /AM3+ AMD FX-6300 /3.5G/X6/BOX AM3+ 4GB DDR3 1600 A-DATA 1TB SEAGATE 6G/7200/64M SATA ASUS HD7770-1GD5 CM K280 W/ELITE 500W Обща стойност - 742.89 лв. с ДДСЛинк:http://nikem-bg.net/cart/50644p1r47524p1r45925p1r46943p1r46923p1r47896p1rf.htmlSent from my Foxsky T33 using Taptalk PROНаправих по-производителна конфигурация със 500гб. хард диск и малко по-орязано дъно :-) BB код:GB 78LMT-S2P /AMD 760G/AM3 AMD FX-6300 /3.5G/X6/BOX AM3+ 4GB DDR3 1600 A-DATA 500GB SEAGATE 7200/6GB/16MB SAPPHIRE R7 260X 1G GD5 OC/VER CM K280 W/ELITE 500W Обща стойност - 744.99 лв. с ДДСЛинк:http://nikem-bg.net/cart/44343p1r47524p1r45925p1r43848p1r50512p1r47896p1rf.htmlАко тези 5лв. са проблем смени дъното с BB код:BIOSTAR A960D+ AM3+ BULK Обща стойност - 65.43 лв. с ДДСSent from my Foxsky T33 using Taptalk PRO

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

• Автор

Вариянта със 500GB хард е перфектен, но на дъното пише               -                    Демек трябва друго дъно, защото вземам 4GB DDR3 1600 A-DATA 
• Memory
2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory
Dual channel memory architecture
Support for DDR3 1333+ (O.C.)/1066/800 MHz memory modules

Дъното поддържа DDR3 1333Mhz+ OC (OC означава овърклок). Дъното поддържа 1600Mhz памет като овърклок и това не е проблем, паметта пак ще си работи на 1600Mhz така, че няма смисъл от смяна на дъно.Sent from my Foxsky T33 using Taptalk PRO

• Автор

Добре благодаря ти до 4-5 дена съм поръчал конфигурацията и ще постна снимки! :)

• Автор

Ще взема тази конфигурация разубедиха ме разни хора, че ще е по добра и ще е по тиха от тази на AMD ЦЪЪЪК

Стига си слушал разни хора,защото се объркваш.

Ето анализ на 2те конфигурации.

FX6300>I3-3240

Видеото е еднакво.

Еднаква РАМ.

За харда не мога да се изкажа.

Вграденото захранване би могло да се смени с

PSU FORTRON HE-400 / 400W DELUX DLC-MG460 NO PSU и ще стане по-добра конфигурация.

Аз бих взел АМДто заедно с

PSU FORTRON HE-400 / 400W DELUX DLC-MG460 NO PSU

Поздрави.  

• Автор

AMD -  може да върви по добре във игрите, да 6 ядра и но нов процесор, но intel няма да е толкова шумен и ще работи при някой програми или игри малко по добре ще наблегна на Intela

Разликата в тишината,ще е минимална.Това,че АМД са горещи и шумни е мит.

http://www.cpu-world.com/Compare/352/AMD_FX-Series_FX-6300_vs_Intel_Core_i3_i3-3240.html.

Както се вижда,Разликата в Single-core не е кой знае колко голяма,а с овърклок се намаля още повече.

Мен лично не ме грее какво ще си вземеш,просто се опитвам(заедно с колегите) да ти дам най-доброто за твоите пари.

• Автор

Споко знам, че искате просто ми да ми дадете добър съвет, но просто искам да пробвам Intel предишният ми процесор беше athlon x2 3.00Ghz не бях много доволен такъв шум вадеше ..Просто ще пробвам Intela не ми се вярва да остана разочарован от тях!

Ако, ще взимаш интел се ориентирай към Haswell, но бюджета ти не го позволява със 260X. 

Обща стойност - 780.51 лв. с ДДС http://nikem-bg.net/cart/49905p1r49676p1r45925p1r48132p1r50512p1r46784p1rf.html Доста над бюджета ти :( AMD FX6300 е малко по-добър от I3 в някои тестове :) За твоя бюджет най-добре си остава FX6300.

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

Здравейте, 

също бих помолил за съвет при избор на нова конфигурация. Пиша го тук, за да не пускам поредна тема за препоръка за нова конфигурация.

Търся нещо за около 800 лв., берз монитор, тъй като си имам, също така мога да си ползвам старото видео, което е palit gts450, със сигурност е вече не дотам добро, но все пак, ако е необходимо мога и да го сменя. 

Компютърът ще ми трябва за стандартни неща, в т.ч и гейминг от време на време, но нищо кой знае колко натоварващо.

Благодаря предварително.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.