Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

d-link go rt-n150 или d-link dir 300

Featured Replies

Апропо, рутерът ми не е като този от линка на техномаркет, ами е с антена. Външния вид е едно към едно с dir-300 само че пише нещо green..... нещо си. На външен вид не можеш, освен по зеления надпис и изписването на модела, да ги различиш с дир-300

http://store-bg.net/d-link-go-rt-n150-bezzhichen-ruter-p-10499.html

Това е

Приключих с теб. Мисли и прави каквото искаш. Но си много, ама много далеч. И само да ти кажа, че линка бе поправен след като лично говорих с администрацията и ПМ от Техномаркек, който и след кратък разговор с Д-линк представителството за България ми върнаха обратна връзка и ме увериха, че инфото до час ще е коригирано. Така, че не си преписвай заслуги. Може да им звъннеш и да питаш. Аз разбрах, че си звънял и ти днес, но както стана ясно не си могъл точно да им обясниш какво искаш, за това и така са ти отговорили. Приятни мигове ти желая. Аз бях до тук. Спора вече е безмислен. Всеки си прави сам изводи.

Направо си смешна кройка , не разбираш ли . Защо си звънял и ти , искаш ли да ти кажа защо ? Защо не си сигурен в това което си написал .

Много добре съм обяснил какво и що , а не ми обяснявай сега и какво съм говорил , да не си помисля че си оня смотльо който ми вдигна пръв телефона и ми пелтечи 5 минути и не знаеше каква различно има в двата стандарта, та се наложи да звъня по централни офиси и продуктови или там какви се наричат в D-link  .Някак си дали си мислиш че не съм обяснил разбираемо какво и що ?

Колкото по-бързо спреш да пишеш толкова по-добре за теб .

Ще си мисля каквото искам , ще правя това което мисля за правилно , а такива като теб който питат как да си сглобят елементарна система за 200-300 лева  но са с претенцията на незнам какво си  са седнали да ме "поправят " ..... няма да довършвам .

Апропо, рутерът ми не е като този от линка на техномаркет, ами е с антена. Външния вид е едно към едно с dir-300 само че пише нещо green..... нещо си. На външен вид не можеш, освен по зеления надпис и изписването на модела, да ги различиш с дир-300

http://store-bg.net/d-link-go-rt-n150-bezzhichen-ruter-p-10499.html

Това е

Ами това е старата изработка , както и предположих . В редки случай поддържа N стандарт и то не пълен , а орязан , както е и в новоизглеждащия . Не ти казвам да ме слушаш или каквото и да е . Моя съвет е повече от ясен , продай тези двата и ако ти е нужен един добър рутер с паричките от двата си купи някой от моделите на TP-Link . Точен не ти посочвам , сам можеш да си избереш според паричките , ако решиш че ще правиш това разбира се .

• Автор

Това си мислех да направя, да продам двата и да си взема есин друг, но......както винаги има едно но, а именно, че модула на лаптопа ми не е n стандарт, така че ми се струва безмислено. Добре, че днес отворих лаптопа да видя wi-fi то какво му е. Не се оплаквам от бавна скорост, стигам до 3,5 мегавайта сек при даунлоуд на безжична, но ме чоплеше, защото този новия рутер ми е подарък. Чудя се да ги пусна ли последователно - единия да взима от другия по dhcp, ама няма смисъл за апартамент 100 квадрата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.