Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Iphone 5s или HTC One ?

Featured Replies

• Автор

От двата модела, HTC One има по-голям екран.

iPhone има малък екран 4инча,обаче по-стабилен е.С по-малка батерия,обаче с нов процесор който е 64бита работи плавно,без никакъв лаг.

Преди месец отидох до Germanos да разглеждам HTC One,обаче една жена ми каза ако го купиш днес този телефон HTC One сигурна съм че утре ще го донесеш обратно,защото тези телефони са имали някакви дефекти в камерата и няма смисъл да дадеш парите си напразно.Аз просто исках да чуя Вашите отговори,а не да вдигам някаква кавга.

Редактирано от element98 (преглед на промените)

iPhone има малък екран 4инча,обаче по-стабилен е.С по-малка батерия,обаче с нов процесор който е 64бита работи плавно,без никакъв лаг.

Преди месец отидох до Germanos да разглеждам HTC One,обаче една жена ми каза ако го купиш днес този телефон HTC One сигурна съм че утре ще го донесеш обратно,защото тези телефони са имали някакви дефекти в камерата и няма смисъл да дадеш парите си напразно.Аз просто исках да чуя Вашите отговори,а не да вдигам някаква кавга.

Не се притеснявай защото не е кавга, а всеки е изразил мнението си само от гледна точка на предпочитания, освем algor и izabel.

iPhone има малък екран 4инча

Еми за съжаление, Apple не са решили да правят тухли като самсуняците - Galaxy S5 - 5.1 инча :ph34r:

Мене лично 4 инча ми идва малко. Най-удобни са ми 4.3 инчовите у-ва.

с нов процесор който е 64бита работи плавно,без никакъв лаг.

64 битов процесор, което е безмисленно, маркетингови номера - на самсунг процесорите им са 32 битови, па нашите са 64 битови, ама както и да е.

Кажи каква цифра и ние ще ти дадем по-добри предложения. За тия пари може да си вземе нещо мощно с чист андроид като Nexus 5 и ще лети като iPhone. Ако си сигурен, че повече ти харесва iOS - взимай ябълката и няма да съжаляваш

но да слушаш глупостите на деца на по 14 години и техните съвети, по добре се откажи.

добре де, спирам.

Глас за HTC One. Вади звук, който те кара да настръхнеш...

Ванка! Мен не можа да ме накара да настръхна по никакъв начин. Като "свири" телефончето, все едно слушаш...пряка реч 7-800 херца до към 3-3500/

• Автор

Глас за HTC One. Вади звук, който те кара да настръхнеш...

Да наистина HTC One има страхотен звук.

Еми за съжаление, Apple не са решили да правят тухли като самсуняците - Galaxy S5 - 5.1 инча :ph34r:

Мене лично 4 инча ми идва малко. Най-удобни са ми 4.3 инчовите у-ва.

64 битов процесор, което е безмисленно, маркетингови номера - на самсунг процесорите им са 32 битови, па нашите са 64 битови, ама както и да е.

Кажи каква цифра и ние ще ти дадем по-добри предложения. За тия пари може да си вземе нещо мощно с чист андроид като Nexus 5 и ще лети като iPhone. Ако си сигурен, че повече ти харесва iOS - взимай ябълката и няма да съжаляваш

добре де, спирам.

Аз не съм визирал точно теб бе моето момче! Я прочети къде съм посочил име, освем на algor и izabel!

А 4,3 инчовият дисплей аз също най го предпочитам. Смешно е да грабнеш чепика на Слави Трифонов и да се разкарваш по улицата с такъв телефон. Но някои го правят даже и с...таблети 10 инча.

Ванка! Мен не можа да ме накара да настръхна по никакъв начин. Като "свири" телефончето, все едно слушаш...пряка реч 7-800 херца до към 3-3500/

За теб знам, но като цяло с технологията Beats Audio е нещо невероятно! Моя е Desire 500 с Beats Audio само на слушалките и звука е невероятен!

За теб знам, но като цяло с технологията Beats Audio е нещо невероятно! Моя е Desire 500 с Beats Audio само на слушалките и звука е невероятен!

Честно, твоят е поне за мен по добър, нищо, че не е последният им модел, както споменатия.Бях се засилил да го купувам, но като си поиграх със новото SonyZ  Compakt - веднага се разубедих. А и не съм ги слушал със добри слушалки. За мен телефона е за разговор, фотоапарата за снимки и аудио CD плеара за музика. Тези шашми 3 в едно, не ги признавам.

Като стана дума за аудио -  Beats свирят си доста добре като за телефон, поне според мен.  Но най-добре свири Desire HD.

Е сега...lz4jw е аудиофил и чува петела, но на мен лично ми хареса как свири като за телефон.

За дисплеите - съгласен. И аз си мислих, че ще е много яко да си имам 5 инча дисплей, ама всеки ден като го нося...то се чудиш къде да го пъхаш, в какъв джоб (5 инча), то ти тежи (140 грама), не можеш да го разглеждаш с една ръка или пък да го размотаваш това 5 инчово нещо, така че за телефон да го ползваш е много кофти.

Таблетите не ги смятам за толкова преносими у-ва дето ще ги пъхам в джоба си, така че ще избера 10 инча.

Разцъквал съм и HTC Desire 500. Доста е удобен като усещане, от дисплея - даже се учудвах, че е толкова добър, предвид че е TFT. Но определено хич не може да се мери с IPS-а на моят Optimus 2X. Но пак е търпим. И резолюцията при 4.3 вече ми стана ниска, но пък така по-бързо ще му рисува GPU-то. И един минус : Батерията. Същия шит като на Optimus 2X, даже още по-зле.

Редактирано от Атанас Пачoff (преглед на промените)

За HTC One съм чувал доста противоречиви отзиви. На пръв поглед перфектен смартфон, само че впоследствие се оказва, че си има доста недостатъци.

Така поставен изборът, между ейч ти си- то и айфона, ябълката печели, въпреки че не съм им фен. Колкото до звука - beats audio наистина е много добро за слушане, определено най-доброто качество на звука при мобилен телефон, на което съм попадал до момента. От няколко дни съм с HTC Desire 500 и с кеф си слушам, определено е плюс. Зависи обаче кой за какво си ползва телефона...

• Автор

За HTC One съм чувал доста противоречиви отзиви. На пръв поглед перфектен смартфон, само че впоследствие се оказва, че си има доста недостатъци.

Така поставен изборът, между ейч ти си- то и айфона, ябълката печели, въпреки че не съм им фен. Колкото до звука - beats audio наистина е много добро за слушане, определено най-доброто качество на звука при мобилен телефон, на което съм попадал до момента. От няколко дни съм с HTC Desire 500 и с кеф си слушам, определено е плюс. Зависи обаче кой за какво си ползва телефона...

За всичко ще го ползвам по-вече за игри и музика.

Ползвал съм и двете OS,но най-много ми допадна iOS

Взимай iPhone тогава и не се чуди.

За себе си знам, че това ти е правилния избор, защото съм ползвал и двата.

Аз също съм на мнение, че идеалния апарат е с размер 4,3-4,5 инча диагонал на екрана и ако ябълката пусне такъв модел направо ще си е кефско.

Принципно на апарат като 5S мноооого рядко се налага да му се прави рестор или друга профилактика (само ако зверски е омазан), за разлика от андроида.

Я виж форумните теми колко са проблемните за андроид и колко за ябълката, но тук също си оказва ролята и факта, че всеки втори може да бърника по андроида с тая "отворена система".

Аз лично ползвам и едното и другото и не съжалявам, а и поради този факт ти казах, че личното усещане е най-важно.

Скачай в джаза, пък напоследък за около 1200 може да се вземе американче 16 гиги, което аз лично го предпочитам пред апаратите за европейския пазар.

....Я виж форумните теми колко са проблемните за андроид....

За това не са виновни устройствата, а ползващите ги. Повечето без да мислят слагат десетки приложения които не използват или забравят да деинсталират. Товарят паметта, рамта и процесора на телефона. В резултат всичко се омазва. За това са толкова много темите за проблеми с Андроид. Същото може да се случи и с моделите на Айфон при същата употреба.

За да омажеш ОС на някой айфон, трябва доста да се постараеш :)

Ама те и стоковите ромове на производителите са си пълна трагедия. Бъгливи, лагави с ужасно UI. Моят дърт Optimus 2X със стоковия 4.0.4 е нервещо бавен и лагав, а с Paranoid 4.2.2 - фърка...

Редактирано от Атанас Пачoff (преглед на промените)

HTC Desire 816 - Moже да се поръча отвън за около 300$

• 3 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.