Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връзка за мрежа между 2 рутера

Featured Replies

Успях да вляза в настройките....малко на магия и конфигурирах портовете и за сега всичко си работи.Но гледам,че ми излъчва и безжичен сигнал,само,че със някакво друго име и парола,различно от моя на основния ми рутер(не вивакомски) възможно ли е наистина да си бачка със всичко като обикновен рутер?

В тая конфигурация, която си описал по-горе като рутер не можеш да използваш вивакомското устройство. Може да го ползваш като swich или като безжична точка за достъп, но като рутер не можеш. Просто казано вивакомското устройство няма RJ45 WAN интерфейс, а ADSL. Може да има вариант да се направи единият от Lan портовете WAN, но това е безсмислена операция и не гарантира стабилна работа.

• Автор

В тая конфигурация, която си описал по-горе като рутер не можеш да използваш вивакомското устройство. Може да го ползваш като swich или като безжична точка за достъп, но като рутер не можеш. Просто казано вивакомското устройство няма RJ45 WAN интерфейс, а ADSL. Може да има вариант да се направи единият от Lan портовете WAN, но това е безсмислена операция и не гарантира стабилна работа.

Като Switch го подкарах,и си работи.Но ми стана какъв е този безжичен сигнал който ми излъчва,и дали мога да го направя използваем ;)

Като Switch го подкарах,и си работи.Но ми стана какъв е този безжичен сигнал който ми излъчва,и дали мога да го направя използваем ;)

Влез в настройките на модема и си направи настройките за безжичната мрежа. 

....Но ми стана какъв е този безжичен сигнал който ми излъчва,и дали мога да го направя използваем ;)

Нали точно това описах в поста, който си ми цитирал. Като безжична точка за достъп можеш. Просто от настройките за безжична мрежа си задай име и парола каквито искаш и вържи клиент към новата мрежа. Щом в момента работи като swich, значи нета по безжичната трябва да тръгне.

Редактирано от exwol (преглед на промените)

• Автор

А нормално ли е,да ми се губи връзката.Снощи забелязах,как ми изчезва нета като играя на ПС3.И само като изкарам кабела от рутера и го вкарам на ново се оправя.И после може да нямам проблеми никакви,или през 5мин да ми се губи нета.Проверих другия рутер при него всичко си работи.Пробвах и кабела който идва от едия рутер към 2-рия и той си е наред,какво може да е ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.