Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Висше образование - специалности

Featured Replies

Здравей, братко !Прочетох линка но не ми стана ясно много неща. Просто не съм запознат.

Смяташ, че в икономическите специалност има повече развитие и по-добро парични доходи от колкото в програмирането ли ?

Можеш ли да обясниш защо ? С какви предмети се влиза в изпитите за учене на тези икономически специалности ?Какво се изучава в икономическите специалност ? В смисъл какво представляват тези икономически специалности ? На какво учат хората, учителите, които преподават икономически специалности ? Какви професии могат да се намерят най-често след, като човек завърши икономическите специалности ? Заплатите какви са горе-долу ?Много са въпросите ... Не запознат съм, извинявай ... Ако решиш да отговориш и на един въпрос да отговориш, ще съм ти благодарен.

Здрасти :) Аз не мисля, че трябва да сравняваме различните специалности по начина, по който си го направил ти. Всичко опира до интереси. Ако имаш интереси в програмирането, ако мислиш, че ще се справяш (щото не е за всеки) - насочи се натам. Но икономическите специалности ти дават много по-шорок кръгозор, в който да се огледаш и ориентираш в професионалното си развитие. Ако говорим за УНСС, там смятам, че ще научиш най-много и ще можеш практически да приложиш това, което си научил. Да не говорим, че декан на факултет Международна икономика и политика е

проф. Антоанета Василева . Иначе специалности бол :) От към пари - зависи дали в България или в чужбина искаш да се реализираш. Програмистката работа е нервна работа, постоянно си на компютър, а парите не винаги са добри...помисли добре :) Успех!

Редактирано от miles_denev (преглед на промените)

• Отговори 51
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Здрасти :) Аз не мисля, че трябва да сравняваме различните специалности по начина, по който си го направил ти. Всичко опира до интереси. Ако имаш интереси в програмирането, ако мислиш, че ще се справяш (щото не е за всеки) - насочи се натам. Но икономическите специалности ти дават много по-шорок кръгозор, в който да се огледаш и ориентираш в професионалното си развитие. Ако говорим за УНСС, там смятам, че ще научиш най-много и ще можеш практически да приложиш това, което си научил. Да не говорим, че декан на факултет Международна икономика и политика е

проф. Антоанета Василева . Иначе специалности бол :) От към пари - зависи дали в България или в чужбина искаш да се реализираш. Програмистката работа е нервна работа, постоянно си на компютър, а парите не винаги са добри...помисли добре :) Успех!

Благодаря ти много за съвета ! Но като знаем какво е положението на правителството ни, на страна ни, не само на нашето правителство, като знаем какво постоянни промени и лъжи ли да ги наречем не знам как, всеки сам да реши, дали си струва човек да се занимава с такива неща, като международна икономика ? 

Редактирано от The Good Old TIme (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.