Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с постояно появяване на папката "autorun.inf"

Featured Replies

Почти сме готови...

Инсталирайте следните ъпдейти:

Публикувано изображение Изтегли: Windows XP Service Pack 3 RTM Build 5512

Публикувано изображение Изтегли: Internet Explorer 8.0 Final за Windows XP x32 (16.1 MB)

Публикувано изображение Изтегли: Adobe Flash Player 13.0.0.182 Final за (Internet Explorer) (8.80 MB)

Публикувано изображение Изтегли: Adobe Flash Player 13.0.0.182 Final за (Firefox, Safari, Opera) (9.37 MB)

Добре е да направите и една дефрагментация на дял C:

Моля отворете Disk Defragmenter като кликнете на Start бутона => All Programs => Accessories => System Tools => Disk Defragmenter

Изберете дял C:

Натиснете Defragment.

Накрая публикувайте нов лог от SecurityCheck. :)

• Автор

Понеже не пише нищо за ъпдейтите който ми иска имам един въпрос относно тях защото Windows-а ми не е лицензиран. Иска да инсталирам "Windows Genuine Advantage Notification (KB905474)", "Windows Malicious Software Removal Toosl - April (KB90830)" и "Windows XP End of Support Notification (KB2934207)", дали този "Windows Genuine Advantage Notification" няма да окаже влияние върху лиценза. :) Ще чакам препоръката ви относно това и няма да инсталирам нищо до тогава. :)

Поздрави! :)

VolumeC.txt

Редактирано от dzhananov (преглед на промените)

Най-добре пропуснете Windows Genuine Advantage Notification - има инструменти, които премахват нотификациите, но най-добре е да не се инсталира.

Същото важи и за Windows XP End of Support Notification (KB2934207) - ще ви напомня, че вече след месец Април Windows XP не се поддържа и трябва да обновите до по-нова версия на Windows, ако хардуера позволява. Windows Malicious Software Removal Tool - е инструмент за почистване на някои зарази...можете да си го качите, но не е пълноценна антивирусна програма и списъка с почистваните от него неща е доста лимитиран, но все пак можете да си го качите (защото няма да товари и няма защита в реално време и се справя добре с някои упорити зарази).

Поздрави!

• Автор

Пуснах ъдейтите. Благодаря много за отделеното време и помощ да се справя с проблемите. Единственното което ми остана като въпрос е един съвет относно антивирусната програма, коя да си сложа и как да  настроя, разбира се ако няма други стъпки за изпълнение.

Благодаря за всичко още веднъж. :)

• Автор

Имам само един въпрос относно папките "autorun.inf", "System Volume Information" и ""RECYCLER", защото още си стоят, като папката "autorun.inf" не ми разрешава да я премахна (Screen autorun.inf.JPG), и когато се опитах да направя тази стъпка ми изписа следното (Screen 22.04.2014.JPG) Други въпроси относно сканирането и вирусите.

Ако посочените от мен неща не изискват намеса Благодаря за всичко. :)

:wors:

post-344518-0-43662300-1398155339_thumb.

post-344518-0-53888200-1398155348_thumb.

Извинявам се за забавянето, но бях затрупан от работа през тези дни...

Папката Autorun.inf най-вероятно е създадена от някои от използваните от нас инструменти и служи за имунизация на компютъра срещу червеи. Можем да я изтрием като си вземем специални права над нея, но не е препоръчително. Папката е създадена от Flash_Disinfector Инструмента, както виждате и сами от снимката.

System Volume Information - е системна папка и се ползва от System Restore. И преди сте си я имали, просто трябва да направите така, че да не виждате скритите файлове.

RECYCLER - също е системна папка - там отиват изтритите файлове в кошчето (Recycle Bin). На XP папката се казва Recycler, на Windows Vista/7 вече се казва - $RECYCLE.BIN

Колкото до другата грешка...не можете да деинсталирате Combofix, защото не сте прочели инструкциите ми правилно и не сте оставили празно място (интервал) между Combofix и /Uninstall.

• Автор

Благодаря много за всичко! :wors: За пореден път имах проблем с компютъра и успях да го оправя с помоща на хората в този форум.! :wors:

П.С.: А за забавянето няма никакъв проблем компа не беше пускан до сега (празиници - ракийка, салатка, агънце... :D ), не остана време за него изобщо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.