Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютър за игри до 900-1000 лв.

Featured Replies

Тия цени са прекалено ниски. Вероятно са без ДДС. Т.е към крайната сума ще трябва да се добавят 25%...Дънната платка е поорязана, но и на Людмил в конфигурацията е подобна. Голямата разлика е че са ви сложили скапана кутия с още по-скапано захранване. Това което ви е предложил Людмил, също не е страхотно, но ще се справи без проблем. Това което са ви го сложили в момента който гръмне ще вземе да повлече със сее си и някой друг компонент - видео, процесор, дъно... Сложили са ви по-добро видео, но е вероятно да си имате проблеми. 

Мислех, че вече няма фирми, които препоръчват такива скапани захранвания, но за съжаление още ги има. Качественото захранване, без значение от мощността ще осигури стабилна и безпроблемна работа на компонентите, без опасност ако изгори(да, и качествените захранвания понякога изгарят било то от токов удар или нещо друго) да повлече с него и останалите компоненти. Като абсолютен миниму  за тази конфигурация препоръчвам ANTEC VP400PC EC 400W ако ще се пазарува от Вали. Кутията също не е маловажна и не бих взел коя да е 30-левова щайга.

• Автор

Мислех, че вече няма фирми, които препоръчват такива скапани захранвания, но за съжаление още ги има. Качественото захранване, без значение от мощността ще осигури стабилна и безпроблемна работа на компонентите, без опасност ако изгори(да, и качествените захранвания понякога изгарят било то от токов удар или нещо друго) да повлече с него и останалите компоненти. Като абсолютен миниму  за тази конфигурация препоръчвам ANTEC VP400PC EC 400W ако ще се пазарува от Вали. Кутията също не е маловажна и не бих взел коя да е 30-левова щайга.

Би ли ми предложил кутия и/със захранване от предлаганите от Вали ?

• 3 месеца по-късно...
  • Автор

Все още се чудя, коя кутия от предлаганите от Вили да взема?

http://www.vali.bg/?action=order&order=a%3A7%3A%7Bi%3A17046%3Bi%3A1%3Bi%3A17360%3Bi%3A1%3Bi%3A15773%3Bs%3A1%3A%221%22%3Bi%3A13955%3Bs%3A1%3A%221%22%3Bi%3A17884%3Bi%3A1%3Bi%3A2929%3Bi%3A1%3Bi%3A16382%3Bi%3A1%3B%7D

Ето на това съм се спрял за сега, като за кутия съм сложил някаква рандом.

Все още се чудя, коя кутия от предлаганите от Вили да взема?

http://www.vali.bg/?action=order&order=a%3A7%3A%7Bi%3A17046%3Bi%3A1%3Bi%3A17360%3Bi%3A1%3Bi%3A15773%3Bs%3A1%3A%221%22%3Bi%3A13955%3Bs%3A1%3A%221%22%3Bi%3A17884%3Bi%3A1%3Bi%3A2929%3Bi%3A1%3Bi%3A16382%3Bi%3A1%3B%7D

Ето на това съм се спрял за сега, като за кутия съм сложил някаква рандом.

Версата GS-III

Виш сега ,от скай много ускапява лизинга.. от никем е по добре .. аз сега чакам моята конфигурация от потписа да дойде събота и да кача снимки във форума .. взех я на изплащане от никем за 900 лева , за една година на месец ще плащам по 83 лева , и трябва да върна 1005 лева , оскъпява се със 100 лева , много добра цена , апак във скай за една година ми искахабпо 88 лева Пс: и някой по-горе в поста беше казал че потребителския кредит Е по малък.... тва не е вярно защото банки и разни си там кадето дават кредити лихвата им е най-голяма..

Редактирано от Сирини (преглед на промените)

• Автор

Виш сега ,от скай много ускапява лизинга.. от никем е по добре .. аз сега чакам моята конфигурация от потписа да дойде събота и да кача снимки във форума .. взех я на изплащане от никем за 900 лева , за една година на месец ще плащам по 83 лева , и трябва да върна 1005 лева , оскъпява се със 100 лева , много добра цена , апак във скай за една година ми искахабпо 88 леваПс: и някой по-горе в поста беше казал че потребителския кредит Е по малък.... тва не е вярно защото банки и разни си там кадето дават кредити лихвата им е най-голяма..

И аз искам от никем да взема, но доколкото знам, не давам на изплащане никаде без присъствие. Аз съм от добричка област и няма как да отида до София. И тия от които ще го вземам, аз всъщност вземам заем от някаква банка, която работи с тях. Мисля че е от jetcredit.

В*ли имат магазин във Варна,имам добри чувства към тях-коректни и отзивчиви,предполагам,че и варненските,защото решенията ги взимат в централата.

И аз искам от никем да взема, но доколкото знам, не давам на изплащане никаде без присъствие. Аз съм от добричка област и няма как да отида до София. И тия от които ще го вземам, аз всъщност вземам заем от някаква банка, която работи с тях. Мисля че е от jetcredit.

Ами и аз не съм от софия ама... от един град до пловдив съм 150 километра е от нашия град до софия .. Пс : никем дават мн добри цени .. и при изплаще , и като цяло са им добри цените .. Ппс: ние сме на уникредит :)

Ето от В*ли за 1280 лв,като може да се намали цената на видеото,рама и захранването,като се вземат по-евтини (и некачествени),но им се изкьорих на конфигуратора.

Публикувано изображение

Сиренце,момчето иска В*ли компютърс и 2х4 рам.Публикувано изображение

Сиренце,момчето иска В*ли компютърс и 2х4 рам.Публикувано изображение

Ем то ако става на въпрос направо да взима от никем .. 100 пъти по добре.. за тея пари найш ква конфигурация става.. ще играе всичко на макс

BB код:

I5-4440 /3.1G/6MB/BOX/LGA1150

Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II Black USB3

GB H81M-D3H /H81/LGA1150

1T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARR

G.SKILL 2x4 Ripjaws 1600 C9 1.5 F3-12800CL9D-8GBRL

PSU FORTRON RIDER 550 BRONZE

POWER C AXR9280 3GBD5-T2DHE/O

Обща стойност - 1 267.22 лв. с ДДС

...:д малко се оплесках с правописа но го опрайх..

Ем то ако става на въпрос направо да взима от никем .. 100 пъти по добре.. за тея пари найш ква конфигурация става.. ще играе всичко на максBB код:I5-4440 /3.1G/6MB/BOX/LGA1150Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II Black USB3GB H81M-D3H /H81/LGA11501T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARRG.SKILL 2x4 Ripjaws 1600 C9 1.5 F3-12800CL9D-8GBRLPSU FORTRON RIDER 550 BRONZEPOWER C AXR9280 3GBD5-T2DHE/OОбща стойност - 1 267.22 лв. с ДДС...:д малко се оплесках с правописа но го опрайх..

До вчера искаше да ти предлагат компютри, а днес даваш акъл на другите какво да вземат.

До вчера искаше да ти предлагат компютри, а днес даваш акъл на другите какво да вземат.

Хаха ти видял ли си добре мойта тема? Виж заглавието...нали затва давам мнение за да се критикува... тва не значи че не знам кво зглобявам а чисто просто правя конфигурация която е добра за парите си , и ако има по добра нека се предложи..

Харчи си твоите пари както искаш. Но щом не можеш сам да си сглобиш компютър, не виждам с какво право и какъв опит имаш, за да предлагаш на другите какво да вземат. 

Преди време в този раздел пишеха много компетентни хора и всеки можеше да получи добър съвет, но сега останаха съвсем малко от тях. 

Вместо тях, всеки си пише и раздава мнения, с които може да подведе някои.

Ем то ако става на въпрос направо да взима от никем .. 100 пъти по добре.. за тея пари найш ква конфигурация става.. ще играе всичко на максBB код:I5-4440 /3.1G/6MB/BOX/LGA1150Thermaltake VN900K1W2N Commander GS-II Black USB3GB H81M-D3H /H81/LGA11501T SG SATA 6G/7200/64 /3Y WARRG.SKILL 2x4 Ripjaws 1600 C9 1.5 F3-12800CL9D-8GBRLPSU FORTRON RIDER 550 BRONZEPOWER C AXR9280 3GBD5-T2DHE/OОбща стойност - 1 267.22 лв. с ДДС...:д малко се оплесках с правописа но го опрайх..

По-добре да вземе тази памет, защото е със по-стегнати тайминги CL7 G.SKILL 2x4 RipjawsX 1600M C7 F3-12800CL7D-8GBXM

По-добре да вземе тази памет, защото е със по-стегнати тайминги CL7 G.SKILL 2x4 RipjawsX 1600M C7 F3-12800CL7D-8GBXM

tahumba,явно е,че не ги разбираш паметите.Публикувано изображение И двете не са за предпочитане пред Корсарката ЛП 1.35V 9 9 9 24 1Т.

Харчи си твоите пари както искаш. Но щом не можеш сам да си сглобиш компютър, не виждам с какво право и какъв опит имаш, за да предлагаш на другите какво да вземат. Преди време в този раздел пишеха много компетентни хора и всеки можеше да получи добър съвет, но сега останаха съвсем малко от тях. Вместо тях, всеки си пише и раздава мнения, с които може да подведе някои.

Абе пич я си гледай работата .., ти ли ще ми кажеш че не мога да си сглобя компютъра.. ако имаш повече опит от мен тогава предложи нещо по-доброн за тея пари.. дразниш ме като незнаеш нищо за мен и критикуваш.. не казвам че съм професионалист или нещо по-добро от другите , ама аре само да не се заяждаме .. нали знаеш че колкото от по рано започнеш толкова по-добре , пак и още нещо "човек се учи от грешките си" ;) Лека вечер :)Поздрави!
  • 1 месец по-късно...

kakvo shte kajete za tozi comp ?

https://jarcomputers.com/p_PCJARGAMEBOX

"Чудесен", само че себестойността му е към 1000 (даже май под), и пак е с гадни кутия и захранване.

Поздрави!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.