Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows 8.1+Skype

Featured Replies

С този Skype се побърках,егати "родилните мъки"

Какви ли не версии пробвах и като е казало не та не!!!!!!!!!Инсталира се и при опит да зареди изписва-Скайп спря да работи

Windows прясно инсталиран,последната версия.април месец

Дали не пропускам нещо?Да има някакви изисквания и тн

пусни скайп в sandboxie или пробвай с compatibility за vista sp2

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Ето една от глупостите, поради която не харесвам Windows 8.

Хайде хайде... доста 8-ци съм ползвал, инсталирал и др. и никъде не е спирал скайп-а така.

Проблема ще намерим във въпроса.

Къде ли ги продават така ъпдейтвани до Април месец?!?

Windows прясно инсталиран,последната версия.април месец

Редактирано от sheky (преглед на промените)

Хайде хайде... и доста 8-ци съм ползвал, инсталирал и др. и никъде не е спирал скайп-а така.

Проблема ще намерим във въпроса.

Къде ли ги продават така ъпдейтвани до Април месец?!?

Проблема му вероятно е този. Ако е направил акаунт през Microsoft няма да може да подкара инсталационен скайп. 

При 8.1 по подразбиране не се инсталира .NET Framework 3.5 и за да тръгне Skype for desktop е нужно ръчно да се инсталира от контол панела. Отиваш на Programs and features (Програми и компоненти), деинсталираш каквато версия на Скайп си инсталирал, после отваряш Turn Windows features on or off (Включване и изключване на компоненти на Windows ), слагаш отметка на .NET Framework 3.5 (includes .NET 2.0 and 3.0) и цъкаш ок. Чакаш да се инсталира, рестартира компютъра и инсталираш Скайп за десктоп.

Публикувано изображение

То си има инсталиран Скайп. Няма смисъл да се занимаваш да базикаш.

пробвай последния скайп 6.14

При 8.1 по подразбиране не се инсталира .NET Framework 3.5 и за да тръгне Skype for desktop е нужно ръчно да се инсталира от контол панела. Отиваш на Programs and features (Програми и компоненти), деинсталираш каквато версия на Скайп си инсталирал, после отваряш Turn Windows features on or off (Включване и изключване на компоненти на Windows ), слагаш отметка на .NET Framework 3.5 (includes .NET 2.0 and 3.0) и цъкаш ок. Чакаш да се инсталира, рестартира компютъра и инсталираш Скайп за десктоп.

Публикувано изображение

скайп поне за момента не ползва фрамешит... и скайпа тръгва и се крашва, хич нямаше да тръгне ако липсваха библиотеки...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Направило ми е впечатление, че ако имате инсталиран скайп(версия 5 например), то няма никакви проблеми да се ползва. Обаче, ако преинсталирате компютъра и инсталирате скайп версия 5, то няма да може да се свържете със сървърите на скайп и той на практика спира да работи. Трябва да се слага последна версия на скайп(или някъде около нея).

• Автор

Не съм се изразил правилно,Windows е свален от тракер с последни ъпдейти април месец

Съжалявам за което.

За .NET Framework 3.5 прочетох че трябва да е инсталиран но пак не тръгваше и крашваше при опит за стартиране

Отново преинсталирах системата и успях да подкарам версия 6.10.73

Благодаря.

пробвай последния скайп 6.14

скайп поне за момента не ползва фрамешит... и скайпа тръгва и се крашва, хич нямаше да тръгне ако липсваха библиотеки...

Да, но въпреки това без да е инсталиран 3,5 скайп крашва и не тръгва. И друго, задължително първо се инсталира .NET-а и после скайпа, иначе пак крашва.

• Автор

Людмил,напълно си прав,толкова време се опитвах да инсталирам скайп преди NET -а

При новата инсталация веднага качих NET Framework 3.5  и носочената версия тръгна от раз

• 11 месеца по-късно...

Здрасти на всички! :)

Може да ви се стори глупав въпроса ми, понеже не съм на "ти" с тези неща, но аз ще питам все пак.

Операционната система е Windows 8.1 Pro 64-bit, а Skype е 3.1.0.1007. Как мога да се впиша с друго потребителско име? Иска ми някакви регистрации, някакви майкрософт акаунти и един куп подобни щуротии... В къщи съм със седмица и тоя проблем го няма - просто се отписвам от единия и се вписвам с другия акаунт и край. Тука не става... Има ли някакъв по-прост начин да се впиша?

Предварително ви благодаря за оказаната помощ.

ПП: Христос Воскресе! :)

Редактирано от icicle_78 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.