Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за USB флашка и термо-паста?

Featured Replies

Само вие го разбирате така. 

При положение, че температурите са в нормални граници, смяната на термо-паста е излишна процедура.

Ако искате всеки месец я сменяйте, това си е лично ваш избор, но някой потребител /който не разбира от тези неща/, прочитайки темата може да разбере погрешно, че е нужна смяна на термо-паста през определен период.

Приятна вечер. :)

Извинявам се не помислих, че и така може да стане. :D Иначе да прав си не е задължително на 6 месеца.

• Автор

Значи избрах тази флашка: Kingston DataTraveler SE9 Champagne DTSE9H/16GB, 16GB, USB 2.0 , чакам всеки момент да ми я докарат.Термо-пастите са тези двете: Термоконтактна паста TSP 12гр   и Термо 300 /силиконова паста/ спринцовка 12гр. , след малко ще отида да си ги взема. Егати работата, двете пасти ми струват общо 3.20 лв. А доставката ми излиза 6,93 лв. Тези от Еконт вече забогатяха, почнаха да увеличават доставките.... Както и да е :)Благодаря, на всички които писаха по темата :)

Егати работата, двете пасти ми струват общо 3.20 лв. А доставката ми излиза 6,93 лв. Тези от Еконт вече забогатяха, почнаха да увеличават доставките.... Както и да е :)

Че то минимума е 6 лева доставката , при БП е по евтино но и 1 седмица доставка  :)

Не беше ли от Хасково / Харманли  :( толкова ли нямате магазинче и да си купиш , може и да не е компютърен магазин а за електроника .

ПП.

Този примерно го има в Хасково 

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Че то минимума е 6 лева доставката , при БП е по евтино но и 1 седмица доставка  :)

Не беше ли от Хасково / Харманли  :( толкова ли нямате магазинче и да си купиш , може и да не е компютърен магазин а за електроника .

ПП.

Този примерно го има в Хасково 

Не от Кърджали съм :) Имаме магазини, но цените са доста надути. :)Благодаря ти за информацията jonov , просто ми стана интерестно , че за толкова малко неща ми излиза толкова скъпа доставката, а миналата седмица си поръчах едни маратонки от интернет/а , а доставката ми излезе много по-евтина ;(

Някой търговци имат договор с куриерските фирми и ползват големи отстъпки , то даже не някой , а повечето и доставката пада на 3+ лева  :D

ПП. На мен онзи ден ми се наложи да купя те това на същата цена , а мисля че магазина ни зарежда от ВАЛИ .

Редактирано от jonov (преглед на промените)

• Автор

Някой търговци имат договор с куриерските фирми и ползват големи отстъпки , то даже не някой , а повечето и доставката пада на 3+ лева  :D  ПП. На мен онзи ден ми се наложи да купя те това на същата цена , а мисля че магазина ни зарежда от ВАЛИ .

Разбрах :-) Благодарско за обяснението. Имам само още един въпрос, значи апартамента е южен , лятото направо е ад в къщи. Искам да попитам термо-пастата къде да я държа? Чух, че може да се държи в хладилник? Например мога ли да ги държа в хладилника, най-отдоло да не им стане нещо?
  • Автор

Хм, това пък не знам дали може да и стане нещо  :( дръж е някъде все пак , на сянка да е .

Това го знам, че трябва да са на сянка, но лятото в къщи температурата става 25-30 градуса. Климатика работи нон-стоп, но когато излизаме го изключваме и става жега..... Благодаря за отговора все пак :-)

Не знам дали и пречи , аз имам такива пасти комплект с охладители , стоят на село в едно южно антре , там лятото е сигурно 50+ градуса  :) - нищо им няма от години . Като срок на годност :( в предишна тема бях писал че имам в къщи от далечната 1982г  :) и още си я ползвам . 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.