Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон

Featured Replies

Много благодаря ! Наистина 925 изглежда по - красив, мисля че и екрана на 925 е плосък а на 920 е заоблен .. много е трудно да се каже кой е по - добър .. но ако някой който ги е разцъквал даде мнение би било СУПЕР . Благодаря и за другите предложения, но ще е един от двата а ако намеря 1020 до 500лв. може и да го взема : )

Поразгледай този форум - мисля ще ти е далеч по-полезен с мнения на ползващи двата модела, отколкото неспиращите безмислици тук.

Ще търся телефон до МАКС 500 лв .. а тези са по скъпи .. то първо беше до към 350-400 после видях тези Лумии и се вдигна малко бюджета :D  Да .. Андроид от към популярност и " свобода " е напред .. и повече приложение има .. но може би телефоните от висок клас усещат това леко вървене .. и хората които ровят из телефона .. а аз няма да седна и да му слагам друг андроид и там разни други неща .. от други неща може да разбирам но от това нито разбирам нито имам желание .. да прав си че за снимане си има фотоапарати но не обичам да нося с мен много работи. Предпочитам в един телефон да има събрани камера, апарат за звънене и слушане на музика .. иначе още чакам някои които да даде мнението си за двата избрани от мен телефончета

Пропуснах да спомена, че според мен ситуацията с цените в майка България е меко казано кожодерство. Nexus 5 би легнал точно на около 500 лева, ако се купи от вън.А голяма част от свободата на Android е точно в това, че могат да му се прилагат модификации какви ли не. Иначе е като всяка друга OS - каквото има, това ползваш...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.