Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със CD-R в автомобил

Featured Replies

Проблемът е, че като пусна диска, чете го известно време, обаче не тръгва. Превърта TRACK 1 и TRACK 2 и това е всичко. Как може да се изчисти грешката, ако въобще е възможно?

Само на този диск ли прави така, диска какъв е- оригинален или не, и изобщо дай повече информация, така е неясно.

Има ли още хора които да ползват диск в автомобила ? който ще свири може би само седмица  :)

Китайците са решили отдавна проблема само за  40+ лева 

ПРИМЕРИ

Ааа, аз лично в колата си ползвам стария и железен панасоник с дискове и няма грешка. Та той си буферира и колкото и сътресения и дупки да има - няма спиране. Даже минавах през едни лозя и полета и пак диска си свиреше. И не мисля да го сменям с някакви боклуци с флашки.

Редактирано от AMDkid (преглед на промените)

• Автор

Само на този диск ли прави така, диска какъв е- оригинален или не, и изобщо дай повече информация, така е неясно.

Най-вероятно диска е много надраскан.

Не, диска ми го дадоха чисто нов, не е надрскан, няколко пъти пробвах да го изкарам и да го вкарам, но не се оправи. Пише нещо от сорта на iregibile, не помня точно какво пишеше.

Има ли още хора които да ползват диск в автомобила ? който ще свири може би само седмица  :)

Китайците са решили отдавна проблема само за  40+ лева 

ПРИМЕРИ

Слушал ли си някога нещата, дето ги предлагаш. Първо са 4х15 /4х25/ вата. Второ тунерите им са под всякаква критика. Трето вадят отвратителен звук. Това е в диапазона 40-70 лева. За около 100 лева може да се купи прилична музика нисък клас. Това е минимума. Предпочитам да си слушам mp3 дискове на дъртото JVC, отколкото флашка на Sang, Neo, Thunder и други подобни.

Слушал ли си някога нещата, дето ги предлагаш. 

Не , но предполагам  :) но е по добро от заекващ или изобщо не тръгващ диск  :D

За RW до колкото знам , трябва лазера повечко да свети , а един отиващ си или пепелив лазер , ще му е трудно .

Пробвай го с оригинални дискове - тях ги просвирват почити до самата смърт на лазера .

За RW до колкото знам , трябва лазера повечко да свети , а един отиващ си или пепелив лазер , ще му е трудно .

Пробвай го с оригинални дискове - тях ги просвирват почити до самата смърт на лазера .

Няма да се учудя и ако плеера му изобщо няма включено в техническата характеристика че може да чете RW.

Би трябвало да чете , щом вижда трак 1  и тн.

От личен опит го казвам. Когато тия CD бяха модерни и актуални (аз си купувах само RW дискове и най вече на Verbatim) на много навигации, автомобилни и домашни плеери са ми отказвали за разлика от непрезаписваемите !

По-добре си вземи Плеър с USB порт. Слагаш си една флашка с песни и забравяш за проблема. В България повечето от пътищата са в окаяно състояние така че колкото и да е железен CD плеъра няма да издържи дълго.

Абе само аз ли съм противник на тия новите плеъри и уредби с флашки ?

Предпочитам да дам 40 сти'нки за 700мб с музика, отколкото 10 лева за 4гб с музика.

Предпочитам да дам 40 сти'нки за 700мб с музика, отколкото 10 лева за 4гб с музика.

Икономията е майка на мизерията !

Проблема не е в диска за 40 стотинки, а в това, че самия плеър се разваля поради лошите пътища.

• Автор

Имам флашка и SD карта, но проблемът е, че плейърът няма такива входове, пък и в запалката като включа едно устройство от OMV и него не ми го чете.

Имам флашка и SD карта, но проблемът е, че плейърът няма такива входове, пък и в запалката като включа едно устройство от OMV и него не ми го чете.

Затова си вземаш плеър, който има USB модул и си приключваш проблема.

Ами Емо, като ги правят боклуци, естествено че ще се развалят. Чудно защо моят Панасоник в колата досега не съм забелязал да ми прекъсва свиренето на диска докато се нервя и псувам дупките и отвратителното състояние на пътищата. Абсолютно всеки диск си върви без никакъв проблем и такъв досега не съм забелязал. Но предишния плеър беше оригиналния на опела, производство на филипс и беше пълна скръб, докато върви колата постоянно спираше и прекъсваше диска. И го ползвах само за радио, докато не го смених с нещо по-читаво.

Ами Емо, като ги правят боклуци, естествено че ще се развалят. Чудно защо моят Панасоник в колата досега не съм забелязал да ми прекъсва свиренето на диска докато се нервя и псувам дупките и отвратителното състояние на пътищата. Абсолютно всеки диск си върви без никакъв проблем и такъв досега не съм забелязал. Но предишния плеър беше оригиналния на опела, производство на филипс и беше пълна скръб, докато върви колата постоянно спираше и прекъсваше диска. И го ползвах само за радио, докато не го смених с нещо по-читаво.

Навремето ги правеха да са здрави и да работят, сега ги правят да устискат до гаранция и след това да се купува ново. Това е стандарт в цял свят. Давам съвет да си вземе плеър с USB, защото за около 100 лева ще си реши проблема. Не знам от кой град си, но ела тук в Плевен да видиш на какво се казва"Стадион равни трапища". Почти няма здрава улица. За пътищата към селата да не говорим. Почти всички познати, които използват музика в колата си взеха плеъри с USB. Още повече, че флашката поддържа повече място, а и песните, който не харесваш може да ги изтриеш и да си добавиш нови.

Ами какво да ти кажа, аз досега изобщо не съм забелязал подобен проблем. Даже се учудих, че вие тук срещате подобен и това ме накара да си спомня за предишния филипс, който си беше пълна скръб.

Аз лично с колата съм минавал през лозя и с тая тежка кола, едва не преобърнах колата, ама диска продължаваше да ми надува главата. И тогава наистина си бях пуснал диск, като през цялото време (5-6 минути) при всичките меко казано "сътресения" дори не запъна и си въртеше диска без проблем.

Редактирано от AMDkid (преглед на промените)

Ами какво да ти кажа, аз досега изобщо не съм забелязал подобен проблем. Даже се учудих, че вие тук срещате подобен и това ме накара да си спомня за предишния филипс, който си беше пълна скръб.

Аз лично с колата съм минавал през лозя и с тая тежка кола, едва не преобърнах колата, ама диска продължаваше да ми надува главата. И тогава наистина си бях пуснал диск, като през цялото време (5-6 минути) при всичките меко казано "сътресения" дори не запъна и си въртеше диска без проблем.

Е поне по моите наблюдения това се случва. Аз на предишната кола смених 2 плеъра поради тази причина. Третия вече беше с USB и се родих, но пък продадох колата ( :wink12: ). Не казвам, че всичко е боклук. Вероятно има и хубави плеъри, но едва ли на цена от 80 лева.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.