Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Торент сайтове в Германия-моят опит!

Featured Replies

И аз имах проблеми пратиха ми глоба за 1000 евро или 10 години затвор но това е скам от някоя програма .

Kак ще е скам бе момче ? Ходих ме на Адвокат

• Автор

Само едно не разбрах,откъде са теглени филмите,от български торент тракери ли?

А иначе :

http://www.youtube.com/watch?v=C8pKP5MMV1k

Тегля единствено от Арената- в Замундата не мога да се включа.

Автора на темата е с гузна съвест...или не е?! При всички случаи измамниците не налитат на субекти, които не подлежат на податливост по някакви причини. Примерно опасност поради извършването реално законово преследвани дейности.

Защо да е с гузна съвест! Че е свалил няколко филма ли?

Според това подчертаното и телефонните измамници избират хора, които има опастност да нарушат закона, така ли?

Аз от темата разбрах, че автора предупреждава каква измама е избегнал, не знам защо решихте че се епитва да накара потребителите на торенти да се чувстват виновни.

Защо да е с гузна съвест! Че е свалил няколко филма ли?

Според това подчертаното и телефонните измамници избират хора, които има опастност да нарушат закона, така ли?

Аз от темата разбрах, че автора предупреждава каква измама е избегнал, не знам защо решихте че се епитва да накара потребителите на торенти да се чувстват виновни.

Аз пък гледам една съседна тема, където авторът и съвсем реално са го маризили адвокати и то без кавички на професията.

Kак ще е скам бе момче ? Ходих ме на Адвокат

Спокойно има безплатни сайтове за гледане на филми и сериали а софтуер се купува има и безплатен

Aз вече изтеглих вече 2 торента вчера и днес какво да правя как мога да изтрия данните да не разберат Fifa 14 and Win 7

Тегля единствено от Арената- в Замундата не мога да се включа.

Щом теглиш от български торент тракер,тия луди германци къде ходят да се бъркат,кой им дава право?!

Добре си направил,че не си им платил на мошениците!

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Никога не теглете в чужбина никога, защо ли?Еми първо ще ви пратят писмо с глоба 700-800 евро и после нали вие ПАК ЩЕ ТЕГЛЕТЕ тогава започват големите цени 50 000 глоба.Но ако сте дали парите или сте били с адвокат на 700-800 и сте подписали че няма да теглите недейте теглите.ЗАЩОТО ЩЕ ВЛЕЗЕТЕ В ЗАТВОРА ЗА ТОВА НЕЩО по-хубаво ако сте хакер си намерете Интернет връзка или бъдете с българския интернет. Това е АКТА просто не може да се тежли дори и да искате аз искам да тегля но ме е страх за да не отидът после родителите в затвора...Пък ако сте айлци отидете в Телеком платете си 1000 евро и си сваляте на воля и няма да ви следят.То дажи МАЙ вече и онлайн в Германия е забранено да се гледа пак се получава глоба.България всъщо подписаха за Акта, скоро време може и в България да стане така.Та не трябва да теглете по-хубаво това ви казвам има 2 начина който може да бъдите АНОНИМНИ1.Инсталирате си GetPrivate пускате го и коннект като виждате че там е друго IP пишете what is my IP? в гоогле и е ако е промннено добре2.Второ използвайте и ПРОКСИ докато теглете за да има по малки шансове да ви хванатТа Германия ви има всички пароли даже ви следи на Вашето Устройство

Та Германия ви има всички пароли даже ви следи на Вашето Устройство

Ще следи,ама друг път! ;)

Ако аз им позволя тогава може и да стане така както казваш,но иначе не! ;)

Поздрави :

http://www.youtube.com/watch?v=ybm8s0DFeB0

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Минусите ще се усетят  когато почнат от НСБОП да ловят качващите и теглещите. Тогава коментари като  на Черепа ще изчезнат, щото от затвора нЕма интернет, а истинки паЮжини.

Въобще не съм съгласен с теб. Един средностатистически българин не може да си позволи всяка седмица да ходи на кино при цени на билетите най-малко 10 лв.(cinemacity), да не говорим,че повечето потребители на интернет са между 10 и 20/30 години (не казвам,че няма по-възрастни,но това е мнозинството) и повечето от тях играят компютърни игри - всеки месец излизат поне 10 игри , всяка от която е най-малко 40 лв. Е,при условие,че плащаш интернет 40 лв. , как ще имаш възможността да се "насладиш" на тези неща ? 

Да въведат данък - при 40 лв. интернет да сложат едно 5 лв. отгоре на месечната сметка и тя да отива за съюза на българските (или световните) кинодейци. Както е и при радята - там плащат определена сума като данък,която компенсира загубите на изпълнителите от пускането на тяхна музика.

При условие,че не са взети никакви свестни мерки, казвам свестни,защото сегашните не са такива (ако НСБОП видят дори едно копие на някаква програма на диск , могат да ти наложат глоба, било то дали програмата е безплатна или не...). 

Но това е прекалено дълъг спорт, от който няма да постигнем нищо освен нерви,затова спирам и си отписвам "абонамента" към тази тема.

Лека вечер :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.