Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

ам, ко чакаш? :D

Моите още спят и имам чудесно оправдание да не вдигам шум. :P

аз чакам питката още малко да втаса, да я лиосам с жълтък и да я метна във фурната

Явно днес пак ще се срещаш с твоите любими. :)

А абитуриентската ви кога е?

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

баси дежурството - в моемнта имаме 12 човека едновременно да оправяме, като 7 са от нощната смяна.

а от "бърза помощ" продължават да карат болен след болен .....

вече няма къде да ги слагам - след малко, само да пушна един тютюн и изкарвам кушетките в коридора

Мисля да поизчистя, докато Петела рита топка :huh:

Има неща, за които мъжете не се сещат, вилнеейки с прахосмокучка. Не ли?!

• Автор

Моите още спят и имам чудесно оправдание да не вдигам шум. :P

Явно днес пак ще се срещаш с твоите любими. :)

А абитуриентската ви кога е?

днес е струването

бабката не ми е звъняла и аз нямам намерение да се чувам с нея

оня ден ми дърдореше за жито, вино и поп на гробища "само най-близките" но не ми е казала час и аз предвидливо не попитах

питката я метнах преди малко във фурната и към десет и половина ще съм готова да се предислоцирам в чичовинаскови да глася масата

силно се надявам до три да съм приключила с това

а бала е на 27 - имам един ден да си взема въздух хъхъхъх

днес е струването

бабката не ми е звъняла и аз нямам намерение да се чувам с нея

Вие сте на принципа всеки си прай квот си иска...

Няма страшно - ти като направиш всичко, като се напълни с приятели на чичото, когато бабката се усети сама в друг тип среда, сигурно ще се миряса.

Хубаво е, че имаш поне един ден за поемане на въздух. Това е важното - детенце да бъде щастливо.

Като написах горе за всеки си прай квото си иска, се сетих за един виц, с който поздравявам мъжете в темата... :D

- Тате, когато порасна, ще мога ли да правя каквото си искам?- Не, синко. Тогава вече ще си женен...

• Автор

Вие сте на принципа всеки си прай квот си иска...

Няма страшно - ти като направиш всичко, като се напълни с приятели на чичото, когато бабката се усети сама в друг тип среда, сигурно ще се миряса.

бабката има задача: да направи житото, да опече баница и кекс

за момента масата е опъната като за шведска

но няма дълго да остане така :whist:

Не се сещам за какво не се сещат мъжете като чистят и не разбрах ся Диа оплаква ли се от Петльо... Ний всички сме свидетели как помага и какви кексове прави... Ааа... :P:)

• Автор

Не се сещам за какво не се сещат мъжете като чистят и не разбрах ся Диа оплаква ли се от Петльо... Ний всички сме свидетели как помага и какви кексове прави... Ааа... :P:)

ако мъжът не е виновен жената може великодушно да му прости :ph34r:

ако мъжът не е виновен жената може великодушно да му прости ....

....за да му го напомни след време при всеки подходящ случай ? :beat:

p.s. не беше ли твоя репликата, че няма случай, в който един мъж да не е виновен ?

ако мъжът не е виновен жената може великодушно да му прости :ph34r:

:D Те за това мъжете все са недоволни... и риват от жените профилактично...

• Автор

p.s. не беше ли твоя репликата, че няма случай, в който един мъж да не е виновен ?

сигурна съм че имаш точния цитат - не ми съ парай :D

Те за това мъжете все са недоволни... и риват от жените профилактично...

те така си ривът - влиза им профилната характеристика :D

питката стана върхъ

до единадесет имам време - да зема да отида и аз да сгъна една бюлетина :rolleyes:

Примерно, WC.

за нищо го няма, освен ако не е дежурен вътре :mad::biggrin: Или същия на котката.

сигурна съм че имаш точния цитат - не ми съ парай :D

ми...... :shy11:

мъж ли е - виновен е 

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

сигурна съм че имаш точния цитат - не ми съ парай :D :D :biggrin:

ми...... :shy11:

Докторопсихоложка! :D

Егати кошмара в който се намирам, че стно.

от сутринта вече станаха 28 човека, 9 постадали от ПТП-та различни с каруци, колелата, коли, мотори, полиции, кръв за алкохол, за наркотици, отделно 2 момчета напушено с марихуана+уиски+амфетамини, две циганета на 4 и 6 години изпили цяла бутилка бира от хладилника, отделно раци, отделно нервни кризи, отделно 3 инфаркта, отделно инсултите, отделно вирозите детски с повръщания и темепратури

кошщшмар

Егати кошмара в който се намирам, че стно.

от сутринта вече станаха 28 човека, 9 постадали от ПТП-та различни с каруци, колелата, коли, мотори, полиции, кръв за алкохол, за наркотици, отделно 2 момчета напушено с марихуана+уиски+амфетамини, две циганета на 4 и 6 години изпили цяла бутилка бира от хладилника, отделно раци, отделно нервни кризи, отделно 3 инфаркта, отделно инсултите, отделно вирозите детски с повръщания и темепратури

кошщшмар

А аз тъкмо си мислих че ти е сиво ежедневието като обяснява вчера колко лесно ще ти мине седмицата и ще дойде събота.

А аз тъкмо си мислих че ти е сиво ежедневието като обяснява вчера колко лесно ще ти мине седмицата и ще дойде събота.

По-скоро ежеднвието е предимно оповръщано, на места с кърваво от рани, и поосрано от дечурлигата  ...

Най-сетне поразчистих отделението и мога да обядвам сандвича си.

Кротнаха се, явно си правят сиеста или са седнали по масите да поливат изборите.

Чакам следващата вълна, опитът ми говори, че ще се изсипят след 4 часа.

• Автор

Док,ей ти вода за почистване.Да не кажеш после,че не съм арабия... :D

теб смятам да те мразя

ама като се наспъ

мероприятието мина без ексцесии

измих си лицето със студена вода

Кога се качи на Пирин  ?! :eek:

Рила е

но това не променя нещата - мразя го

Рила е,вярно.

Ми ей тъй на -скок-подскок и се качих...Вие докато си правите каквото си искате,на мен ми се наложи да ходя из онзи отвратително чист въздух,от който ми се завива свят.

Па нЕмаше и една ИФА,та да да легна под ауспуха да се надишам...Само сняг,езера,цветя и камъняци нек'ви.

На ти Емчо една китка,та да ти е гузно като ме мразиш. :D

Публикувано изображение

Рила е,вярно.

Рила ?

Там не съм бил :lock:

Абе, дядо Мики - ку ме пусна жената , след време ще ме вземеш ли на едно преходче с теб там, горе ?

p.s. Кафенце кой иска ? Стана време за него.

За кафенце винаги навит-стига да се пуши.

Бисквитката от мен.

А за преходче-трябва да знам какво харесваш и колко си навит да се напрягаш за да стигнеш.

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

Пуши се, но тук бисквитки няма :

Публикувано изображение

Делнат е всякакъв достъп до поточно радио, телевизия и видео.

Половината от известните проксита също не работят - вкарани са в блек-листата на сървъра.

В момента слушам отвън шофьорите на бърза помощ бистрят политиката.ю насядали по стъпалата.Единият вика "Аз гласувах за бАРЕКОВ - само за този идиот досега не бях гласувал, ама сега го направих". друг вика - "ама този е много луд бе", а трети "не е луд, ами интереса клати феса" .

Само не мога да разбера как интересите на шофьорите и на Дудука съвпадат, но ако послушам още малко може и да разбера.

а може би ще си намеря въже за бесене ....

Ако случайно размислиш за въжето-имам две ловни пушки-ижовка и меркел,ама не Ангела. :D

Ко кажеш и ги почваме. :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.