Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

• Автор

Рила е,вярно.

Ми ей тъй на -скок-подскок и се качих...Вие докато си правите каквото си искате,на мен ми се наложи да ходя из онзи отвратително чист въздух,от който ми се завива свят.

Па нЕмаше и една ИФА,та да да легна под ауспуха да се надишам...Само сняг,езера,цветя и камъняци нек'ви.

На ти Емчо една китка,та да ти е гузно като ме мразиш. :D

напрау се депресирах :(

Абе, дядо Мики - ку ме пусна жената , след време ще ме вземеш ли на едно преходче с теб там, горе ?

къш

аз съм първа :mad:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

аз съм първа :mad:

Да бе, да :ass:

все да си първа и ти.

Разправях ли ти, дето един път отивам до аптеката презервативи и аптекарката ми вика :

-Имаме нова колекция -златен, сребърен и бронзов.От кои искате ?

-Дайте ми по един от трите вида- викам аз и се връщам в къщи при жената.

Питам я с кой да започнем, и гордо вадя със златния ,  а тя ми вика :

-Сложи си сребърния !

-Защо-питам аз ?

-Ами скъпи, поне един път да завърши втори - ми вика тя ...... :shy11:

-Един презерватив,моля.

-Един,ама какъв точно?

-Ми най-обикновен.

--А,недейте така.Имаме бърз и повратлив като ферари,имаме здрав и мощен като додж рам,имаме издържлив и сигурен като ...

-Хубаво,ма,дай ми един 4х4 че ше орем по дупките цела нощ!

• Автор

Да бе, да :ass:

все да си първа и ти.

още миналия август се канехме на Рила ку искаш да знаеш

ама на Блонди не му дадоха отпуска

е, питай Мики да ти каже

Пуши се, но тук бисквитки няма :

Публикувано изображение

Делнат е всякакъв достъп до поточно радио, телевизия и видео.

Половината от известните проксита също не работят - вкарани са в блек-листата на сървъра.

В момента слушам отвън шофьорите на бърза помощ бистрят политиката.ю насядали по стъпалата.Единият вика "Аз гласувах за бАРЕКОВ - само за този идиот досега не бях гласувал, ама сега го направих". друг вика - "ама този е много луд бе", а трети "не е луд, ами интереса клати феса" .

Само не мога да разбера как интересите на шофьорите и на Дудука съвпадат, но ако послушам още малко може и да разбера.

а може би ще си намеря въже за бесене ....

Третия е най праф

още миналия август се канехме на Рила ку искаш да знаеш

ама на Блонди не му дадоха отпуска

е, питай Мики да ти каже

дубре - ходете си.

мини първа ти през Мики.

аз ще изчакам

Третия е най праф

за интереса ли ?

я ми кажи тогава как Дудука и този шофьор имат един и същ интерес и какъв може да е той ?

• Автор

дубре - ходете си.

мини първа ти през Мики.

аз ще изчакам

аре, ве - щъ земем с нас :)

отивам да се помотая с Бим по кея и да полюпя семки :whist:

за интереса ли ?я ми кажи тогава как Дудука и този шофьор имат един и същ интерес и какъв може да е той ?

Аз разбрах, че той има предвид, че Дудуков не е луд, а се прави на такъв, защото такъв му е интереса. Не, че интереса на К*пута и на шофьора съвпадат.Шофьорите не са прости. Едно време най епичните шахматни битки ставаха на автогарата между чакащите шофьори.

Аз разбрах, че той има предвид, че Дудуков не е луд, а се прави на такъв, защото такъв му е интереса. Не, че интереса на К*пута и на шофьора съвпадат.Шофьорите не са прости. Едно време най епичните шахматни битки ставаха на автогарата между чакащите шофьори.

явно съвпадат, щом гласуват за него  .

а са си прости

факт.

и то не заради гласуването.

Мързел, кражби на гориво и простотия до шия.Това са шофьорите.

И няма оправия с тях.

Гласувате ли , е как е усещането да пуснеш бюлетина , прекалено сензитивно за мен, не мога  ох  :P

Гласувате ли , е как е усещането да пуснеш бюлетина , прекалено сензитивно за мен, не мога  ох  :P

Гласувах, а усещането е същото, както на всички избори в последните 15 години - липсва.  ;) 

Тези избори показаха едно - около 11% от българите са кръгли идиоти, защото са гласували за Дудуков. Изненадата за мен е категоричната победа на Бойко, очаквах изравнени резултати. Воленчо беше дотук, при едни парламентарни избори няма да влезе и ще замине в небитието. Лошото е, че в природата нема празно - един идиот (Волен) изчезва, друг идиот (Капутов) се появява...

Само пенсиите и тез с държавни поръчки се интересуват от изборите

Алгор , не съм ли права :P

Тези избори показаха едно - около 11% от българите са кръгли идиоти, защото са гласували за Дудуков. Изненадата за мен е категоричната победа на Бойко, очаквах изравнени резултати. Воленчо беше дотук, при едни парламентарни избори няма да влезе и ще замине в небитието. Лошото е, че в природата нема празно - един идиот (Волен) изчезва, друг идиот (Капутов) се появява...

Ти сигурно си на 15  :P

Сички са маскари

Редж  клишетата са особени маскари в клишираното ни омаскарено пространство

маскарите са не всички , но законът за доказване на маскари , не изключва всеки вкючил се да стане маскара :P

Урааааа!!! :clap:

И кво черпиш :P

Тук не съм много съгласен, г-н тинейджъре.

За съжаление няма как да се изправя пред и да набия в тиквите на милионите негласували, че ако си бяха мръднали задниците да отидат до урните, сега нямаше да имаме един изхвърлен капут, заместен от друг.

Няма как дудука да си купи повече гласове от тези, в момента, защото това е реално достижимото от него.

Хайде сега сметнете чисто математически, ако още 30% бяха гласували (без значение за кой - БСП, ГЕРБ, РБ или ДПС) дали дудука щеше да има дори един мандат...

За мен трагедията не е в управляващите, а в негласувалите.

Само пенсиите и тез с държавни поръчки се интересуват от изборите

Алгор , не съм ли права :P

А...и тези, на които им се плаща, за да гласуват. :clown:

Редж  клишетата са особени маскари в клишираното ни омаскарено пространствомаскарите са не всички , но законът за доказване на маскари , не изключва всеки вкючил се да стане маскара :PИ кво черпиш :P

То верно, че маскарите омаскариха пространството. Има май и един закон за недопускане на немаскари, или тъй ми се чини.

Да именно , и от тревата израства въпросът кому са нужни  :P самодостатъчни ли са си :P

Аре чао , чакат ме  по каналния ред

Хубава вечер :P

• Автор

няма по-загоритенджера от мен

чак сега се прибирам

сложих пилето да се пече

ще ядем къде девет часа

няма по-загоритенджера от менчак сега се прибирамсложих пилето да се печеще ядем къде девет часа

Яли пиле и се веселиле, три дни и три нощи.

няма по-загоритенджера от мен

чак сега се прибирам

сложих пилето да се пече

ще ядем къде девет часа

И аз сега се прибирам. Долу на пейките в градинката съседите коментират изборите. Двама дядовци на път да се сбият едва ги разтървахме.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.