Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Верноооооооо :ohmy:  Га си бех допрял гъзо на запалената печка, акта беше като цялостно изгаряне и трупката беше повече от болезнена....ама като си дръпнах гъзо и с ожидание излузих гащите, ма обзе таквоз облекчение.....Смятай ку бех са допрял со свалени гащя, демек на голо дупи.......не смея си помисля.....

Е! Ти па си намерил с какво да споделяш любов - с печка! Следващият път пробвай с валяк - Баси!

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Возя си се аз в 280 и си пръцкам анонимно. Всички бърчат носове. Бърча и аз за да не се издам. По едно време  усещам, някой ме дърпа настоятелно за чантата. Обръщам се да видя какво става и гледам една девойка на седалката - носът и за задника ми - гледа стреснато - и с разперени ръце и без глас крещеше - Стига! Това тук вече не се диша...

Шъ омръ! :D

Е! Ти па си намерил с какво да споделяш любов - с печка! Следващият път пробвай с валяк - Баси!

Последния ми опит за споделена любов с жена......знаеш как завърши :(  Даже и с валяк, щеше да е по-безболезнено..... :speak:

Последния ми опит за споделена любов с жена......знаеш как завърши :(  Даже и с валяк, щеше да е по-безболезнено..... :speak:

Надявам се, след тази слуджка наистина да си осъзнал, че трябва да последният ти опит за любов с жена! За да има любов трябва да има взаимност - чудно ми е след толкос години опит - що търсиш взаимност от жена...

Шъ омръ! :D

Ти па що? Я се дръш мъшки!

Надявам се, след тази слуджка наистина да си осъзнал, че трябва да последният ти опит за любов с жена! За да има любов трябва да има взаимност - чудно ми е след толкос години опит - що търсиш взаимност от жена...

Ква взаимност, кви 5 кинта.....ибеше ми са ве човек....уф......

Последния ми опит за споделена любов с жена......знаеш как завърши :( 

ти не искаше да я споделиш

:D

ти кая убаво е сам......сал дет нема с кой си приказвам...затва утре ша въря на масажистка, само са чудя, дали да ми направи и масаж.....не че не ме кефи и масажа, ама таз спесиално, може да прави всичко друго, само не и масаж.....

ти кая убаво е сам......сал дет нема с кой си приказвам...затва утре ша въря на масажистка, само са чудя, дали да ми направи и масаж.....не че не ме кефи и масажа, ама таз спесиално, може да прави всичко друго, само не и масаж.....

Хубу! Дан'съ уплакваш само после пак!

Оооооооооооо!!! Ща дам на Алия! :D

И кфо ш'ме праи Aliya такъф?

И кфо ш'ме праи Aliya такъф?

Ми освен да та убича за назидание, кво да ти прай. Всичко друго е от рогатия дадено... :D То не може нито да те упои, нито да та опрай...

Боже, сигурно съм се отпуснала да говоря такива глупости, щото слушам политиците и все ми се струва, че те говорят по-големите глупости... :D

Ми освен да та убича за назидание, кво да ти прай. Всичко друго е от рогатия дадено... :D То не може нито да те упои, нито да та опрай...

Боже, сигурно съм се отпуснала да говоря такива глупости, щото слушам политиците и все ми се струва, че те говорят по-големите глупости... :D

Правилно. Две три страници от посланията на Гошо и съм до там! Ш'съм готоф на фсишко само да ме остави...

Правилно. Две три страници от посланията на Гошо и съм до там! Ш'съм готоф на фсишко само да ме остави...

Ся ще ме накараш да ходя да чета за Гошо, че не съм задълбавала и момента с Гогото съм пропуснала. Не го познавам. :)

ама верно ли у подводница оди тоз

:ohmy:

Ади! Ас продухах гальюна, време е за потапяне.... Лека ножд :)

Неееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!

Неееееееееееееееееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!

Не се потапяй! Добре де... Потопи се, ама не за дълго! :rolleyes:

Лека нощ, Дарко.

Ще чакаме ново изплуване. Веднъж седмично поне върши работа. Средностатистически... :D:P

Лека работа и успех!

всички да се потапят

:P

И мушкатуту са потапя....чудя са дали да не си ударя едно душче по-нанапред, че нещо ми са запоти дупето :whist:

И мушкатуту са потапя....чудя са дали да не си ударя едно душче по-нанапред, че нещо ми са запоти дупето :whist:

зависи ква ти е подводницата

:D

• Автор

аре, всички да изплуват че работа ни чака

пари трябва да иСкарваме за новите евродепутати

Аз днес смятам да се отдам на ленносттаЗа вас - не знам

Добре дошъл в клуба. :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.