Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Събудихме се. както казва класичката : "нещата се подреждат винаги по най-добрият начин в най-подходящото време" кафенце някой да иска ?

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

За кафето : of course.

Мале днеска идват едни в магазина и искаха да ми продават клавиатури и разни и ми показаха една охлаждаща подложка на Zalman и тръгвам да я разколачвам да видя дали въртят вентилаторите и тоя ми вика "тая подложка не се отваря". Преди малко я отворих и вътре какво да видя ? - мезе - хлебарчици. Ебати издръжливите създания. Тея нали уж и на радиация издържаха.

Подложката е някаква готина ама като видях в Ebay, че е 69 долара си викам това колкото някой лаптоп бангиест. Днеска вечерта може да метна една чашка ирландска ракия. :help wanted4:

....

Мале днеска идват едни в магазина и искаха да ми продават клавиатури и разни и ми показаха една охлаждаща подложка на Zalman и тръгвам да я разколачвам да видя дали въртят вентилаторите и тоя ми вика "тая подложка не се отваря". Преди малко я отворих и вътре какво да видя ? - мезе - хлебарчици. .......

ама живи ли бяха ?

Едната направо изскочи, а другата се правеше на умряла ама като я ръгнах с отвертката и тя си беше жива :D

Чета тука в 1 сайт да не му казвам името нали "

Поредната учителка с присъда за секс с ученик"

Какъв ужаст само...

....

Чета тука в 1 сайт да не му казвам името нали "

Поредната учителка с присъда за секс с ученик"

Какъв ужаст само...

това ли имаш предвид ?

http://men.hotnews.bg/n/porednata-uchitelka-s-prisuda-za-seks-s-uchenik.23176.html

тия в САЩ не са добре, честно.

Баси! Никой ли не мисли?

Не  , некви глупости за некакъв глупав и незаконен и при това елементарен секс и дори се възмущават  , аз дори не отворих линка, та да ме извинят ако не съм в час , но вече не съм ученичка :P

Смеете се вие, ама аз голям кошмар преживях - представяте ли си - след отвратително нощно дежурство и предстоящо следващо довечера,  си отивам в къщи, измих се, преоблякох се, отивам да се стрижа, качвам се в тролея който според мен трябва да мине през центъра и да сляза на "Дома на книгата" , настанявам се удобно на седалката и почвам да си ровя из фейса....По едно време -вдигам очи и насреща ми БОЛНИЦАТА ?!!! няма център, няма гара, а отново болницата , при положение, че трябваше да съм на центъра.

Инфаркт щях да получа, баси.

Ходи пеша и няма да се загубиш , както във фейса  пепел ми на устата , ще стигаш бързо и където искаш , предполагам ,че е възможно :P

Ходи пеша и няма да се загубиш , както във фейса  пепел ми на устата , ще стигаш бързо и където искаш , предполагам ,че е възможно :P

тъй и правя

ама днес рекох да се направя на гражданин, на тролей да се возя, на мека седалка да седна .....

тъй и правя

ама днес рекох да се направя на гражданин, на тролей да се возя, на мека седалка да седна .....

На мека седалка да седнеш и хоп в болницата те изстреля и за малко инфаркт

извод всяко меко и удобно нещо е подозрително и нецелесъобразно и вреди на вашето здраве :P

Докладвам се от работното си място.

Викам да почваме, а ?

Почнал съм я ас. Вече трети пациент оправям. Днес май сал това ш;си правя...

Не  , некви глупости за некакъв глупав и незаконен и при това елементарен секс и дори се възмущават  , аз дори не отворих линка, та да ме извинят ако не съм в час , но вече не съм ученичка :P

Ми решила е майката да изкара некакви пари от това дело. Това е. Дано да не успее...

Имам си двд със снимка на гръбначният ми стълб. :ph34r:

Определено по гръбнак изглеждам по-строен. :D

На мека седалка да седнеш и хоп в болницата те изстреля и за малко инфаркт

извод всяко меко и удобно нещо е подозрително и нецелесъобразно и вреди на вашето здраве :P

Единственото изключение от правилото ти е На Баницата Мекото!

Единственото изключение от правилото ти е На Баницата Мекото!

Ха! Баф де! :)

Докладвам се от работното си място.

Викам да почваме, а ?

Ади, дай Боже! Винаги е хубаво, когато лекар на дежурство си почива! :)

Баф :P

Добре, че не знам в какво се състои твоето оправяне на пациенти, но мисля, че е различно от това на Доктора, а и ми харесва, че каквото и да е - заради него си изплувал... :P:D

Аре, аз излизам на разходка.

Ами! Същото като при Докторя е! Идват при мен, секи с проблемите си. А ас им намирам лек спорет болките. Лековете са ми дневно тематични. Днес лекувам всички с английска сол. Всички имаха разстройство, но фсички са доволни. Последния път лекувах мас газ и оцет, паднаха ми се двама със сливици и един с болен зъп. Какво да ги правя намазах ги! Лекувам всички. Никого не връщам. Те обайчи майчи са дуволни връщат се пак при мен. Утре ще лекувам по уфчарска рецепта. Пациентите че ги маам с гегата, а за мен Уфчарска Шалада, с льшта Чобанска Рикия и "Заблеяло Ми Е Агънце" в изпълнение на Гуна Иванова. Като казах Гуна! За първи пуът кога го чух туй име ми се стори много грубианско, като за голяма тромава жена. Споделих го с татко, оказа се че идвало от прегръдка (Ела а те гуна - Ела да те прегърна) и се използвало за невръстните момета, които мераклийската и ласкаво се гушкат в родителите си. Превратности. Оказа се че името само звучи грубо - инак прелива от нежност. Те така. Отивам да дигам гири на индианеца!

Отивам да дигам гири на индианеца!

Развивам въображението си с теб. И индианеца кой е не знам... А бе... :) Важното е, че са доволни и ги оправяш.

Днес всички са абитуриенти, Доктора работи. Никаква мисъл не тече... Не се случва много често тази тема да е като празен вътрешен басейн на петзвезден хотел и човек да се кефи да се гмурка насаме... :)

Ми имам си ги цяла компания. Най-лични са Прадеш и Бадреш! Тия двамата ако знаят майките им как са ги кръстили...

П.П. Ристю Колумбов като ръгнал да гя търци Индията, мотал се мотал се - па взел, че попаднал у Америчку. Ма нъли си е прозд нашенец, и не знаел за Америчку та се си мислил, чи и пупадналу Баш На Средата на Индията му и да се не види и Индията му. Та кат видел месните жители - зел да им вика Индиос (Индийци ше рече). За това си и останали като индианци. Мойте са от баш гя на Индията от средата му - баш от Мангалор. Щом са от там значи са Индиос Оригиналес или  по нашенски Баш Хинтилер Ориджиналдъ!

....

П.П. Ристю Колумбов като ръгнал да гя търци Индията, мотал се мотал се - па взел, че попаднал у Америчку. Ма нъли си е прозд нашенец, и не знаел за Америчку та се си мислил, чи и пупадналу Баш На Средата на Индията му и да се не види и Индията му. Та кат видел месните жители - зел да им вика Индиос (Индийци ше рече). За това си и останали като индианци. Мойте са от баш гя на Индията от средата му - баш от Мангалор. Щом са от там значи са Индиос Оригиналес или  по нашенски Баш Хинтилер Ориджиналдъ!

туй щото не е имал GPS или ГЛОНАСС навигация , м ?

туй щото не е имал GPS или ГЛОНАСС навигация , м ?

Баш бали му маата. В етимологичните речници технически подробности и други дреболии нѣма...

Ми имам си ги цяла компания. Най-лични са Прадеш и Бадреш! Тия двамата ако знаят майките им как са ги кръстили...

Ааа, тоя го познавам. :D Тва мъжа на оная сиганетка с горната устна с мустака дето не е Екатерина. :D

Пърдеш-а... :D

Верно, че е Ориджиналдъ-то...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.