Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

О бим бам буки буки бам буки... Една зелена пръчица!

Добрютрю Абютюриентини! Носите ли си сютюените?

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

никакви тролеи вече, че тия са коварни същества -никога не знаеш къде ще те закарат.

Всички пътища водят към болницата ти. ;)

Алоха, пИрушане  :whist:

В интерес на истината тази година още не съм видяла абитуриенти сутрин. Ей ся стоплих, като го спомена.

Еми не се е появила още... Нашата абитюрентка...

Алоха, пИрушане  :whist:

Оля Сеньорита! Ми е муи драганто да Ви виданто у есте утранто! Арива, рива, рива - Ейййййййййй!

В интерес на истината тази година още не съм видяла абитуриенти сутрин....

За кфо ти е? А се стресираш само как са се усрали...Лека нощ от мен друзья!

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

За кфо ти е? А се стресираш само как са се усрали...

А ние щото бяхме цвекета навремето. На първата вечер всичко беше ОК, ама на втората така се напрайхме, че... са напрайхме. Къде ме върна бре... :whist:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Айде утро и от мен! Малко позакъснях за работа ама на кой му дреме. Дойде тук някакво цигане да продава метли да малко ми стана жал за него мислих да му дам 50 стинки да си вземе 1 кафе ама като се сетя колко съм назад от братята и викам абе я по-добре не. Малко е кофти да те приобщават към масата ама да се оправят. Днеска shaving с някаква готина серия на Nivea гелче и после aftershave от същата серия и са съм като гладко дупе. Чакам тука 1 бастун(дано няма навика да чете спам темата, че ако види какво говоря за него :D ) да дойде в интернето да говорим за 1 сайт. За 3 пореден ден си взимам водица 1.5л. сутрин и до вечерта шишето е празно.

Ами вий, какво си правите?

прибрах се у дома без никакви перипетии :)

доволен от себе си мисля да се излежавам цял ден от кълка на кълка и да наблюдавам трудовият ви процес.

emmi липсва осезаемо.

хммм....

ще взема да прескоча пак до Русе аз, ама да видим кога ще бъде.

...

Видях две снимкиии  :whist:

поправка - две щастливи снимки ;)

видях и аз , готини са, нали ?

Оля Сеньорита! Ми е муи драганто да Ви виданто у есте утранто! Арива, рива, рива - Ейййййййййй!

Сладки сънища, перушанчо  :*

поправка - две щастливи снимки ;)

видях и аз , готини са, нали ?

Бонбонени направо. Ама да се яви онази с червения лак и да докладва и да пуска още маТриали  :jumping11:

Предложете някоя книжка,че в никакъв случай не ми се чете "цифрова обработка на сигнали".

Е то зависи какво ти се чете...Избор голям...

Ами стига да не е за изпразване на коне(визирам последната книга, която четох - Моят чичо Osuald) всичко май е добре дошло. Все още съм изчел много малко неща затова нека е нещо от интернет, че е по-безплатно.

В тоя съседния магазин тази жена има такъв дрезгав гаден глас и говори само глупости. Боже, помогни ми!

Мойра, защо го пиеш точно сутрин и на гладно, ако не е тайна? Аз пия прясно изцеден сок от портокал. Действа невероятно освежаващо и тонизиращо, почти замества кафето. Една чаша ми е достатъчна, за да мога да обърна планини от работа след това.

Пия го, защото ме зарежда с енергия и чисти храносмилателната и отделителната системи.

След около час си пия първото кафе за деня, естествено. :D

Предложете някоя книжка,че в никакъв случай не ми се чете "цифрова обработка на сигнали".

Нещо на Тери Пратчет.

без значение коя книга.

стават за днешния ден всичките без изключение.

....

Бонбонени направо. Ама да се яви онази с червения лак и да докладва и да пуска още маТриали  :jumping11:

....

Воайорски си настроена днес, а ?

хмм....

аз изчезвам и си лягам да спя.

лек нощоден на всички ви - изключвам телефона, може спокойно да ми звъните :ph34r:

Ами стига да не е за изпразване на коне(визирам последната книга, която четох - Моят чичо Osuald) всичко май е добре дошло. Все още съм изчел много малко неща затова нека е нещо от интернет, че е по-безплатно.

В тоя съседния магазин тази жена има такъв дрезгав гаден глас и говори само глупости. Боже, помогни ми!

Ако харесваш Дан Браун, прочети "АД"

Ако харесваш измишльотини, прочети "Игрите на глада" - трилогията и "Хари Потър" - много си ги харесвам 

Аз в момента чета "Време разделно", а съм си набелязала "Дзен и изкуството да се поддържа мотоциклет" и "Зеления път", за след това...

аз изчезвам и си лягам да спя.

лек нощоден на всички ви - изключвам телефона, може спокойно да ми звъните :ph34r:

Тцъъ, мисля да пратя някой да ти тропа на вратата или да увисне на звънеца  :whist:

• Автор

Еми не се е появила още... Нашата абитюрентка...

жива съм

имам да ви разправям

ама по вечерно време че нещо ме завъртяха шайбите

Ако харесваш измишльотини, прочети "Игрите на глада" - трилогията и "Хари Потър" - много си ги харесвам 

! ! !

Ако не го беше писала ти, щях да реша, че ще се обиждаме :P. Щях да се задавя с кафето и да падна от стола едновременно, както паля от осминка.

П.П. "Ад" да не е вярно, като светото евангелие?

П.П.П. Игрите на глада и Хари Потър в едно изречение - абе хайде, то вкус другар няма, това ще го преглътна.

Все още съм изчел много малко неща затова нека е нещо от интернет, че е по-безплатно.

Фентъзи: +1 за Хари Потър, Освен това: Досиетата на Дрезден, Историите на Господаря Ли. Трилогия за старото кралство. Мечът на истината. Всичко квото намериш на Реймънд Фийст, Урсула Ле Гуин, Глен Кук...

Научна Фантастика: Фондацията и всичко на Азимов. Всичко на Филип Дик. Всичко на Кларк. Всичко на Крайтън.

Други: Трилогията "Милениум" - невероятна!

Това се сещам, ама има много.

Редактирано от flare (преглед на промените)

• Автор

мързел  :grimace:

Ние искаме сЯ

трябва да сте всички на линия за да не се повтарям

жива съм

имам да ви разправям

ама по вечерно време че нещо ме завъртяха шайбите

Ади де, ади де... Чакаме те.

То абитуриентчето ясно - да е живо и здраво, не може да не е изкарало добре...

Важни са мама Емините размисли и страсти.

За отсъстващите ще препредаваме като по развален телефон... С доукрасявания... ;):D

:lol6: как познах обаче, че ще се появиш на минутата след моя пост  :tongue2:

Както казват в една друга популярна книга "We aim to please, miss Steele."

Хари Потър няма равен, това няма да го отричам. Ама това, че не харесваш "Игрите" си е само твое мнение. Да му препоръчам и "Здрач" освен  :grimace:

иначе си признах доброволно за "Игрите" и личното мнение, ни ма бий. Здрач... По добре да прочете тая от предния абзац... Поне директно минава на темата :D

"Ад" не е като свето писание, но е толкова актуален, като идея и замисъл, че на мен ми се изправи косата накрая. В крайна сметка и аз видя тази битка  :bubblegum:Ако не е чел, да хваща и "Шестото клеймо" и "Шифъра...." Аз примерно едва изчетох "Символа..." :tease2:

Дан Браун става за четене, но аз няма да го препоръчам доброволно. П.П. Ти Милениум беше ли чела (евентуално филмът/ите холивудски/шведски).
  • Автор

Пиши ме отсъстваща довечера и си запомни номера на поста, да ми го копираш утре  :mad:

Ади де, ади де... Чакаме те.

с две думи

детето беше супер - виждате на снимките

след провала с роклята, на бащата му беше дадено друго поръчение - да осигури колата

ами, осигури я

каза че ще изпрати кола в шест и половина

такси

детето ми вика "Мамо, колата идва, трябва да слизаме. дай ми пари за такси." И аз и давам пари като си мисля че таксито ще е да се приберат от ресторанта.

Слизаме долу, снимаме се и пристига колата. Такси.

Мноу съм проста - платила съм и таксито. :D

Редактирано от emmi (преглед на промените)

с две думи

детето беше супер - виждате на снимките

Де ги снимките?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.