Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Се там. SD, CA... И да. Там ни вали мноу.

Дрънни едно ЛС кат' додиш, че за срамотите с мои приятели си се видял, пък ние с теб не...
  • Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ох тоя фитнес мн уморява. Трябва да влезна в кондиция. Все тренирам по 1 седмица после 2 не тренирам. За съжаление за креватно джудо все още няма кандидатки, но и това ще дойде. Вчера почнах Тери Пратчет-а, да видим до къде ще я докараме.

• Автор

Тук леко захлади и го дават да се разцепи да вали тези три дни. Аз утре пътувам. С мАторя. 

нека да вали че да не ходя да поливам доматиту

събудих се, закусих, изпих си кафето, прочетох информационния поток и установих, че нито се е случвало, нито ще се случи нещо интересно и сега мисля да се опна на диванчето за кратка предобедна дрямка :shy11:

ади, спи си

аз пък пих кайве с една приятелка и сега мисля да поработя 

ама малко

Да вали, над твойте домати  :mad:

Още обмисляме варианта на Русе или на Казанлък да идем на събор тази година  :clown:

Да вали, над твойте домати  :mad:

и над моите вали.

днес трябваше да поливам, тъй че супер стана с този дъждец :)

Мноо чист въздух иматИ у туй РусИ брях... У наше село, с тъста слагаме сека година найлонов навес над доматите, че дъжда ги мори кат слана...

Дрънни едно ЛС кат' додиш, че за срамотите с мои приятели си се видял, пък ние с теб не...

Въх. Виновен. Много :shy11:.

Светът е малък. :D Или не толкова. Кои приятели - всъщност, риторичен въпрос - мда - покрай един колега.

Е, дУбря ще броим заедно с теб на обратно  :whist: Ще бъдем съпричастни.
  • Автор

Още обмисляме варианта на Русе или на Казанлък да идем на събор тази година  :clown:

е, трябва ли да ти казвам?!?!?

и над моите вали.

днес трябваше да поливам, тъй че супер стана с този дъждец :)

ай, сега в Плевен, по-късно и в другите градове :)

е, трябва ли да ти казвам?!?!?

27-29.06 току виж съм цъфнала  :D

Казанлъшкия ще ме убие  :clown:

А Плевен, май ще отпадне тази година, така както вървят нещата. :clown:

• Автор

27-29.06 току виж съм цъфнала  :D

Казанлъшкия ще ме убие  :clown:

идеалише :)

• Автор

коИЕ, туй че Казанлъшкия шЕ мЪ очисти ли  :D  :D

бе, щъ учисти............... нищо няма да учисти той :whist:

• Автор

еее, ти шЕ мЪ пазиш тогава  :tongue2:

нЕмаш грижи :whist:

Днес мъй обзело желание за работа. Изчистих с прахосмукучката, измих чиниите, отпуших мивката и канала в банята, че се бяха позапушили, а следобед мисля да сготвя едно руло Стефани. :whist:

Днес мъй обзело желание за работа. Изчистих с прахосмукучката, измих чиниите, отпуших мивката и канала в банята, че се бяха позапушили, а следобед мисля да сготвя едно руло Стефани. :whist:

Бравос!

п.п. А WC-то на котката... :P Само напомням, че нещо си го бил пропускал...  :) 

БраУУУУУУ !

Мъжката аудитория да вземе пример от пИтеля  :whist:

БраУУУУУУ !

Мъжката аудитория да вземе пример от пИтеля  :whist:

Веднага почвам да се уча да готвя.

Както е тръгнало малко по малко ще ви вземем всичката работа включително и обикалянето по магазините, опсс моловете имах на предвид.

Както е тръгнало малко по малко ще ви вземем всичката работа включително и обикалянето по магазините, опсс моловете имах на предвид.

не те е заляло цунами значи браво

ама бая ви разклатило

не те е заляло цунами значи браво

ама бая ви разклатило

Два часа точно преди това минах по тая долната крайморска магистрала и отпраших към другия бряг на океана. Изобщо не съм го усетил. Пристигам и почнаха ядовете и от нерви кога е било разбрах чак на скайп че имало и ме питаха дали съм го усетил. Ама явно в колата ми е писано да ги прекарвам всичките.

Бравос!

п.п. А WC-то на котката... :P Само напомням, че нещо си го бил пропускал...  :)

Това са инсинуации, целящи да разклатят доверието в нашата партия и... опс, мноу политика гледам... :ph34r:

Аз не обикалям такива работи, аз обикалям събори  :D

Но ако се научиш да готвиш, така както и снимаш / ако се отсрамиш де  :D /, всичко ще е ток и жици.

Току виж сме закрили фен клуба на Докторя и сме открили твой  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

Аз не обикалям такива работи, аз обикалям събори  :D

Но ако се научиш да готвиш, така както и снимаш / ако се отсрамиш де  :D /, всичко ще е ток и жици.

Току виж сме закрили фен клуба на Докторя и сме открили твой  :biggrin:  :biggrin:  :biggrin:

Значи скоро да забравя за фен клуб ...  !

Ни ще се науча да готвя ни да се отсрамя да снимам манджи (първа и последна снимка само заради Емката).

Ама кой ти гледа как готвиш в днешно време я да те питам ?

• Автор

Значи скоро да забравя за фен клуб ...  !

Ни ще се науча да готвя ни да се отсрамя да снимам манджи (първа и последна снимка само заради Емката).

Ама кой ти гледа как готвиш в днешно време я да те питам ?

мноу подробно я разгледах снимката :)

котлетчетата на агнешки ми заприличаха лекинко?

много е важно да можеш да готвиш

е, виж Мушкатов - светъл пример

мноу подробно я разгледах снимката :)

котлетчетата на агнешки ми заприличаха лекинко?

Не ги знам. Подминах ги с 200км/ч. целия ред. Отидох при рибите ама тия клошари не слагат сьомга и ще се караме. Хвърлих три филета от дорадо и после на втора обиколка им пресуших кивито де им се откъснало от джоба и приключих с мамбото.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.