Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Ти не беше ли ТАМ? Или някой друг се е чекнал с твоя профил? :rolleyes:

Не четеш млади момко, не четеш  :D

Чекнал се е ама педи 19 часа  :tongue2:

Аре, някой да затвори вратата след мене  :scared:

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ти не беше ли ТАМ? Или някой друг се е чекнал с твоя профил? :rolleyes:

"checked in at ТАМ  on Foursquare преди 19 часа" . Кое точно не е ясно в часа ? :eek:

Ам аз щото кат видя доктора, и ми се замъглява зрението... :D

Аз свърших. 

:drum2: Обявявам края на работната седмица и си заминавам, аре...

чаУУУ  :halloween7:

Айде -чао ти, и не забравяй да си вземеш плавници и шнорхелче :D

Ам аз щото кат видя доктора, и ми се замъглява зрението... :D

УЖАС !!! :scared:

Сигурно Хайдукпикасо би ги нарекла енергийни вампири и ще е права. :)

баш такова е тва бабе

:D

баш такова е тва бабе

Аз вчера попаднах на едно подобно в трамвая и едва успях да се овладея, въпреки че имам богат опит с подобни хора.

Май трябваше да раздам според заслугите, защото цяла вечер ме боля глава.

Не стига че й отстъпих мястото си, изтърпях оплакванията срещу всички българи и всичко българско, ами накрая ме обяви за невъзпитана, защото от чадъра ми било капело върху якето и.

Трамваят беше препълнен.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Някой да се е занимавал с правене и популяризиране на уеб страници? От масата време се опитвам да бутна(create-на) 1 сайт и вече да кажем е готов, но сега не знам на Гугъл ли да плащам, на някои за SEO ли да плащам и двете ли, нещо друго?

Значи за да се отървеш от половинката си са нужни само нов телефон и външна тоалетна... :eek:

Колко ли ще ми струва заедно с глобата изкопаването на външна тоалетна пред жилищната ми коперация?

Значи за да се отървеш от половинката си са нужни само нов телефон и външна тоалетна... :eek:

Колко ли ще ми струва заедно с глобата изкопаването на външна тоалетна пред жилищната ми коперация?

А как ще я накараш да влезе вътре в дупката ?

И второ - дупката трябва да е пълна с материал - в нов нужник най-много само да си контузи я ръка, я крак ...

А как ще я накараш да влезе вътре в дупката ?

И второ - дупката трябва да е пълна с материал - в нов нужник най-много само да си контузи я ръка, я крак ...

Добре де,ясно... :mad:

Човек да не се размечтае на глас... :help:

Аз вчера попаднах на едно подобно в трамвая и едва успях да се овладея, въпреки че имам богат опит с подобни хора.

Май трябваше да раздам според заслугите, защото цяла вечер ме боля глава.

Не стига че й отстъпих мястото си, изтърпях оплакванията срещу всички българи и всичко българско, ами накрая ме обяви за невъзпитана, защото от чадъра ми било капело върху якето и.

Трамваят беше препълнен.

препълнен препълнен колко да е препълнен че да не ги разместя и да изчезна от вампиро

Добре де,ясно... :mad:

Човек да не се размечтае на глас... :help:

избирай си по-реалистини мечти де.

Жената е от дявола, чадо - умиране има, отърване няма :whist:

• Автор

някой не чете часа на публикуването на тага.

там си пише "преди 19 часа", а вие толкова сте се увлякли с петеля, та не сте видели :whist:

ма пък ти поядохме кокалките, ко :whist:

Айде -чао ти, и не забравяй да си вземеш плавници и шнорхелче :D

УЖАС !!! :scared:

динозавър1 се занесъл на кино с приятелка

е, не можах да стигна с колата да ги прибера :no-no:

по единия път - под моста пълно с вода, върнах се

по другия път - пак вода, тролеите спрели

ами, казах и да опъва чадъра и да тепат пешком

пуснах бойлера като се прибере да се натопли че да не настине

баш такова е тва бабе

найш как ше го оправя аз него.......

ти пък кога се сдоби с половинка :eek:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

..

динозавър1 се занесъл на кино с приятелка

е, не можах да стигна с колага да ги прибера :no-no:

по единия път - под моста пълно с вода, върнах се

по другия път - пак вода, тролеите спрели

ами, казах и да опъва чадъра и да тепат пешком

пуснах бойлера като се прибере да се натопли че да не настине

..

а ме каниш в Русе да дойда ? :eek: 

Подозирам, че тайната ти мисъл е  : ако не се съглася да отида на брега на Дунава да ме бутнеш, то да ме удаваш под моста ?

Леле - къде е бабката да и се оплача от теП и да се съюзим с нея ? :ph34r:

• Автор

сложих едно пиле да се вари

налях си чашка бяло винце и за мезе прясно козе сиренце

ще забъркам пилешка супичка набързичко

и отказах покана за джаз-клуб

имали сме запазена маса

имали сме ама в това време.......... мирси

а Бими май ще си остане неразходен тази вечер

• Автор

а ме каниш в Русе да дойда ? :eek:

Подозирам, че тайната ти мисъл е  : ако не се съглася да отида на брега на Дунава да ме бутнеш, то да ме удаваш под моста ?

Леле - къде е бабката да и се оплача от теП и да се съюзим с нея ? :ph34r:

сега да се разберем: аз не те каня

ти сам се натискаш :whist:

сложих едно пиле да се вари

налях си чашка бяло винце и за мезе прясно козе сиренце

....

аз искам да стане 6 часа, и чак тогава ще си сипя биричка

• Автор

не му пречи сега да мечтае :D

мислех че е цял-целеничък :no-no:

• Автор

аз искам да стане 6 часа, и чак тогава ще си сипя биричка

то до шест часа ехееее..........

да, да

аз гледам да седя на минимум 150 км от теП :whist:

щот иначе се влошаваш :lol6:

След 9 години разбрах, че съм вуйчо. ОК. Наградата за племенника бе, че ако мине с силен 6 първи клас, вуйчо му поема разноските по лятната ваканция до Страната на чудесата. Водолей е, а според китайския календар - куче. Аз не знам какъв съм, трябва да питам Мяу.

Вече два часа се опознаваме. Мечтата му е като порасне да стане химик, ортопед или осветител в театъра. Предложих му последното, защото вуйчо му бе "осветител в квартала". Редеше "китайски стени" нощем и щом се появеше моторизирана жертва осветяваше право в очите. Разбира се вуйчото днес не работи според детската си мечта, защото и през ум не ми е минавало, че ще стана микрохирург-гладиатор-фокусник-помощник готвач!!!

Не е спал цяла нощ от емоции около полета и обеща, че ще яде само "еврейска храна". Тук вуйчото го поправи, че раполага единствено с космическа и чат-пат японска!!! Утре сме на път. Иска да види дъното на земята.

то до шест часа ехееее..........

щот иначе се влошаваш :lol6:

След 9 години разбрах, че съм вуйчо. ОК. Наградата за племенника бе, че ако мине с силен 6 първи клас, вуйчо му поема разноските по лятната ваканция до Страната на чудесата. Водолей е, а според китайския календар - куче. Аз не знам какъв съм, трябва да питам Мяу.

Вече два часа се опознаваме. Мечтата му е като порасне да стане химик, ортопед или осветител в театъра. Предложих му последното, защото вуйчо му бе "осветител в квартала". Редеше "китайски стени" нощем и щом се появеше моторизирана жертва осветяваше право в очите. Разбира се вуйчото днес не работи според детската си мечта, защото и през ум не ми е минавало, че ще стана микрохирург-гладиатор-фокусник-помощник готвач!!!

Не е спал цяла нощ от емоции около полета и обеща, че ще яде само "еврейска храна". Тук вуйчото го поправи, че раполага единствено с космическа и чат-пат японска!!! Утре сме на път. Иска да види дъното на земята.

Браво !

Не е лошо като идея.

• Автор

е, признах тъ

смел човек си ти, Вуйчо

Това да гледаш деветгодишен племенник с влечение към химията и дъното на земята не е шега работа. :eek:

че и цяла ваканция

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.