Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

а, ходих да вадя данъчна оценка и кадастър по темата с Наследството на чичо Наско

и минах през нотариуса да ми даде заверено копие на големия талон на колата че бабката не го била намерила в документите

звъннах и на нотариуса при когото е завещанието - проблеми няма, ще минем със заверено копие.

Между другото, бабката им била казала че аз съм смъкнала номерата на колата :D

аман от откачалки, честна дума

Значи никога няма да ти идвам на гости у Руси с колата - кат едното нищо ще и смъкнеш номерата... :huh:

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Значи никога няма да ти идвам на гости у Руси с колата - кат едното нищо ще и смъкнеш номерата... :huh:

кат иното нищу шъ ги смъкна :whist:

сега е решила че аз съм написала завещанието и че съм фалшифицирала подписа на пълномощното при положение че и двата документа са нотариално заверени

и просто не и увира кратуната и това е

Няма и да й уври. Тази мисловна насока беше ясна още в началото. Най-най-най накрая ще си кажат - е, добре че само с толкова се размина, че каквито й са силни позициите в съда и пред нотариуса, можеше и толкова да не вземем... :D

• Автор

Няма и да й уври. Тази мисловна насока беше ясна още в началото. Най-най-най накрая ще си кажат - е, добре че само с толкова се размина, че каквито й са силни позициите в съда и пред нотариуса, можеше и толкова да не вземем... :D

определено още малко ми трябва и ще им тръсна едно дело за делба

Между другото, бабката им била казала че аз съм смъкнала номерата на колата :D

аман от откачалки, честна дума

Тази бабка много прилича на моята свекърва. :D

За нея всички са врагове, които искат да я излъжат, измамят и пр. и естествено аз съм най-големия.

И не, не са откачалки, просто са от тези, които аз наричам дребни душици.

Самите те цял живот подвеждат, използват, правят мръсно и късат нервите на хората, защото това им доставя удоволствие.

Сигурно Хайдукпикасо би ги нарекла енергийни вампири и ще е права. :)

Пожелавам ти час по-скоро да се отървеш!

С подобни изроди няма смисъл да бъдеш коректна. Дай най-доброто (или най-злото) от себе си, и й стъжни животеца на дъртия вампир. :whist:

• Автор

С подобни изроди няма смисъл да бъдеш коректна. Дай най-доброто (или най-злото) от себе си, и й стъжни животеца на дъртия вампир. 

Пожелавам ти час по-скоро да се отървеш!

смятам да и изпиля нервичките :whist:

С подобни изроди няма смисъл да бъдеш коректна. Дай най-доброто (или най-злото) от себе си, и й стъжни животеца на дъртия вампир. :whist:

Такива хора най-много се дразнят, ако не им обръщаш внимание и се отнасяш с пренебрежение. :)

Колкото повече те дразнят, толкова повече давай вид , че не ти пука.

Такива хора най-много се дразнят, ако не им обръщаш внимание и се отнасяш с пренебрежение. :)

Колкото повече те дразнят, толкова повече давай вид , че не ти пука.

Хубаво е понякога да сипеш на някой с големия черпак, особено ако този някой си го проси...

• Автор

Хубаво е понякога да сипеш на някой с големия черпак, особено ако този някой си го проси...

мхмммм :whist:

а вече взеха да ме нЕрвят

люпим едни семки с колегите и зяпаме дъжда

кат иното нищу шъ ги смъкна :whist:

Ясно защо Доктора бяга като дявол от тамян.

Ти значи бръмчиш на регистрационни табели, ужас.

• Автор

Ясно защо Доктора бяга като дявол от тамян.

Ти значи бръмчиш на регистрационни табели, ужас.

през заключени гаражи ги вземам даже :whist:

Доктора се докладва от болницата още преди час

уж щеше да спи и си изключи телефона

през заключени гаражи ги вземам даже :whist:

Въх не думай. И заключени врати не те спират ! Някакво приложение в кулинарното изкуство ли си им намерила.

• Автор

Въх не думай. И заключени врати не те спират ! Някакво приложение в кулинарното изкуство ли си им намерила.

ключовете на чичо наско бяха в якето му, а якето остана в болницата - просто забравих да го взема със всичкия багаж който ми дадоха. Те ходили, взели якето че да докопат ключовете, влезли в гаража, ровили за големия талон защото не могли да го намерят в папката с документите който той ми беше нагласил и като капак свалили номерата на нещастното Пежо 106 98-ма година.

Щях да падна :D

и сега бабката пази номерата у тях :D

ключовете на чичо наско бяха в якето му, а якето остана в болницата - просто забравих да го взема със всичкия багаж който ми дадоха. Те ходили, взели якето че да докопат ключовете, влезли в гаража, ровили за големия талон защото не могли да го намерят в папката с документите който той ми беше нагласил и като капак свалили номерата на нещастното Пежо 106 98-ма година.

Щях да падна :D

и сега бабката пази номерата у тях :D

Еми кога трябва да се дели наследство се появяват такива "роднини" дето никога не си предполагал че съществуват. Какво има тук да те учудва. Бабата е комбинативна и без бой няма се даде.

п.п. Ще одя да си мия колата и най вече предната броня че съм убил едни 200 комара и да прикрия следите докато не са ме погнали природозащитниците.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

• Автор

Еми кога трябва да се дели наследство се появяват такива "роднини" дето никога не си предполагал че съществуват. Какво има тук да те учудва. Бабата е комбинативна и без бой няма се даде.

бабката е откачалка и ще я нахраня със страшна сила

6 неприети повиквания на мобифона.

Шефе търсят те по мобифона.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4112855

Нямат опит, горките, да бяха се консултирали с Доктора :D

Еми като нямат шнорхели ...

Еми като нямат шнорхели ...

И тоалетните са им едни такива...не като нашите.

Добре, че не живея в Китай, защото веднъж ми се наложи да вадя любимата си гривна :lol6:

тъй

събудихме се.

6 неприети повиквания на мобифона.

няма и да ги прозвънявам даже.

кафенце ?

Ти не беше ли ТАМ? Или някой друг се е чекнал с твоя профил? :rolleyes:

...

Доктора се докладва от болницата още преди час

...

някой не чете часа на публикуването на тага.

там си пише "преди 19 часа", а вие толкова сте се увлякли с петеля, та не сте видели :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.