Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

ти де ходиш?

Тук съм, засега... Да видим. Очертава ми се яко потапяне... Оффф...

Задухал ни е един вятър. Ама не всяко духане кефи...

Много тегаво. Особено днес.

Спешно ще излизам на разходка под дъжда, че нервата ме нерви...

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

аре, пуснах малко снимки отатък

Баси -никой ли не мисли тази нощ ?!

Някои се опитваме да не мислим, нямаме си заден двор за забавление, :shy11: нямаме пясъчник, нямаме сън и те така... :)Но пък такива тъпотии за гледане намирам, че направо се признах за талант... :D

не...

е те туй е приказка :D

Някои се опитваме да не мислим, нямаме си заден двор за забавление, :shy11: ..

абе... по принцип всеки си има заден двор, освен тия, дето са с anus praeter след операция , щото нормалният им е зашит, ама щом викаш, че си нямаш ... :ph34r:

Викам да започваме да работим, а ?

последно дежурство за месеца и последно от черната серия започнала в неделя.

Какво разправях на izabel1, а ? Седмицата свърши така бързо, че чак не я усетих.

Още два дена има до събота и да видим какво ще каже продавача че ми е интересно ама много.

И тези два дни да не са като неделята де ти мина че ...

Събота ще съм дежурен от рано в калдата в тая тема.

п.п. Поработих днес не оста време за сърф баси. Вземам децата сега и ги водя на басейн. Малката реве нямала пояс ...

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Още два дена има до събота и да видим какво ще каже продавача че ми е интересно ама много.

И тези два дни да не са като неделята де ти мина че ...

Събота ще съм дежурен от рано в калдата в тая тема.

Не знам неговия продавач какво ще каже, ама моя ми бил натоварил колата днес, че и номера на камиона стигна до мен.

Ако не го отнесе някой потоп, то до седмица може и да се кача в очакваната 6 месеца кола, ебаси...

Не знам неговия продавач какво ще каже, ама моя ми бил натоварил колата днес, че и номера на камиона стигна до мен.

Ако не го отнесе някой потоп, то до седмица може и да се кача в очакваната 6 месеца кола, ебаси...

Те докато я съберат ще излезе новия модел. Аз нямам такива нерви да чакам. Вземам какво има налице и точка. Такива мании като Кико за екстри нямам.

И на основни екстри де са задължителни съм навит и нямам претенции. Цвят ако ще бяла на калинки да е все ми е тая. Само да е БМВ. Лошото е че при мен няма M50d а съм му много навит и май ще го поръчвам на на 6 месеца или на 1 година от щатите ама ще паднат много гимнастики. Имам един приятел я има и само ми се обажда да ме дразни и откачам.

....

Всичко там е под контрол.

Мен в събота и неделя ме няма - трябва да си завлека семейството до Търново, тъй че днес организирах кръстника ми да ми даде неговата кола, докато дойде моята, което поради липсата ми очевидно няма как да стане в събота ..... :huh:

искаш да кажеш, че едновременно ще имаме нови бубу-та ?!

Суперрр - тъкмо ще ги разцъкаме заедно.

Може и гонка да си направим, а ? :ph34r::D

Веднага се сетих че имах едно гадже де и бях дал колата си навремето да ходи на училище (и де и ползвах ника) че да не ме занимава да я прибирам. Веднъж се прибира с още някакви нейни съученици !!! Правила маневри и им ударила колата. Аз да покривам разходите мале мале. Излизам и гледам някакъв барутник не си знае годините да не кажа по голям на години от водача. Ония ми иска нещо от сорта на 300 долара за ударен калник и ми вика това ми е новата кола !!!

Аз съм в шах. Викам аве сине ти знаеш ли че тоя барутник е на поне едни 15+ години ? Той ми вика може ама за мен е нова и аз я имам от 4 месеца.

Те докато я съберат ще излезе новия модел. Аз нямам такива нерви да чакам. Вземам какво има налице и точка. Такива мании като Кико за екстри нямам.

И на основни екстри де са задължителни съм навит и нямам претенции. Цвят ако ще бяла на калинки да е все ми е тая. Само да е БМВ. Лошото е че при мен няма M50d а съм му много навит и май ще го поръчвам на на 6 месеца или на 1 година от щатите ама ще паднат много гимнастики. Имам един приятел я има и само ми се обажда да ме дразни и откачам.

А бе и аз бях тръгнал да взимам 6 месечна - 1 годишна кола, ама кво се полъгах и аз...

Чисто нова, аз ще си поръчвам квото искам, бързо ще ти я докараме - глупости на търкалета.

Кат съм куха лейка така е.

Всичко там е под контрол.

Мен в събота и неделя ме няма - трябва да си завлека семейството до Търново, тъй че днес организирах кръстника ми да ми даде неговата кола, докато дойде моята, което поради липсата ми очевидно няма как да стане в събота ..... :huh:

Ще ме биеш на правите участъци, та се чуяд дали да се навия.

Веднага се сетих че имах едно гадже де и бях дал колата си навремето да ходи на училище (и де и ползвах ника) че да не ме занимава да я прибирам. Веднъж се прибира с още някакви нейни съученици !!! Правила маневри и им ударила колата. Аз да покривам разходите мале мале. Излизам и гледам някакъв барутник не си знае годините да не кажа по голям на години от водача. Ония ми иска нещо от сорта на 300 долара за ударен калник и ми вика това ми е новата кола !!!

Аз съм в шах. Викам аве сине ти знаеш ли че тоя барутник е на поне едни 15+ години ? Той ми вика може ама за мен е нова и аз я имам от 4 месеца.

:lol6: ми прав е бил човекът - за него си е нова :D 

А бе и аз бях тръгнал да взимам 6 месечна - 1 годишна кола, ама кво се полъгах и аз...

Чисто нова, аз ще си поръчвам квото искам, бързо ще ти я докараме - глупости на търкалета.

Кат съм куха лейка така е.

Вече ако ми падне от някъде до на една година на 20-30 хил. ич няма да се потриумя.

Отвън има над 40 индобългари, разположени на бивак хихихи  :ph34r:  едни са налягали в джиповете и мерцедесите, другите са разстлали одеала на тревата и спят :whist:

познайте кой е виновен за това ? :ph34r:

Отвън има над 40 индобългари, разположени на бивак хихихи  :ph34r:  едни са налягали в джиповете и мерцедесите, другите са разстлали одеала на тревата и спят :whist:

познайте кой е виновен за това ? :ph34r:

Волен Сидеров?

Вече ако ми падне от някъде до на една година на 20-30 хил. ич няма да се потриумя.

И двегодишна да е - взимам я и бЕгам със скоростта на девет диви прасета ти казвам...

....

И двегодишна да е - взимам я и бЕгам със скоростта на девет диви прасета ти казвам...

Вие сте направо маниаци на тема БМВ двамата - признавам ви :)

Аз, честно казано, все още не съм притежавал такава каруца,  но и не откривам на пръв поглед нещо кой-знае какво превъзхождащо Мазда или Тойота например ..... :whist:

Сега една година ще е голям кеф, то ти си знаеш няма какво да ти го напомням. После една година като теглиш чертата с -35k евро ... (а това са парите за още една нова кола от по нисък клас).  Аз съм минал 25 хил с BMW-то за първата му година и като почна да смятам километъра ми е излязъл на груби сметки 1.5 долара, страх ме е да смятам по точно че ще ме заболи главата. Сеата и него 34 хил той още няма година ама с него доста по тънко ми е и хич не ми дреме за него.

Вие сте направо маниаци на тема БМВ двамата - признавам ви :)

Аз, честно казано, все още не съм притежавал такава каруца,  но и не откривам на пръв поглед нещо кой-знае какво превъзхождащо Мазда или Тойота например ..... :whist:

Кажи на Алгор след като я застрахова да ти даде да я пробваш и пак пиши или си редактирай мнението. Не говорим за гонене, тя разликата се усеща и на пенсионерско каране веднага.

Сега една година ще е голям кеф, то ти си знаеш няма какво да ти го напомням. После една година като теглиш чертата с -35k евро ... (а това са парите за още една нова кола от по нисък клас).  Аз съм минал 25 хил с BMW-то за първата му година и като почна да смятам километъра ми е излязъл на груби сметки 1.5 долара, страх ме е да смятам по точно че ще ме заболи главата. Сеата и него 34 хил той още няма година ама с него доста по тънко ми е и хич не ми дреме за него.

Кажи на Алгор след като я застрахова да ти даде да я пробваш и пак пиши или си редактирай мнението. Не говорим за гонене, тя разликата се усеща и на пенсионерско каране веднага.

Няма как да я взема, преди каското да е влязло в сила, тъй че направо може да и се мята и да види колко по-куца е от Мазда 2, баси.

....

То неговото ще е някакво голямо животно, а аз си падам по по-компактни коли  :lock:

Няма как да я взема, преди каското да е влязло в сила, тъй че направо може да и се мята и да види колко по-куца е от Мазда 2, баси.

Ъ, ъ, ъ ...... верно ли ще е така ? :eek:

почти ме разубедихте, баси и маниаците дето сте :lol6:

• Автор

така

дежурния по отделение да докладва

така

дежурния по отделение да докладва

През нощта във форума беше спокойно, без доклади и неприятни сръдни.

Във фейбука всички спяха.

Новинарския поток-също замря.

В различните новинарски сайтове спорадично се появяваха коментари, но на хетърски настроени тролове, като забелязах, че има няколко които копи-пействат коментарите от един сайт в друг, трети и четвърти.

Рапорт даден.

• Автор

През нощта във форума беше спокойно, без доклади и неприятни сръдни.

Във фейбука всички спяха.

Новинарския поток-също замря.

В различните новинарски сайтове спорадично се появяваха коментари, но на хетърски настроени тролове, като забелязах, че има няколко които копи-пействат коментарите от един сайт в друг, трети и четвърти.

Рапорт даден.

Рапорт приет :)

а какво стана с бивакуващите орки пред отделението?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.