Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Утре потегляме посока Тръново. Тъй че трябва да се спи и мисля да изпреваря emmi в кревата Наздраве :beer:

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

изнудиха ме и сега седя и дебна пералнята кога ще свърши

Я๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎ํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํ Я๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎ํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํ Я้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ Я๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎...

Пералнята свърши - ние не! 

Так точно, Товаришч ! ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎ํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎ํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํํ ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎...

Публикувано изображение

Тоя гъс що не си го завреш в...пералнята?

тц.

не е мръсен, че да го пера.

прострях, изкъпах се, време е да се отправям в леглото.

лека нощ, другари и другарки.

венсеремос !

Това ми прозвуча като обезпаразитяване... :D А това някак арт-бахурно едно такова - контражурно, контрапунктно, контрабасно и най-вече контрафиле - тирано... :D :D

Контрабясном е! Нема начин. Мъ ви научиш сички да пише как си му е редя. Гледам и си се радвам. Зараза.... мхммммм....
  • Автор

Гутен морген

по климатични причини ще го пишем дъждовен, викам аз?

Динозавър2 е оставен да спи в динозавърското си легълце и да не ходи на даскало. Ще звънна на класната му да я предупредя и да и кажа че ще го снабдя с необходимия документ за извиняване на отсъствията.

Въпроса е как да стигна до Бими в този дъжд че да го пусна навън по малка и голяма нужда?

Добро утро!

Ще работим ли или... :)

Контрабясном е! Нема начин. Мъ ви научиш сички да пише как си му е редя. Гледам и си се радвам. Зараза.... мхммммм....

Бъцил такъф! :D

Когато спра да се редактирам, ще знам, че съм покрила всички нормативи... Въобще да не ми правят вчипитление грежките...

Гутен морген

Ний докат цъфнем в темата, тамън ще ни кажеш как си го направила стигането до Бим.

• Автор

Добро утро!

Ний докат цъфнем в темата, тамън ще ни кажеш как си го направила стигането до Бим.

Бим реши че времето е идеално за разходки и ми отне доста време да го вкарам обратно вкъщи - все ме водеше към портата да ходим навън :D

докато той се мотаеше по двора и се опитваше да ме съблазни с разходка аз прибрах чашите и чиниите от струването по места и изметох кухнята

След което отидох при единия нотариус да взема копие от големия талон на колата, после минах през офиса да взема документите за социалните /за детските/, после минах през библиотеката да върна книгите на чичо Наско, после се строих при социалните и се оказа че съм твърде богата за да получавам детски и накрая минах през нотариуса където е завещанието и оставих книжата по узаконяването на гаража и копието от големия талон

Мисля да се завра в кухнята. Идеално време за готвене си мисля аз, не ли? :whist:

Мисля да се завра в кухнята. Идеално време за готвене си мисля аз, не ли? :whist:

Така е, Другарко.

Времето е идеално за....абе.... какво и да е.Именно сега е момента :)

Ти пак си преполовила деня, докато ние сърбаме кафетата и дремем... :shy11:

Ай, после ще споделиш и менюто. :)

Аз снощи купих едно готово тесто за пици - тия от дюнерите продават много хубави. Та днес ще съм на мързелив вариант като при работен ден.

п.п. Трябва да спрем да си казваме кой какво готви, че може да направим беля някой ден... :D Тук само фкуснотии се обменят.

Денят явно ше го пишем дъждовен... :rolleyes:

• Автор

Денят явно ше го пишем дъждовен... :rolleyes:

споко, вече го записах :whist:

Дюбрю утро! Вече употребих 2 кафета и май е време да се поразсънвам...работа ли? ко? не

кафето пречи за хидратирането на кожата

кухнята ми е изчистена и готова за нови кулинарни подвизи

чакам само динозавър2 да се изнесе от там че се хвана да си готви закуска

Котаракът тези дни яде като разпран и ще трябва спешно да му купя консерва.

• Автор

Котаракът тези дни яде като разпран и ще трябва спешно да му купя консерва.

на моите им свършиха шикалките и сега са на пилешки шийки и бульонче

шикалките

:lol6:

• Автор

шикалките

глей го ко се хили :D

не са ли шикалки? Точно шикалки са :D и

онези на нескуик пак са шикалки :D

глей го ко се хили :D

не са ли шикалки? Точно шикалки са :D и

онези на нескуик пак са шикалки :D

дубре

па една позната им вика тропки - щот тропали кат ги сипваш

• Автор

дубре

па една позната им вика тропки - щот тропали кат ги сипваш

и хрупки съм чувала

щот хрупали :whist:

тавата с пилешкото с ориз е готова

метнах милинките да се пекат :whist:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.