Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

баси кви хора баси толкоз не могат да спрат за минута да отдадат почит пфууу

:(

И аз това гледах на един булевард. Само няколко коли бяха спрели...

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

де са тия ?

де да са - у големото село

а писаната ми застана мирно

баси кви хора баси толкоз не могат да спрат за минута да отдадат почит пфууу

:(

Аз за това в последните години чакам да отмине сирената и тогава излизам... Дори, когато съм в къщи сама, пак си ставам на крака... Не мога да разбера не ги ли е срам, че хората ги гледат, ако не друго...

.... се точат да ти го наместят ? :shy11:

Така казват... :shy11: Няма да мърдам много - поне да не боли... :D

И аз това гледах на един булевард. Само няколко коли бяха спрели...

е то имаше и такива които отбиха и спряха

ама масово си се движеха все едно не им пука

грозна картинка

Аз за това в последните години чакам да отмине сирената и тогава излизам... Дори, когато съм в къщи сама, пак си ставам на крака... Не мога да разбера не ги ли е срам, че хората ги гледат, ако не друго...

срам ли, те оперирани от всякакви чувства явно

и аз в нас ако съм си ставам права

....

Така казват... :shy11: Няма да мърдам много - поне да не боли... :D

:lol6: подготвила си се, викаш, а ?

p.s. стискам палци да стане това, което искаш ти и имай предвид, че нещата се случват по най-добрия начин и в точното време , нищо че  първоначално може да ни струва другояче ;)

:lol6: подготвила си се, викаш, а ?

Ми! Тук, от толкова клизми, примоции, помпи, теории на анала, вече може да издавате и по един сертификат, че сме готови за нещата от живота... или поне - за дебнещите ни в гръб. :D:shy11:

p.s. стискам палци да стане това, което искаш ти и имай предвид, че нещата се случват по най-добрия начин и в точното време , нищо че  първоначално може да ни струва другояче ;)

Така е, Док. Само да сме здрави! Всичко друго е суета на суетите!

п.п. Ти, ако питаш мен кво искам - искам Хю Хефнер да дойде и да ме вземе... Обещавам, че няма да забравя другарчетата от Калдата и ще им направя едно имение и на тях за летен отдих в Бевърли хилс... :D

заслушай се :

And all roads lead to Tranquility BaseWhere the frown on my face disappears :)

Любима! Мерс!

• Автор

имай предвид, че нещата се случват по най-добрия начин и в точното време , нищо че  първоначално може да ни струва другояче ;)

чшшшшшшшш, това са мои думи :whist:

чшшшшшшшш, това са мои думи :whist:

Спокич де... Няма нужда от посочване на източници, щото като се цитират форумни класици - всички сме длъжни да си ги знаем... :D

• Автор

Спокич де... Няма нужда от посочване на източници, щото като се цитират форумни класици - всички сме длъжни да си ги знаем... :D

преди имаше хистори на постовете и някъде в празните има тема в която за всеки бяхме правили нещо като форумен профил от постове :D

голям смях падна :D

преди имаше хистори на постовете и някъде в празните има тема в която за всеки бяхме правили нещо като форумен профил от постове :D

голям смях падна :D

Знам я. Тези с профилите бяха много добре уловени, но пък доста класици бяха изпуснати в калабалъка.

И Митака беше омалял да ви моли, милият /Бог да го прости/, да го прихванете и него... Посмях се доста в тази тема.

Също така съм се смяла в една доста стара тема с поздрави. Навремето много сте се поздравявали и песните, с които сте се уцелвали, също са били точно в десятката.

Обичам да се ровя в старите неща. В стиховете също има невероятни изпълнения... Дарко ме е разплаквал и попикавал от смях едновременно... Чела съм някаква опера с Доктора за либретист... В онзи раздел е бил апогея... :)

Имало е и много закачки, игри и пощипвания под манастирската лоза, дет се вика... :P А бе, романтичният период на форума отдавна е отминал. Това е. Е... Поне според мен, разбира се.

• Автор

Знам я. Тези с профилите бяха много добре уловени, но пък доста класици бяха изпуснати в калабалъка.

И Митака беше омалял да ви моли, милият /Бог да го прости/, да го прихванете и него... Посмях се доста в тази тема.

Също така съм се смяла в една доста стара тема с поздрави. Навремето много сте се поздравявали и песните, с които сте се уцелвали, също са били точно в десятката.

Обичам да се ровя в старите неща. В стиховете също има невероятни изпълнения... Дарко ме е разплаквал и попикавал от смях едновременно... Чела съм някаква опера с Доктора за либретист... В онзи раздел е бил апогея... :)

Имало е и много закачки, игри и пощипвания под манастирската лоза, дет се вика... :P А бе, романтичният период на форума отдавна е отминал. Това е. Е... Поне според мен, разбира се.

че и аз съм се разписвала в стиховете биля :D

но на Митака мисля че аз правих профила :)

а дето пишехме за катерицата се скъсвах да се хиля докато съчиня поредното стихче :D

Романтиката бе удавена в галони бира, водка и няколко бъчви вино .....

аз пиех с Дот и Арахангела :whist:

аз пиех с Дот и Арахангела :whist:

Изобщо не знам кой е Дот.

Може да се каже, че форума бавно и полека е навлязъл в критическия реализъм... :D

• Автор

Нещо ново освен романтика и софри няма ли ?

утре уж ще има нова кола

ма да видим.................

утре уж ще има нова кола

ма да видим.................

Вярно ! Ще следя за коментар от впечатленията му де отново заложи на японския лагер.

Добар дан, Другари и Другарки.

Буден съм от 20 минути вече и само по телефоните говоря и стиковам разни неща.Като продавач->купувач->автоджамбазин->нотарус-><Райайзенбанк (клонове  плевен и Русе) , и след това обратно по веригата.

Ей, туй русенците ги мислех, че са оправни хора, но може би само наша emmi е такава. Моят продавач се оказа, че никога не е чувал за това, че (1)ако продаваш собственост, придобита по време на брака се изисква присъствието или пълномощно от брачния партньор и (2) ако теглиш сума пари по-голяма от 5000 лв в брой се изисква предварителна заявка в банковия клон за да имат в наличност сумата.

Съответно утре човекът ще се наложи да води жена си при нотариус в Русе за да му подписва пълномощно, а преди малко се обадих в местния клон на райфайзен да осигурят пари. Тоест -вдругиден ще имам бубу.

Баси.

Защо все на мен ми се случва да осигурявам логистика на подобни операции ?

Някой иска ли кафенце ?

• Автор

, но може би само наша emmi е такава. 

аз съм единствена и неповторима - не го ли разбра вече? :whist:

п.п. парите могат просто да се наредят от сметка в сметка 

п.п. парите могат просто да се наредят от сметка в сметка 

Автоджамбазинът иска парите кеш, в брой и на ръка.

а моят русенец го е страх да носи голяма сума пари в себе си и иска да ги изтегли в Плевен.

съответно аз осъществявам логистиката

• Автор

Автоджамбазинът иска парите кеш, в брой и на ръка.

а моят русенец го е страх да носи голяма сума пари в себе си и иска да ги изтегли в Плевен.

съответно аз осъществявам логистиката

момент, момент

не разбрах 

защо русенеца не иска да носи голяма сума пари и ще я тегли в Плевен

и къде в схемата е автоджамбазина?

и ти къде си тоже?

момент, момент

не разбрах 

защо русенеца не иска да носи голяма сума пари и ще я тегли в Плевен

и къде в схемата е автоджамбазина?

и ти къде си тоже?

Русенецът си е харесал един Ситроен С5 за 17 000 лв в Плевен от една автокъща.

Нали се сещаш, че с моето обикаляне из автокъщите завързах връзки навсякъде? Уредих му с автоджамбазина и тест-драйв, в събота, докато бях на арбанаси той е идвал, карал е колата, даже я е капарилал.Тоест -остава само да дойде и да плати цялата сума и да вземе ситроена.

Тоест- идва от Русе с Тойотата, дава ми я на мен, аз му броя сумата, за която сме се разбрали.След това минаваме през клона на Райфайзенбанк, русенецът си изтегля още пари и отиваме в автокъщата, той вади вече готовата сума пари , брои на автоджамбазина 17 000 лв, и си взема ситроена.След това тримата отиваме при нотариус и изповядваме две сделки, стискаме си ръцете .После дзамбазинът си отива в автокъщата, русенецът се връща с новия си ситроен в Русе, а аз отивам на работа с Тойотата.

Това е планът, който стиковам по телефона и мисля, че горе-долу успях да нагодя всичко, включително и часовете. Ем оставил съм си аванс от половин-един час, но грубо всичко е готово.

Разбираш ли сега какво точно успях да направя ?

одобряваш ли ме като логистик ? :shy11:

И по принцип всичко трябваше да се свърши утре, но поради това, че русенецът не е знаел, че за изповядване на покупко-продажба на движим или недвижим имот трябва съгласието на съпругата или пълномощно от нея - утре той трябва да си направи пълномощно в Русе, преди да идва насам.И за парите не знаеше.Съответно измествам датата и часовете с 24 напред, което днес ми костваше доста телефонни разговори и убеждения.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

• Автор

одобряваш ли ме като логистик ? :shy11:

направо си одобрен :)

направо си одобрен :)

викаш гладен няма да умра, дори и да ме уволнят от болницата ?

ама много се изнервям от неориентирани личности като този русенец.

за първи път през живота си чувал,че всичко, придобито след сватбата дели със жена си.И като вика :"ама тя колата е на мое име, защо трябва жена ми да е съгласна, че ще я продавам ?" :eek:

И другото "Ама, нали е банка - как трябва 24 часа предварително да заявявам, че ще тегля пари от клона ? Те трябва да имат в трезора си !" :huh:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.