Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

е да

важното е че има подаръче

:P

и аз съм така :)

:)

Ай да видим ся, ше ли извярвате по един жип пот ьолачката... М?

Матирялисти такива! :D

Всички подаръчета ги виждате в опаковки и с червени панделки. Никаква кауза про боно няма за вас... ;)

п.п. В интерес на истината, когато прочетох поста на Доктора, точно за джиповете си помислих... :D

Един ден, кът си завъда, шги водя и на жакузи - ко да ги правя...

Ааа, намалява ти ентусиазма беладжийски нящу... До сега да не си развъдил, с цел джакузване... Не съм очаквала... :)

Ай, хубав ден на всички!

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

от събуждането ми досега правя преговор на целия материал за 2-ри срок и тестове по "Човек и природа" за 5-ти клас.

чувствам се като изцеден лимон :lock:

И аз, но без да съм правила тестове... :)

Ем, съжалявам, но Русе отпадна, като вариант. Първата причина е финансова, втората е колективното мнение. Везните са в полза на Казанлък.

от събуждането ми досега правя преговор на целия материал за 2-ри срок и тестове по "Човек и природа" за 5-ти клас.

И аз, но без да съм правила тестове... :)

Аз продължавам да съм сежарка  :whist: въпреки, поредния компромис, който трябваше да направя  :mad:

Аз продължавам да съм сежарка  :whist: въпреки, поредния компромис, който трябваше да направя  :mad:

Компромисите, доколкото не са безпринципност, а с цел запазване на добрия тон и баланс на отношенията, се правят от отговорните хора. Единственият проблем е, че не винаги насрещните разбират мотивите и в повечето случаи си мислят, че са надвили. Въпросът е да не ти пука.

В този случай все се сещам за един стар френски филм, в който инспекторът казваше - Предпочитам да бъда глупак в очите на другите, отколкото да бъда лош в собствените си очи.

Пази нервите и здравето си. Всичко друго е ала-була и разни нещастници се мислят за силни...

.

Взе да започваш да се очупваш :)

Доволен съм от теб.

Само "сежарка" не знам какво е, но предполагам, че е хубаво, защото не звучи като клизма  :ph34r:

p.s. въпреки, че и клизмата си е хубаво нещо. :shy11:

Компромисите, доколкото не са безпринципност, а с цел запазване на добрия тон и баланс на отношенията, се правят от отговорните хора. Единственият проблем е, че не винаги насрещните разбират мотивите и в повечето случаи си мислят, че са надвили. Въпросът е да не ти пука.

В моя случай не е така сериозно, както звучи, но пак си е вид компромис...Ще пропусна ходенията до Плевен и Русе тази година, за да се правя на добричка пак. Уфффффффффффффф

Абее, здраве да е. Тамън няма да досаждам на ДокторЯ  :D

Само "сежарка" не знам какво е, но предполагам, че е хубаво, защото не звучи като клизма  :ph34r:

Предъвквам буквичката "В" в момента. Глад, глад мори добитъка днес :)

Няма ти кажа  :grimace:

Пий си там кафето не питай много, много  :blink:

количка.

рано е за кафе - то ще бъде в 4 часа чак.

сега да видим в ректората дали клявките са си свършили почивката, да си оправям по-бързо документите и да си ходя в къщи да поспя, че виж кое време стана.

количка.

рано е за кафе - то ще бъде в 4 часа чак.

сега да видим в ректората дали клявките са си свършили почивката, да си оправям по-бързо документите и да си ходя в къщи да поспя, че виж кое време стана.

мхмм, пак закъсняваш за диванчето  :whist:

• Автор

Ем, съжалявам, но Русе отпадна, като вариант. 

То па кога ли Русе е било като вариант - нивгиш :(

бабката сутринта си беше пила хапчетата и ми даде удостоверението с което току що се занесох до данъчното да пусна данъчна оценка и за гаража

в петък ще са готови и двете

бабката днес ще отиде да взема кадастрите

та, в петък се надявам завещанието да се впише в съда и този етап да приключи

междувременно обиколих града /няколко огледчета/ и си уговорих още два огледа за шест часа

което означава че трябва да си пренаредя графика за разходка на куче Бим

че виж кое време стана.

Не остана вече. Отпоничини си добре че утре с логистика (изобщо не знаех какво означава тая дума, май подразбрах че е синоним на добра организация само) ша се занимаваш и да не забравиш да пратиш снимки на бижуто за фенклуба.

Кой най го мразя му пожелавам без нет да остане. Как по неангелите да си върша работата без интернет? Пък и да се поразровя в нета пак ми трябва малко нетец. Сега съм забол една флашка на Глобул, която трафикът й е изчерпан и в момента съм на минимална скорост(както те го наричат, а то това е по-малко и от минималната, върнаха ме в dial-up времената тяхната майка). Тея съседите не вземат да си рестартират рутера, че да потекне нетът и към моето апаратно устройство, ама някак си не върви да одя и да им го кажа директно. Тръгнах да свалям разни лоши софтуери(които имат зли намерения) ама то с тея има няма 10 К има да се свалят до утре.

Кой най го мразя му пожелавам без нет да остане. Как по неангелите да си върша работата без интернет? Пък и да се поразровя в нета пак ми трябва малко нетец. Сега съм забол една флашка на Глобул, която трафикът й е изчерпан и в момента съм на минимална скорост(както те го наричат, а то това е по-малко и от минималната, върнаха ме в dial-up времената тяхната майка). Тея съседите не вземат да си рестартират рутера, че да потекне нетът и към моето апаратно устройство, ама някак си не върви да одя и да им го кажа директно. Тръгнах да свалям разни лоши софтуери(които имат зли намерения) ама то с тея има няма 10 К има да се свалят до утре.

За без пари толкова. А може и съседа ти да те гъбарка а ти да си мислиш че е "много прост" като ти е предоставил рутера си. И всички тези гимнастики заради спестени няколко лева !!!

То па кога ли Русе е било като вариант - нивгиш :(

Не е тъй, Огнян много искаше да дойдем, ама днес каза, че ще пожертва един събор....абе трябва да се помага пак, няма как  :(

Кафенцето никой не поиска да пие с мен....Наздраве с една биричка тогаз :beer:

Наздраве с бяло вини, студено. Като четох изискванията за Фонда днес, съвсем ми потънаха гемиите. Та и аз потъвам сега заедно с тях  :baby:

Наздраве с бяло вини, студено. Като четох изискванията за Фонда днес, съвсем ми потънаха гемиите. Та и аз потъвам сега заедно с тях :baby:

Ми.... Давай да си потъваме заедно :beer:

от събуждането ми досега правя преговор на целия материал за 2-ри срок и тестове по "Човек и природа" за 5-ти клас.чувствам се като изцеден лимон :lock:

Виждаш ли сега? Хем си коскоджа ми  ти баласурин, а питаш ли го какво му е детенцето, дето е такова мъничко и крехкичко... М? 

...Матирялисти такива! :D...

Бе... ти до матрялен жип гу дукарай - пък после мош и за духовен жип да се тераш...

...Всички подаръчета ги виждате в опаковки и с червени панделки. Никаква кауза про боно няма за вас... ;)...

За един жип, бая панделка ке иде...

...Ааа, намалява ти ентусиазма беладжийски нящу... До сега да не си развъдил, с цел джакузване... Не съм очаквала... :)...

Е па слет оня опит с дамските буби, стритата тухла и ръкиьъта. Повече експерименти с домашна гад НЕ. Казах си СТИГА!

Виждаш ли сега? Хем си коскоджа ми  ти баласурин, а питаш ли го какво му е детенцето, дето е такова мъничко и крехкичко... М? ...

то женско бре, шъ съ оправи :ph34r: 

p.s. справила се е по нейни думи добре с теста, ще видим като дадат резултатите :whist:

p.p.s. гледай какво става в Татковината  : в язовир изплува тялото на адвокат . Туй ако беше в Русе - никога нямаше да се случи.Emmi ще потвърди  :ph34r:

• Автор

Не е тъй, Огнян много искаше да дойдем, ама днес каза, че ще пожертва един събор....абе трябва да се помага пак, няма как  :(

Хм, Огнян, значи.................. 

Ми....Давай да си потъваме заедно :beer:

чакайте мееее! Да потъваме заедно!

Ми....Давай да си потъваме заедно :beer:

Хм, Огнян, значи.................. 

чакайте мееее! Да потъваме заедно!

Аз потънах с една чаша. Имате да ме гоните  :(

• Автор

Аз потънах с една чаша. Имате да ме гоните  :(

че то и аз си налях втората

отивам да ям :whist:

...p.p.s. гледай какво става в Татковината  : в язовир изплува тялото на адвокат . Туй ако беше в Русе - никога нямаше да се случи.Emmi ще потвърди  :ph34r:

Ми да! След удар с чук и да изплува ще е нейде към Калараш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.