Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Разглеждах едни неща в един форум и попаднах на това.

Публикувано изображение

Баси къде ме върнаха...Все едно видях първото си гадже.Колко съм обикалял с една такава,влюбвайки се в планината.

Всичко ми беше за първи път,всичко беше интересно и малко плашещо,Черни връх беше моят личен Монблан,Рила и Пирин бяха по-големи от Каракорум,а Гран Жорас не можеше да се сравнява с Лакатник.Страхотно чувство,страхотно.

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Разглеждах едни неща в един форум и попаднах на това.

Баси къде ме върнаха...Все едно видях първото си гадже.Колко съм обикалял с една такава,влюбвайки се в планината.

Всичко ми беше за първи път,всичко беше интересно и малко плашещо,Черни връх беше моят личен Монблан,Рила и Пирин бяха по-големи от Каракорум,а Гран Жорас не можеше да се сравнява с Лакатник.Страхотно чувство,страхотно.

аз пазя на тати раницата :whist:

същата е  :)

че и анорака някъде го мярках

Чувството да бях запазил,чувството.Майната им на всички раници.Лани ти показвах една снимка от Черни връх,дето викаше,че съм отслабнал.

Точно докато си почивах дойде едно момиче.Смешно изглеждаше-голф,ръкавици за слизане по въже,шапка-идиотка.Седна,събу си обувките и тръгна боса по снежника.

Ходеше като фея по снега,а лицето и излъчваше спокойно вътрешно щастие.После се обу и непохватно зацепи надолу през платото.Просто не посмях да я снимам.

Ами това е вторият път,когато непознат ме е просълзявал.Първият път един ме удари по носа с една летяща врата.

Докладвам се от работното си място с ново бубу :)

Публикувано изображение

и както се бях подпрял на гумата -едно птиче ме нацвъка по крака, баси

Публикувано изображение

ех че красавица

честито и със здраве да си я караш

:)

• Автор

Не се и съмнявам  :)

звънна ли?

ади сега и на жената една да купиш :rolleyes:

Очаквайки подобен пост за днес влязох в тая тема първо !

Честито ! Толкова мерак и имаше и най накрая завърши сделката.

Пуста му женска солидарност.Къде дойде тая демокрация ...

звънна ли?

а, не - няма се разберем така.

Първо в момента никъде не мога да ида, второ трябва да си събера документацията за направеното до сега /как да обяснявам, без да покажа/. И как да стане, като съм на работа  :rolleyes:

Трето, ценоразписа е добър, не мога да ида ей така.

Очаквайки подобен пост за днес влязох в тая тема първо !

Честито ! Толкова мерак и имаше и най накрая завърши сделката.

Стегната количка, двигателят не се чува, има досатъчно мощност за моят тип употреба :)

Остава сега да мина през КАТ за да сменя талона и номерата, както и да я обслужа при майстора ми -масла, филтри, прегледа на ходова част и всичко останало.

Стегната количка, двигателят не се чува, има досатъчно мощност за моят тип употреба :)

Остава сега да мина през КАТ за да сменя талона и номерата, както и да я обслужа при майстора ми -масла, филтри, прегледа на ходова част и всичко останало.

На колко хиляди км. е и кой точно модел на тойота е ? Много ми прилича на ярис но като че ли е малко по различна. Точно тоя модел не съм го мяркал на моите ширини макар че тук е пълно с тойоти и много ги карат.

На колко хиляди км. е и кой точно модел на тойота е ? Много ми прилича на ярис но като че ли е малко по различна. Точно тоя модел не съм го мяркал на моите ширини макар че тук е пълно с тойоти и много ги карат.

Корола, 2006 година, хечбек, ръчни скорости.

двигател : D4D , 1.4 литров , 90 к.с.

163 000 км, сервизирана изцяло в център Тойота-Русе.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

двигател : D4D , 1.4 литров , 90 к.с.

То това сигурно ще го свалиш на 4/100км. разход.

• Автор

Пуста му женска солидарност.

Къде дойде тая демокрация ...

колата е необходимост, не солидарност :whist:

То това сигурно ще го свалиш на 4/100км. разход.

извънградско 4.3 му дават по документи, мисля да го пробвам и под 4 да сваля, но ще видим нататък :)

Сега искам да и се понарадвам както си му е реда :ph34r:  вече я натиснах на баира към Гр. - успя да вдигне 160 без проблем нагоре с включен климатик.Предполагам,ч е на магистралата може и да си напълни километража :whist:

колата е необходимост, не солидарност :whist:

Една организирана жена може да ползва семейната кола и да свърши необходимите работи докато мъжа и си почива на диванчето. Не виждам смисъл от разточителство в едно семейство при условие че при една добра логистика и една кола ще свърши работа.

звънна ли?

тя тази вероятно ще я дам на жената, като и се нарадвам.

Ако спечеля от ТОТО-то, ще си купя жип, а тойотката ще бъде за жинътъ :shy11:

Една организирана жена може да ползва семейната кола и да свърши необходимите работи докато мъжа и си почива на диванчето. Не виждам смисъл от разточителство в едно семейство при условие че при една добра логистика и една кола ще свърши работа.

Разбира се :)

Да не говорим, че ние със жена ми ходим заедно навсякъде,сутрин аз я возя до нейната работа, оставям я там , а вечер ходя и си я прибирам обратно,  тоест отпада разделно ходене

• Автор

С теб каЙве шЕ пия, когато спреш да заблуждаваш хората, че си добрия чичко доктор  :tongue2:

с мен шъ пийш ли? :rolleyes:

аз никого не заблуждавам че съм добра :shy11:

С теб каЙве шЕ пия, когато спреш да заблуждаваш хората, че си добрия чичко доктор  :tongue2:

доообре :lol6: 

пффф -като го прочетох това ти написано щях да се залея по пазвата с кафето от хилеж, ей :D

с мен шъ пийш ли? :rolleyes:

аз никого не заблуждавам че съм добра :shy11:

С теб шЕ пия, ама с Доктор Хаус, дето толкоз години ни заблуждава, че е добричкия доктор Дулитъл....тцъъъ, с него не ща  :D  :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.