Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Те селяните превзеха София.Не може си намерим работа.Желю Желев дет махна софийското местожителство.

то тоз боклук го махна

другите боклуци не го връщат да се задавят дано

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

"Селяндур" е състояние на духа, а не определение къде си роден. Може да са те дундуркали на жълтите павета, и пак да си селяндур. Иначе в думата "селянин" няма нищо обидно. Лично аз изпитва дълбоко и искрено презрение към хората, които я използват в негативен аспект и си мислят, че са големи аристократи само защото са родени в някой голям град...

шЪ бягате от Надежда  :D

Само ми се струва ли или ще се приближите към мене  :rolleyes:

Цъ. Отиваме си на село, щот сме селяни... В Нови Искър ще бъдем, на чист въздух... :whist:

Ма презирай си ме колкото си искаш.Пет стинки на давам за тебе.Умствено не си но моето ниво.

Ма презирай си ме колкото си искаш.Пет стинки на давам за тебе.Умствено не си но моето ниво.

Вярно е. И не искам да бъда.

Цъ. Отиваме си на село, щот сме селяни... В Нови Искър ще бъдем, на чист въздух... :whist:

Не само, че не сЪ приближавате, ми и сЪ отдалечавате  :(

Лоши деца  :(

Вярно е. И не искам да бъда.

:D :D :D

Естествено! Да не искаш да ти правят лоботомия...

"Селяндур" е състояние на духа, а не определение къде си роден. Може да са те дундуркали на жълтите павета, и пак да си селяндур. Иначе в думата "селянин" няма нищо обидно. Лично аз изпитва дълбоко и искрено презрение към хората, които я използват в негативен аспект и си мислят, че са големи аристократи само защото са родени в някой голям град...

щото не си виждал как си хвърлят боклуците през балконите ли

лайнари

От мен лека нощ. Има дни, в които гледането на стари филми по телевизора е по-добрия избор... :)

щото не си виждал как си хвърлят боклуците през балконите лила**ари

Какво искаш да кажеш, че всички, които не са от София, си хвърлят боклуците от балкона? Щи дам адреса си, ела да проведеш разследване хвърлям ли ги или не ги хвърлям... [emoji15]

Дай си адреса ти дойда на гости те погаля по гребена.

Какво искаш да кажеш, че всички, които не са от София, си хвърлят боклуците от балкона? Щи дам адреса си, ела да проведеш разследване хвърлям ли ги или не ги хвърлям... [emoji15]

ами ако не всички то повечето

ела да видиш каква табела имаме залепена долу на таблото за съобщения с големи букви написана

Моля не си хвърляйте отпадъците през терасите !

Това не ви е бунището на село !

ами ако не всички то повечетоела да видиш каква табела имаме залепена долу на таблото за съобщения с големи букви написанаМоля не си хвърляйте отпадъците през терасите !Това не ви е бунището на село !

Има възпитани и невъзпитани хора. Всичко друго са празни обобщения и злоба.

Има възпитани и невъзпитани хора. Всичко друго са празни обобщения и злоба.

мда, липсват им първите седем

Честно казано жал ми е за тези,които израза "селянин" е определящ географски,а не социално.Роден съм в София,живея в София,нямам и не съм имал роднини извън София.

Географски погледнато не мога да съм селянин,социално-поведенчески погледнато съм се държал като селянин не един път. :ph34r: Да се хвалиш с това,че не си "селянин" е същото като да плюеш "гражданите"-комплекси.Тежки.Какво си могъл да направиш за да се родиш  в град?Или село?Картите ги раздава съдбата,това как ще ги играеш зависи от теб.Това,че си изхвърляш боклука в найлонов плик от прозореца не показва,че си от село.Показва,че си тъп.

Това,че си изхвърляш боклука в найлонов плик от прозореца не показва,че си от село.Показва,че си тъп.

Именно. Перфектно се изрази. [emoji106]
Това,че си изхвърляш боклука в найлонов плик от прозореца не показва,че си от село.Показва,че си тъп...

По-скоро, че те мързи да слизаш до кофата за боклук и си намерил много по-лесен начин.По този начин пестиш своите сили и време за много по-възвишени неща.

Което пък не е признак за тъпота, а по-скоро за ум и своего рода еволюция :ph34r:

А,не съм живял в Плевен и нямам представа от регионалните ви еталони за възвишеност и еволюция.

Тук продължавам да продължавам да си изхвърлям боклука разделно в определените за това места.

Сигурно подсъзнателно чувствам,че съм достигнал капацитета си за еволюция. :ph34r:

А,не съм живял в Плевен и нямам представа от регионалните ви еталони за възвишеност и еволюция.

Тук продължавам да продължавам да си изхвърлям боклука разделно в определените за това места.

Сигурно подсъзнателно чувствам,че съм достигнал капацитета си за еволюция. :ph34r:

А, а, а ......

недей така - винаги има възможност за покоряване на още едно стъпало в еволюционната стълбица :D

• Автор

днес направо се успах - събудих се с алармата в шест и половина :ohmy:

мисля че хващам артрит :rolleyes:

Хубаво е човек да се троши краката от бързане сутрин за работа :)

казах до довечера, не да тичаш да лепиш табелката от сутринта

казах до довечера, не да тичаш да лепиш табелката от сутринта

Не е артрит, чадо, мързел е  :D 

Добро утро!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.