Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Е тфа е. Ас пък срещнах една дама с много сладко бебе куче и я питам:

- Как се казва кучето. - беше се утрепало да се казва Караман или Балкан.Ама тя лелята от де да знае такива хубави кучешки имена и ми отговаря:

- Nemo. - тук аз изпадам в потрес и и казвам.

- Ама Nemo означава Никой! Как така кучето ще се казва Никой? - и и отправям пълен с питане поглед. А тя без въобще да се смути от разкритието изръсва:

- Незнаех. Ама аз и без това го кръстиха на рибата... - Боже мой, да кръсти човек такова куче на риба! Тамам щях да я питам, що не го е кръстила Mackerel, ама само цъкнах и я подминах. Ко да я направиш... Леля...

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тиху, че ще ти завидят сега...

А, да - и наздраве!

наздраве :beer:

и двамата се сдобихме по едно и също време с радост, а ?

Аааа, няма проблеми, свикнала съм вече  :cheers:

Нали цнаеш какво ще кажа за циците, ъ?

наздраве :beer:

и двамата се сдобихме по едно и също време с радост, а ?

Аз пак след теб, но добре, че не много, баси.

Казват, че средно голям морков помага при диария.Опитвам се да не си представям по кой начин :lock:

Е ама направи така, че аз да си представя един от начините... :D

Аз вече ти го видях  :D  :D  :D

И топлата вода и топлата  :biggrin:

Ан така! Целуваш, гледаш, бараш... Пък после хората като искат и те да барнат нещо и да се снимат... ги фащате на калъп... :D Лигли!

Леля...

Климактериум или недоебаване... :lol6:

....

Аз пак след теб, но добре, че не много, баси.

ама ти от по-отдавна чакаш, за това и радостта ти е по-голяма.

Кога каза, че ще ги срещнем  ?Имам предвид твоят звяр и моята красавица ? :rolleyes:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Нали цнаеш какво ще кажа за циците, ъ?

намм  :shy11:

Ан така! Целуваш, гледаш, бараш... Пък после хората като искат и те да барнат нещо и да се снимат... ги фащате на калъп... :D Лигли!

ахаммм  :D

Айде и аз отваам да нуням. Лека, мека и спокойна  :whist:

Лека и на теб. :)

Някой друг за завиване преди сън... Сънчовци!

...

Климактериум или недоебаване... :lol6:

Ми не знам... Тук има една верига магазини за домашни любимци Petco се казва. Е, пред един Petco магазин се случи случката, тамам съм напазарувал 3 дюзини златни рипки да си храня костенурките и гледам лелята с кучето. Ама го целува, ама му се радва. А то едно красиво пухкаво с тъпа муцунка и с големи клепнали уши, едни яки лапки с бели чорапки. Абе красота ти казвам. И най-важното веднага се вижда, че ще стане голям пес - Бък, Горан, Караман... Свестни имена колко щеш, а тя го кръстила Никой!

...

Лекинка Вес!

Ми не знам... Тук има една верига магазини за домашни любимци Petco се казва. Е, пред един Petco магазин се случи случката, тамам съм напазарувал 3 дюзини златни рипки да си храня костенурките и гледам лелята с кучето. Ама го целува, ама му се радва. А то едно красиво пухкаво с тъпа муцунка и с големи клепнали уши, едни яки лапки с бели чорапки. Абе красота ти казвам. И най-важното веднага се вижда, че ще стане голям пес - Бък, Горан, Караман... Свестни имена колко щеш, а тя го кръстила Никой!

Караман! Наистина звучи величествено!

А като каза Скумрия се сетих за филма По-сърдити старчета, дето майката на София Лорен не харесваше Лотар Матау за зет и викаше, че е с лице на умряла скумрия... :D или беше на умрял лос... Олеее беее... :D 

баси,у задния двор 2 дена се чува само въртене на гуми....ма и тук пада яко пищене...

Честито! Безаварийно каране!

Благодаря - определено имам нужда да е безаварийно  :)

баси,у задния двор 2 дена се чува само въртене на гуми....ма и тук пада яко пищене...

В задния двор се чува хрупане, щото нечий задник яде моркови по призива на Доктора.

:cheers:

Честито!

П.П. Той ли е или е Тя? Име?

Караман! Наистина звучи величествено!

А като каза Скумрия се сетих за филма По-сърдити старчета, дето майката на София Лорен не харесваше Лотар Матау за зет и викаше, че е с лице на умряла скумрия... :D или беше на умрял лос... Олеее беее... :D 

Той и викаше Horse, а тя любовно го наричаше Ox...

П.П. Любимата сцена ми е когато дойде служителят от ХЕИ да прави инспекция на ресторанта. А двамата калпазани държат едно морско свинче на каишка и единият вика на другия: - Unleash the beast!

Честито!

П.П. Той ли е или е Тя? Име?

Още не е кръстен/а, но винаги е така - в деня на раждането други работи се правят, а туй остая на заден план за следващите ден-два.  :)

П.П. Любимата сцена ми е когато дойде служителят от ХЕИ да прави инспекция на ресторанта. А двамата калпазани държат едно морско свинче на каишка и единият вика на другия: - Unleash the beast!

На мен пък ми беше любимо тя като ги заля със салцата, а те гледаха нагоре към нея... Какви погледи само! :D

Имаше един друг филм, в който пак тия двамата играеха танцьори на някакъв кораб и там Лотар пак се влюби в някаква руса мошеничка и пак майката на мошеничката го недолюбваше и го наричаше как ли не. Забравих името на филма.

ко прайти

некой да дава преразказ

:rolleyes:

наздраве кой пий

Публикувано изображение

На мен пък ми беше любимо тя като ги заля със салцата, а те гледаха нагоре към нея... Какви погледи само! :D...

Ми то тфа е няколко секунди след като отвързаха "звяра"... 

...Имаше един друг филм, в който пак тия двамата играеха танцьори на някакъв кораб и там Лотар пак се влюби в някаква руса мошеничка и пак майката на мошеничката го недолюбваше и го наричаше как ли не. Забравих името на филма.

Ето го! Това им е друга класика!

Ми то тфа е няколко секунди след като отвързаха "звяра"...

Ето го! Това им е друга класика!

Да!

Едно време в училище така си разказвахме филма, който сме гледали предната вечер - уж всички бяхме го гледали, а всички се надпреварвахме да си го разказваме всеки на всеки. Помниш ли?! Правили ли сте го?! :D

Любим момент също, когато Джак го изгони жена му и отиде да живее при приятеля си и намери някакъв сандвич под възглавницата му, нахапан и сто годишен и тоя си го взе и вика - а, ето къде е бил... или нещо такова.

Караман! Ще ме накараш да си взема куче, за да използвам името. :D:no-no:

Този един пръст вино ме ококори съсем. :clown:

Да!Едно време в училище така си разказвахме филма, който сме гледали предната вечер - уж всички бяхме го гледали, а всички се надпреварвахме да си го разказваме всеки на всеки. Помниш ли?! Правили ли сте го?! :D...

Пффф... На предпоследния чин, до Николай Стоянов - отиваше се и се почваше - "Гледахте ли вчера филма"... И от там ставаше мазалото... Много важни бяха звуковите ефекти и плюнките, които хвърчаха от взривовете по време на словесната прожекция на лентата... Мхм...

...Караман! Ще ме накараш да си взема куче, за да използвам името. :D:no-no:...

Караман! Много яко име. Другото много здраво име за куче е Баюр (това беше от "Рали" от Стефан Дичев). А последното име което ме впечатли е Застоя (в смисъл на застъпник) защото бил готов да застане пред своите във всяка ситуация (това от един от Вълкодавите на Мария Семенова)...

...Този един пръст вино ме ококори съсем. :clown:

Тук ме заинтригува. Начи... Първо пъхаш пръста във виното... А след това къде?

Много важни бяха звуковите ефекти и плюнките, които хвърчаха от взривовете по време на словесната прожекция на лентата... Мхм...

Да, да, да... :lol6:

Помня как си разказвахме Тримата от запаса. Не знам на колко години сме били, но сега последно като го гледах - плаках, а тогава се заливахме от смях.

Караман!

А според мен другото много яко име за куче е Куче. :):shy11:

Тук ме заинтригува. Начи... Първо пъхаш пръста във виното... А след това къде?

Ти да не помисли, че с пръста си правя тампоните за задния ринит... :D Ля-ля-ля-ля-ляяяя... Верно, че съм Шапка с Перце, ама сама не мога да се тампонирам... :D Лиг-лю!!!

п.п. Не разбрах Доктора къде е пъхал морковите и дали въобще чрез пъхане е действал... Олабих са. :D

Айде и аз казвам лека нощ.

Утре е един работен петък.

Дарко, на теп хубав ден. Успешен и с усмивки!

оправили сте се

дън ви мисля

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.