Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Обявявам работната нощ за открита, докладвайки се от работното си място, разбира се.

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

у нас нет , не знам що така  го изрепчих, у нас в неделя товарищи :P

Еми , няма да се отървеш лесно  , мятай ягоди насам

Баси деня, един бакшиш ми нарисува колата. И нагъл мамицата му и пари иска и с кат ме плаши. Изгуби ми времето само сега има да пастирвам кола.

• Автор

Обявявам работната нощ за открита, докладвайки се от работното си място, разбира се.

не съ наработи и ти..........

Баси деня, един бакшиш ми нарисува колата. И нагъл мамицата му и пари иска и с кат ме плаши. Изгуби ми времето само сега има да пастирвам кола.

Ако ще те успокои -  моята, както няма и два дни от както я имам се е сдобила от дясната страна деруга, защочваща от задния калник и стигаща отпред до фара.

Следата е от ключ или пирон.

Някой от комшиите ми се е зарадвал, че си имам нова кола .......

• Автор

у нас нет , не знам що така  го изрепчих, у нас в неделя товарищи :P

Еми , няма да се отървеш лесно  , мятай ягоди насам

череши не става ли?

Ний доклад не очакваме и не желаем и дано вашата нощ бъде спокойна  съзерцателна и да  откриете себе си и дори педикюр да си направите и дори космите от носа да изскубете и изобщо да победите на шах

моля ви пощадете , не щем трагедии :P

череши не става ли?

става става 

шти се реванширам  с деда знам какво

• Автор

шти се реванширам  с деда знам какво

записах :whist:

Хора , сложих си цайси с диоптер , бахти на готината секретарка замязах , мразя очила , тежат ми , и слънчевите , лошото е , че имам лека нужда , не постоянна но ми е гадно :ohmy:

Ако ще те успокои -  моята, както няма и два дни от както я имам се е сдобила от дясната страна деруга, защочваща от задния калник и стигаща отпред до фара.

Следата е от ключ или пирон.

Някой от комшиите ми се е зарадвал, че си имам нова кола .......

Щях да съм спокоен ако някой с нова кола ми беше влязъл ама с 20 годишна очукана тойота която се върти като такси и с ударен преди това калник и да ми наглее за пари все едно съм виновен ми дойде в повече . Той спрял в дясно да остава пътници и се пристроява в лентата за движение и ме закача в задна дясна врата, джанта, и заден десен калник и ми иска пари. Направо му дадох свободно ама не знам дали само с шлакф паста ще се размина.

Щях да съм спокоен ако някой с нова кола ми беше влязъл ама с 20 годишна очукана тойота която се върти като такси и с ударен преди това калник и да ми наглее за пари все едно съм виновен ми дойде в повече . Той спрял в дясно да остава пътници и се пристроява в лентата за движение и ме закача в задна дясна врата, джанта, и заден десен калник и ми иска пари. Направо му дадох свободно ама не знам дали само с шлакф паста ще се размина.

Застраховката няма ли да го поеме ?

при мен, деругата ако не излезе с пастиране - каското ще поеме пребоядисване на страната

Иначе който е отзад -той плаща ! Това правило при вас не важи ли ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Иначе който е отзад -той плаща !  

По принцип затва мъжурята все поемат сметките, щото искат да са отзад и да бутат и отзад, но ако може да не са назад.

Туй е повода да ни викат лапнишарани.

Щях да съм спокоен  

Ти виде ли си снимките бе, неспокойния?!?!  :hit:

• Автор

и ко? :rolleyes:

• Автор

За куйо?

а, лаф да става :)

• Автор

по този повод:

дядо ми обичаше да разказва един виц.

Един викална съседа през стобора "Иванееей!"

и оня - "Ко?"

"Абе, Иваней, ко стана с оня твоя кон дет умря?"

и Иван намръщено "Ко стана, ко стана. Умря. Ко стана."

"Ееееееее, аре пък ти, не съ мръщи - лаф да става. дай една цигара." :D

Моабета си върви, нема страшно.

Ти не пиеш ли вино?

изпих си дозичката

сега с бавни стъпки се упъщам посока леглото :whist:

Аз пък помагам на репродукцията на индобългарската популация, като церя бременни орки.

мхм.

а отвън има пак митинг, едни със шалвари са налягали на тревата и бивакуват, ама този път не са мои, ами заради една друга индобългарка, дето вчера беше пила отрова за мишки и я вкарахме в токсикология.

Та родата и в момента се е разположила по паркинга и градинките в готовност да нощува тук.

Старец на 93 години, решил вечерта към 10 часа да премества плоскости гипсокартон.Спънал се, паднал.Изправил се, отръскал се като пес и почнал да псува бабата.Носи му тя ракия да му промие раната на ръката, но дядото малко след това изпада в безсъзнание.Карат ми го преди около часа и кусур в кома.Глазгоу 8.Веднага го започвам.Повиках разположителния скенерист.Идва той, вкарваме го в скенера, включваме апарата и той изпуши аз отдолу тръбата.Дим, смрад, бушоните паднаха всичките.Баси.Ами сега ? Отиваме в онкото.Претоварваме болния на линейка, возим го до там, викаме лаболантката да оключи да пусне техния скенер.Хиляди разправии, сръдни, но найсе -направихме скенера.Черепът счупен с хематом в мозъка.Звъннах на разположителният неврохирург изпратих му линейка да го доведе.Сваляме болния от тръбата и се качваме в асансьора.Тръгнахме нагоре и.... заседнахме с носилката между етажите.Асансьорът спря и до там.Добре, че поне имаше обхват на телефоните.Обадих се на разположитилния техник, който първоначално отказа да дойде.След хиляда разправии и като разбра, че сме вътре каза, че ще дойде.Е, дойде, ама след 30 минути през които висяхме всички-аз, двете санитарки ,сина на дядото и самият дядо вътре.Слава Богу не стана нищо лошо.Ама ..... ми се образуваха нерви и то много.

ми се образуваха нерви и то много.

По ред на минаване на мислите през главата:

[*]Уф, слава Богу, че е свършило добре.

[*]Никога повече няма да се оплаквам, като ме ядосват на работа.

[*]Мислех да предложа, да пратиш на "черномощния" трол, ама ненулева вероятност да постигне ефект противоречи с условието...

Редактирано от flare (преглед на промените)

Застраховката няма ли да го поеме ?

при мен, деругата ако не излезе с пастиране - каското ще поеме пребоядисване на страната

Иначе който е отзад -той плаща ! Това правило при вас не важи ли ?

Тука бял да не стига до разправии е най добре. На кой да тръгна да обяснявам тук правилник ?! Ти ако знаеш как карат курсове ...

Че те тук не знам дали изобщо има ЗЗД. Идва органа на реда събира документите ни проба за алкохол и вика ще се оправяте ли помежду си или да ходим до районното. Ония ми иска пари аз в шах. Викам му слушай отиваме де трябва от мен пари не чакай. Аз трябва да ти искам пари ама добре че не си по бг че и една гора бой да отнесеш освен де ще плащаш. Накрая отиваме в районното и ония като видя че няма да вземе нищо и хайде отказа се и си прибрахме документите.

Имам застраховка естествено ама мисля да не ги занимавам че само разправии и губене на време и смятам само да я пастирам ако беше нещо по сериозно естествено че ще им цъфна. Не си заслужава тук да ми пребоядисват калници че ще стане по зле .Аз от тия застрахователи до сега никога не съм бил назад.

Публикувано изображение

Ти виде ли си снимките бе, неспокойния?!?!  :hit:

Кои снимки !?

Тука бял да не стига до разправии е най добре. На кой да тръгна да обяснявам тук правилник ?! Ти ако знаеш как карат курсове ...Че те тук не знам дали изобщо има ЗЗД. Идва органа на реда събира документите ни проба за алкохол и вика ще се оправяте ли помежду си или да ходим до районното. Ония ми иска пари аз в шах. Викам му слушай отиваме де трябва от мен пари не чакай. Аз трябва да ти искам пари ама добре че не си по бг че и една гора бой да отнесеш освен де ще плащаш. Накрая отиваме в районното и ония като видя че няма да вземе нищо и хайде отказа се и си прибрахме документите......

Демек - същото като у нас, ако си в цигански квартал .

Кои снимки !?

На новия му звяр бре - върни се тук, в темата една-две страници назад и ще му видиш количката :)

Сутрин трябва да спират 8ми канал на булсаткома, че все човек уморен да ходи да се труди не си е работа.

тея комиците вчера убиха рибата - родителите наказвали децата в ъгъла, защото там най-слабо се хващал WiFi-а или па на тея жега с това синьо небе доре, че са снимките във фейсбук с надписи лято е че да разберем :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.