Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

А при мен се очертават разходи. Големият телевизор от сутринта постоянно изписва "претоварване на usb1 " въпреки , че няма нищо пъхнато вътре и скапва картината на цифровия тунер. Нищо не може да се гледа - накъсва и звук и картина. Седи така 3/4минути , надписът изчезва , картината се оправя за минута-две и после пак - " открито е ново устройство в usb1" , след това " претоварване" и.... Край. Картината пак се разваля :( Та- след малко го товаря на кака Тотка и отиваме в сервиза на Самсунг

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво казаха Самсункаджиите  :rolleyes:

Аз яко размахвам сърпа от сутринта, но пък седмицата започна повече от добре. В сряда съм на гости на един клуб, а в събота сутрин отправна точка Казанлък  :whist:

"Решението на всички проблеми е солената вода. Пот, сълзи или море."

:ph34r:  Сега остава да завием към морето.

Виж ся - за пот вече съм стара - било работна пот, било пот по време на секс... Тц...

За сълзи - и това не ща... Като се има предвид, че критическата разревава за всяко нещо, викам поне на този фронт да си запазя мъшкарлъка и да не рива...

Така, че морето - просто няма алтернатива... Там сме. Ще си умрЯ под слънцето противопоказно, ама на... :D

Вечността според мен :shy11: и Рембо е Слънцето, разтворено в Морето!

Така, че морето - просто няма алтернатива... Там сме. Ще си умрЯ под слънцето противопоказно, ама на... :D

Вечността според мен :shy11: и Рембо е Слънцето, разтворено в Морето!

Плавници ,шнорхел, пояс за красота и розов водолазен костюм! а ний обещаваме много да не ти се смейми :P

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Автор

Голямо напрежение днес. Няма време едни асоциации да фъргам... :D

И утре, и в петък, и те така...

чак сега кацам в офиса

от сутринта кръжа като един орел-скитник из града

останах без крака

пардон, без крила

Плавници ,шнорхел, пояс за красота и розов водолазен костюм! а ний обещаваме много да не ти се смейми :P

Да, да... :D

И като се има предвид, че се подвизавам във вътрешните басейни на хотелите, гледката ще е мяу-мяу... :lol6:

п.п. Точно си дадох малко почивка и разглеждах морските предложения и си боднах пръстчето на Ривиера бийч хотел.

чак сега кацам в офиса

от сутринта кръжа като един орел-скитник из града

останах без крака

пардон, без крила

Орел !!! Мислех че си с Opel.

останах без крака

пардон, без крила

Ами време беше да се появиш. Теб като те няма и темата тук минава на изкуствено дишане... Баси. :D

п.п. Сигурна съм, че си обмислила полетите си с оглед комисионите... :P

Да, да... :D

И като се има предвид, че се подвизавам във вътрешните басейни на хотелите, гледката ще е мяу-мяу... :lol6:

с това откровение ме разби :lol6:

с това откровение ме разби :lol6:

Що... Че аз съм баба ти. Хем с шапка-идиотка, хем с кринолинен чадър от ония, с тантелките по края... :D

По тия басейни кой влиза неокъпан, кой го ползва за тоалетна по малка нужда ...

По тия басейни кой влиза неокъпан, кой го ползва за тоалетна по малка нужда ...

Така, така... И бабите на тумби, на тумби налазват млади Докторчета по конференции...

Говори, говорииииии... аз притварям очи и те слушаааммм... :D

Що... Че аз съм баба ти. Хем с шапка-идиотка, хем с кринолинен чадър от ония, с тантелките по края... :D

Чадъра  е много важен. Може да го монтираш на шапката . :D Ами бинокъла ,бинокъла къде забрави?

пп Чадъра  даже може  да  мине за  гръмоотвод..Оооо , сетих се  за  тоците и Дарко. :D

и кат пикаш вътре и басейнът посинява...

ако имате морски снимки( и сте жена разбира се!) давайте да им се радваме.

Док, защо точно сервиза на Самсунг? или е гаранционен? Мога да препоръчам сервиз за тв техника, не знам как взимат обаче.

Бати тамън се бъзиках тук с една жена, че чета защита на информацията при компютрите и й викам как ще позная паролата на съседското WiFi и на познах я и в момента се радвам на неееет.

Чадъра  е много важен. Може да го монтираш на шапката . :D Ами бинокъла ,бинокъла къде забрави?

Бинокъла в патрондаша бре - в пояса... :D

ние можем и на мъшки снимки да се радваме :P широкоскроени сме.

и кат пикаш вътре и басейнът посинява...

Тиху, тиху... Момчето отдавна не е било тук и мисли, че още сме в аборигенообщинния строй... ;)

Жена съм вече само като полова принадлежност. Не съм на години за снимки... Пък и кво да му снимам на розов водолазен костюм... :D

пп Чадъра  даже може  да  мине за  гръмоотвод..Оооо , сетих се  за  тоците и Дарко. :D

Е тва пък беше толкова страшно, че чак си затворих очите, докато го четях...

Виж за синьото лъвче и потстришката се смях от сърце... :D

Тиху, тиху... Момчето отдавна не е било тук и мисли, че още сме в аборигенообщинния строй... ;)

че някои може чак сега да откриват  ефекта на синята вода. :D

с това рисуване се побърках и аз , само ефекти ми се привиждат :ph34r:

Е тва пък беше толкова страшно, че чак си затворих очите, докато го четях...

Виж за синьото лъвче и потстришката се смях от сърце... :D

признавам си и аз.

бе не можем да го стигнем него по бели  и тва е. Дори аз , дето  хвърлих скоро всичките спестявания на баба ми в контейнера , не влизам в  десятката.

Така, така... И бабите на тумби, на тумби налазват млади Докторчета по конференции...

Говори, говорииииии... аз притварям очи и те слушаааммм... :D

До мен такава информация не е стигала.

• Автор

Орел !!! Мислех че си с Opel.

бе, и аз така мислех ама.......................

голямо ходене пеша от сутринта

и м четири и половина пак ще тропам

п.п. Сигурна съм, че си обмислила полетите си с оглед комисионите... :P

е, мноу ясно :whist:

Залагаш на куц кон с тия сини води ако си мислиш че някой ще ти точи басейн ама блажени са вярващите.

Току виж някой влизат и с надежда да зачени като оная рускиня де щеше да съди някой от тия хотели де посетила и заченала.

Иначе поне аз ти благодаря за комплимента (момчето). За младия Доктор не знам дали ще ти благодари ...

Дори аз , дето  хвърлих скоро всичките спестявания на баба ми в контейнера , не влизам в  десятката.

Ха! Ти пък! Аз заплатата я хвърлих с плика заедно като една подредена чистофайница... От тогава ми плащат без пликове и хартийки... :D

До мен такава информация не е стигала.

Ъъъ... Мързи ме да ти търся колко дейно участие взе в разискването на докторовото нападение от бабички швейцарки...

е, мноу ясно :whist:

Ти си пич ве. Няма алтаво при теб. Всеки възел е моряшки... :D

Залагаш на куц кон с тия сини води ако си мислиш че някой ще ти точи басейн ама блажени са вярващите.

Току виж някой влизат и с надежда да зачени като оная рускиня де щеше да съди някой от тия хотели де посетила и заченала.

Иначе поне аз ти благодаря за комплимента (момчето). За младия Доктор не знам дали ще ти благодари ...

Мяу-мяу... Ти ако мислиш толкова на дребно и в морето няма да влизаш, щото и там хората се облекчават. Ай ся. Няма си стрелям коня, щото е куц... :D

• Автор

минах през супера и си купих един литър айрян

и си вървя и мятам айряна и срещам една позната

"Аааааа, такава ли била тайнатааааа!" - ми вика :D

казвам и "Не, освен айрян и хмного ходене трябва хахах"

• Автор

Ти си пич ве. Няма алтаво при теб. Всеки възел е моряшки... :D

купувачката забравила да каже на адвоката си че договора е за днес и човека си нагласил прОграмата

а момчето-продавач се юрка да вади едни пълномощни и да търчи от майната си

та до сега съм омайвала адвоката

искал бил да провери имота - че и ние можем да го проверим, ама нали трябва да вземе едни пари.......

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.