Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Аз телевизия отдавна не гледам. Иначе ако ми затрябва гледам на iPad-a от нета. Но и те трябва да се сменят, такава е политиката навсякъде ...

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=42499&sid=6f4de4273c0243522466fa033c65c733

без телевизор просто не мога.

ползвам за фон в къщи - седи включен почти 24 часа, 7 дни в седмицата.

не казвам, че вися пред него, забил поглед в екрана, Боже опази. Той само си работи, а аз си върша каквото си върша.

В гаража и мазето пък радиото не спира.

Мразя да няма нещо за фон да ромоли покрай мен.

Мерси за линка -сега ще си дръпна тази апка да видим какво и как ще лови

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

без телевизор просто не мога.

ползвам за фон в къщи - седи включен почти 24 часа, 7 дни в седмицата.

не казвам, че вися пред него, забил поглед в екрана, Боже опази. Той само си работи, а аз си върша каквото си върша.

В гаража и мазето пък радиото не спира.

Мразя да няма нещо за фон да ромоли покрай мен.

Пълна противоположност съм ти значи. Много мразя да плямпа нещо около мен. Даже и в колата много рядко слушам и ме кефи само мотора да му чувам гласа. Като се качи някой маймуна и ми посегне да ми включва радиото и направо откачам.

О, а в колата без музика просто не мога.

хваща ме съклета.

само рядко, ако не ме съмнява в колата спирам музиката за да чуя мотора.Иначе -музиката винаги е с мен.Дали ще е радио, дали диск - няма значение :)

О, а в колата без музика просто не мога.

хваща ме съклета.

само рядко, ако не ме съмнява в колата спирам музиката за да чуя мотора.Иначе -музиката винаги е с мен.Дали ще е радио, дали диск - няма значение :)

Като се пенсионираш един ден ела в Доминиканска република. Тия екстри без които не можеш са 24/7. За колите няма да споменавам, в повечето случаи музиките с усилватели и колони са им по скъпи от самата кола.

Като се пенсионираш един ден ела в Доминиканска република. Тия екстри без които не можеш са 24/7. За колите няма да споменавам, в повечето случаи музиките с усилватели и колони са им по скъпи от самата кола.

Цигания яко викаш, а ? :biggrin:

колко архаичен трябва да е за да ти представлява интерес?

че се канех да хвърлям

Публикувано изображение

У нас басейните са строго разграничени на две-за пикаещи и непикаещи във водата.

Публикувано изображение

У нас басейните са строго разграничени на две-за пикаещи и непикаещи във водата.

Платки и два монитора ( монохром и цветен) от ИЗОТ 8088 - интересуват ли те ?

Архитектурата не е IBM-ска, за съжаление кутията и захранването изчезнаха отдавна ....

Метнах във фурната заешки бутчета с много подправки и вино и чакам... :D 

• Автор

снимах ти ги и ти ги метнах във фейса

Пълна противоположност съм ти значи. Много мразя да плямпа нещо около мен. Даже и в колата много рядко слушам и ме кефи само мотора да му чувам гласа. Като се качи някой маймуна и ми посегне да ми включва радиото и направо откачам.

присъединявам се

мноооого мразя нещо да ми шуми

ама много :mad:

нямам телевизор в стаята, нямам уредба в колата, нито пък радио

изнервят ме на ента степен

Платки и два монитора ( монохром и цветен) от ИЗОТ 8088 - интересуват ли те ?

Архитектурата не е IBM-ска, за съжаление кутията и захранването изчезнаха отдавна ....

Обикновено издирвам или купувам цели устройства,защото възстановяването на системки без живи набори си е сериозно предизвикателство откъм време и нерви.

присъединявам се

мноооого мразя нещо да ми шуми

ама много :mad:

нямам телевизор в стаята, нямам уредба в колата, нито пък радио

изнервят ме на ента степен

Същата работа.Радио и телевизия ползвам само за да се информирам за нещо конкретно или за да слушам/гледам конкретно предаване.

Зареждам се с предпочитан тип  музика вечер и сутрин много рано.И не винаги.

P.S.Това е модерна техника,и CD си има... :D Уиндоуса на моите се зарежда с една камара флопита :D .

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

• Автор

P.S.Това е модерна техника,и CD си има... :D Уиндоуса на моите се зарежда с една камара флопита :D .

ако няма да ти свършат работа да ги хвърлям?

опитвам се да променя настройките на приемника на телевизора на динозавър1

за сега неуспешно

настройките ги промених но телевизора изобщо не му пука и не ебава да тръгне :mad:

Чадъра  е много важен. Може да го монтираш на шапката . :D Ами бинокъла ,бинокъла къде забрави? пп Чадъра  даже може  да  мине за  гръмоотвод..Оооо , сетих се  за  тоците и Дарко. :D

Казва се гръмоотвоР! Аз и с един гръмоотвор има приключение. Тази история може да се кръсти "История с гръмоотвор и щъркел". Но няма да я разправям, защото бабата е още жива, а внуците може и да ми потърсят сметка :)

...Мяу-мяу... Ти ако мислиш толкова на дребно и в морето няма да влизаш, щото и там хората се облекчават. Ай ся. Няма си стрелям коня, щото е куц... :D

Хората - хората. Рибите правят секс в него! Серaт и пикaят. Ми то да са саде рибите. Ми китовете и моржовете ко праят там нема а ти казвам... Едно пикане не е грях...

Казва се гръмоотвоР! Аз и с един гръмоотвор има приключение. Тази история може да се кръсти "История с гръмоотвор и щъркел". Но няма да я разправям, защото бабата е още жива, а внуците може и да ми потърсят сметка :)

О,  има кой да забавлява внуците, ти само разкажи. Ако не,  ще те питаме в темата за питането, там да видим как ще шикалкавиш.. :P

Да пръдна звучно тука наминавам

Тос пък! Деликатният Дарко... дет си мисли, че в сезона на черешите ний не попръдваме... :D

О,  има кой да забавлява внуците, ти само разкажи. Ако не,  ще те питаме в темата за питането, там да видим как ще шикалкавиш.. :P

Измъчи ли се да намериш място на бабата между гръмоотвора и щъркела... :D

• Автор

дежурството започна отвратително :mad:

не знам до де ще го докарам

тъкмо гледах един измислен репортаж как ще попълват екипите в София с екипи на граждански договор

тия изобщо знаят ли що е то граждански договор, питам аз?

после ме занимаваха с някакви мангалски истории

после двама дето изпозастреляли пет-шест човека в америка и после жената застреляла мъжа и се самоубила

е, как да гледам телевизия, ми кажи?

ай, шъ им съ и нивидят и новините и чудото

п.п. наздраве

ай, шъ им съ и нивидят и новините и чудото

п.п. наздраве

Аз пък гледам Като две капки вода. Финала е. Три месеца го слушах, трябва да видя края. :shy11:

п.п. Наздраве

Измъчи ли се да намериш място на бабата между гръмоотвора и щъркела... :D

хич даже, зорих се досега да му отмъстя  в рими, но ударих греда.,

щото имах неблагоразумието  да хвана радекцията  в най- подходящия момент. :D  сега съм сресана друго ако не.

радекцията ще рече редакцията. :ph34r:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Тая няма да стане. Най-вероятно зайците няма да говорят български. Аз отсега се ужасявам как ще комуникирам със снахата... Недай си боже да се наложи да приказвам с родителите и. Като се знам какъв съм темерут. Единственият начин е той да кандиса да се ожени за българско девойче...

Тос пък! Деликатният Дарко... дет си мисли, че в сезона на черешите ний не попръдваме... :D...

Че ас от де да ви знам кога ви е сезона на черешите. Тук цела година се продават череши... Ас череши обаче не ям. За мен карне асада, стекове, ребърца, обикновени пърджолки - и те така... Много обичам доамти - за това винаги внимавам какво купувам. Бъркам си ги нарязани с каламата маслинки, прясно печени чушки и зехтин... Чеки че ми се прияде...

Тос пък! Деликатният Дарко... дет си мисли, че в сезона на черешите ний не попръдваме... :D...

Ко да и го търся. Тя все още живее в къщата с гръмоотвора и щъркеля...

хич даже, зорих се досега да му отмъстя  в рими, но ударих греда.,

щото имах неблагоразумието  да хвана радекцията  в най- подходящия момент. :D  сега съм сресана друго ако не. :ph34r:

Направо ти завидях. Никога не са ме сресвали с пръдня... :huh::D

Че ас от де да ви знам кога ви е сезона на черешите. Тук цела година се продават череши... Ас череши обаче не ям. За мен карне асада, стекове, ребърца, обикновени пърджолки - и те така... Много обичам доамти - за това винаги внимавам какво купувам. Бъркам си ги нарязани с каламата маслинки, прясно печени чушки и зехтин... Чеки че ми се прияде...

Някой ден ще пометна в тая тема... Баси...

• Автор

Аз пък гледам Като две капки вода. Финала е. Три месеца го слушах, трябва да видя края. :shy11:

п.п. Наздраве

теб съм тъ признала

ти си ебати ентусиаста, честна дума :no-no:

не моа ги изтрая и десет минути

Тая няма да стане. Най-вероятно зайците няма да говорят български. Аз отсега се ужасявам как ще комуникирам със снахата... Недай си боже да се наложи да приказвам с родителите и. Като се знам какъв съм темерут. Единственият начин е той да кандиса да се ожени за българско девойче... 

ти пък къде  се слагаш при темерутите.да не ти припомням полиглотските ти умения , че не мога да се ровя сега в архида  да ти покажа по едно време какви преводи правеше на едни усукани песни.

Направо ти завидях. Никога не са ме сресвали с пръдня... :huh::D

не е късно, върви се нареди на опашката :lol6:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

теб съм тъ признала

ти си ебати ентусиаста, честна дума :no-no:

не моа ги изтрая и десет минути

От скоро ми е. :D Едно време не насмагах на форума. Сега вече се ошлайфах, а и като сме си казали всичко - не се изтрепваме да си пишем...

Ей в момента Нети се дере и така ме нерви тая, че нямам думи. Шоуто е за артистичност, а тя и Къцито ще се порнат от напъване и доказване... Бе...

Къдей Мушкатото. Щеше да каже, че пак се обяснявам... :D Дали построи басейна вече, да му се изсипем...

не е късно, върви се нареди на опашката :lol6:

Викаш - ще намери за всички... :P няма се стиска...

Някой ден ще пометна в тая тема... Баси...

Ъ? Това пък що? М? 

ти пък къде се слагаш при темерутите.да не ти припомням полиглотските ти умения , че не мога да се ровя сега в архида да ти покажа по едно време какви преводи правеше на едни усукани песни....

Ми темерут съм си! Не мога да приказвам с хора, които не съм приел...

...не е късно, върви се нареди на опашката :lol6:

Я не се надувай ти! Щом съм казал - значи ше ма за сички! Вкупом! Без опашки и без рет...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.