Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Може и да съм дракон, ба ли га...

Секретарката усмихва ли ти се, докато чакаш... Не те ли ухажва с кафенце, коняче, бонбонче, деколтенце... :P

не пожелавай секретарката на ...

там от Божите заповеди май беше !

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

не пожелавай секретарката на ...

там от Божите заповеди май беше !

А ако тя го пожелае?!

А ако тя го пожелае?!

Няма шанс. Нашия е железен и не се подава на еФтини провокации.

п.п Хубаво си лафим ама мен ме чакат две стрехи да ги удължавам че ми наводняват терасата. 

Винкели, заварки, дървения, конструкции от картон ...

...то бива дъждове ама тая република  ми разби представите за дъжд и вятър.

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Да ви се похваля - не ми се караха , а точно обратното :O

Бетониран си за поста.

Няма шанс. Нашия е железен и не се подава на еФтини провокации.

Закален е - нито сестричките го разбиват, нито бабките... :D

п.п Хубаво си лафим ама мен ме чакат две стрехи да ги удължавам че ми наводняват терасата.

Ай, бягай. Като заведеш някое дългокрако моме в къщи, да не ти намира кусури... :P

Ай, бягай. Като заведеш някое дългокрако моме в къщи, да не ти намира кусури... :P

Кусури на кое че не разбрах. Ти как си представяш някоя селянка де живее в къща от дъски или само от бетонни блокчета да ми дойде в къщи и да ми коментира къщата де е направена върху 100 кубика бетон само за основа !!!

Кусури на кое че не разбрах.

На наводнената тераса... :)

Ти как си представяш някоя селянка де живее в къща от дъски или само от бетонни блокчета да ми дойде в къщи и да ми коментира къщата де е направена върху 100 кубика бетон само за основа !!!

Ако е с достатъчно дълги крака - кво й пречи...

Ай, бягай ве... :D Май те мързи, а?! Аз мога до утре да ти отговарям и да те отклонявам от работа.  :P

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

що не съм сега един мъж, да кача краката на масата,че да изпия една бира  с кеф.

изпуши ми главата в тая жега днес.

що не съм сега един мъж, да кача краката на масата,че да изпия една бира  с кеф.

изпуши ми главата в тая жега днес.

Че какво ти пречи да го направиш  ;)

Прецених че съм бил много послушен и реших да се черпя един нов телефон.Поръчах го и ще пристигне след ден-два.

А през това време мога да правя пакости. :P

само малка историйка Слънчевко се загуби в необятния свят на собствените си възможности и реши да обвинява , но не намери кого и реши да обвинява себе си , но понеже много си се обичаше , дори си целуна десния палец на крака , но не с почувства по добре , метна се на един турски сериал и откри Босфора , след което го закри :P

• Автор

пхххххххххххх, скапах се

ся ше пия една-две чаши червено вино да си оправя кръвчицата

динозавъра забравила да извади пилешкото филе от фризера и сега ще ядем квотима :whist:

мисля си за една салата доматки и да пръжна малко патладжанец :rolleyes:

На наводнената тераса... :)

Ако е с достатъчно дълги крака - кво й пречи...

Ай, бягай ве... :D Май те мързи, а?! Аз мога до утре да ти отговарям и да те отклонявам от работа.  :P

Аве дълги дълги колко да са дълги ???  Далече си от реалността много ...

Една такава ми е дала ултиматум до началото на август да преосмисля живота си или да не и губя времето защото света бил пълен с мъже а аз съм можел да и бъда баща.  Днес обаче не забрави да ми се обади и да ми обяснява да пращам пари за сина си а когато тя почнела (далечно бъдеще неопределено време) да работи щяла да ми помага с разходите. Знаеш ли колко бързо ги оправям като затворя крана.

Прецених че съм бил много послушен и реших да се черпя един нов телефон.Поръчах го и ще пристигне след ден-два.

пакост ти така или иначе си направил , поръчвайки си  тоз никому и дори на теб ненужен нов телефон :P

пхххххххххххх, скапах се

ся ше пия една-две чаши червено вино да си оправя кръвчицата

динозавъра забравила да извади пилешкото филе от фризера и сега ще ядем квотима :whist:

мисля си за една салата доматки и да пръжна малко патладжанец :rolleyes:

сиренце и хлебче препечено и айде :P

• Автор

сиренце и хлебче препечено и айде :P

и патладжанче и доматена салатка :)

и домашен пастет за децата

На един честоти сме явно. Днес най- импулсивно  си самоподарих пръстен със зелено камъче. :shy11:

Наздраве :beer:

наздраве  :P

На един честоти сме явно. Днес най- импулсивно  си самоподарих пръстен със зелено камъче. :shy11:

щом е със зелено на пакости ще е  :P

и патладжанче и доматена салатка :)

и домашен пастет за децата

ох бих се присъединила , ако не бях вечеряла , все любими неща

дет се казва бон апети :P

щом е със зелено на пакости ще е  :P

е че направо ме извика това смарагдово зелено, не ми хрумна дори да  проверявам дали е беладжийски  камък. сега ще  има поне  с какво да се оправдавам. :clown:

Много харесвам цвета на малахита.Сума време съм гледал едни фигурки от малахит,но така и не ги купих.

Страхувах се,че ако ги платя и занеса вкъщи няма да е същото.Мразя думата "притежавам".

А телефон ми трябваше,Виви си ги плещи всякакви и вече почнах да свиквам.

Не пия, не пия, не пия, че ми си припива на най-неподходящото време. Трупясана, изпих една чаша вино, разтегнах една идиотска усмивка и съм на дивана... Тоя пост га бода с един пръст от десетина минути... :clown:

Добра вечер!

микровеле немате ли си

:ohmy:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.