Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Аз си нямам дума за днес. След работа съм на купон. Ама преди това съм на работа  :party4:

Мисля, да се лакирам по някое време  :bubblegum:

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Моята дума за днес е "къртене" [emoji375]

Моята дума за днес е "къртене" [emoji375]

Бе и двете бми ръце са леви, ма ако е да троша ми иде отръки. По миналата година виках майстори да ми сложат две врати, старите сам ги махнах с груба сила.

Мисля си, че ако се вторачвах във всичко и всеки,търсейки кусури, светът около мен щеше да бъде дефектен и жалък и аз най-вече.

Благодаря ти, боже, за прекрасния свят! :)

shefkata та ти си си лачена и без да се лакираш. :clown: Харесах си уредче за вентилация и отопление(ако още съм тук зимате де) и са се кефя. са и едно столче да взема, че сега седя на стол без облегалка :D

Мисля си, че ако се вторачвах във всичко и всеки,търсейки кусури, светът около мен щеше да бъде дефектен и жалък и аз най-вече.

Четох една книга, но понеже чета много и забравих, коя беше. Независимо какво се случва, вярвай че това е най доброто, което би могло да се случи. Така пишеше.

• Автор

Добро утро, работливци!

И аз си мисля, че съм започнала да ставам рано.

Когато и да дойда, Еми все е преполовила задачките...

Бим разходен, после натоварен в колата и заведен на ветеринар че нещо си е ожулил задната лапа. Снабден с кремче и върнат обратно вкъщи да почива.

Следва нотариус да подпишем със съсобственичката ми /бабката-отвратитка/ документите по вписване на завещанието. Разбрахме се че ще продаваме. Следва да се разберем за колко пари.

Преди малко акостирах в офиса.

Днес по път за кея минаваме покрай една църква. В двора един човек се занимава с цветята и ми казва "Бог да е с Вас, госпожо. А виждам, че си имате и пазител."

"Ангелите бдят над мен." му казвам :)

Ей такива дребни нещица осмислят деня ти :)

оня Главен юрист от Търговския регистър ми написал че имали консултации в сряда от два до четири с предварително записване.  Баси нахалника. Ще се търсят други пътеки явно

Днес по път за кея минаваме покрай една църква. В двора един човек се занимава с цветята и ми казва "Бог да е с Вас, госпожо. А виждам, че си имате и пазител."

Сигурна ли си, че не е говорел за Бимчо... :clown:

• Автор

Сигурна ли си, че не е говорел за Бимчо... :clown:

естествено че за него :)

и аз визирах него :whist:

Мисля, че Шефката беше написала хубав текст за съденето, че е лошо за този, който съди. Ако се съглася, значи мога произволно да си определям, кой добър и кой лош. А мога да определя всички като добри, или всички като лоши. Зависи какво искам да ми е настроението. Ако искам да ми е добре, всички са добри, независимо какво правят, защото не съдя. 

Е ако имам нужда да събера злоба, нищо не ми пречи да приема, че всички са лоши. Това така за всеки случай, с познавателна стойност.

естествено че за него :)

и аз визирах него :whist:

Бе де да знам. Като чета в горните раздели кви работи се случват, рекох да не си попаднала на някой, дето да вижда ангели... :D

Почна се с къртенето. Дандания до небесата. Усещам как ме сърбят задните части, явно всички комшии ме благословяват със страшна сила... :ph34r: Ама са предупредени все пак, така че си траят с тапи в ушите може би... :D

• Автор

Почна се с къртенето. Дандания до небесата. Усещам как ме сърбят задните части, явно всички комшии ме благословяват със страшна сила... :ph34r: Ама са предупредени все пак, така че си траят с тапи в ушите може би... :D

е, почеши се, кво :D

басиако днес не получа инфаркт -няма кога друг пътбаси простотиятавсеки се е окопал като къртциа в дупка и не желае нищо ново да направи, освен ако ТОЙ/ТЯ не е водещ в начинанието.

• Автор

басиако днес не получа инфаркт -няма кога друг пътбаси простотиятавсеки се е окопал като къртциа в дупка и не желае нищо ново да направи, освен ако ТОЙ/ТЯ не е водещ в начинанието.

набий им в кофата че ти ще си водещия

здяк и бяк

Добро утро, работливци!

И аз си мисля, че съм започнала да ставам рано.

Когато и да дойда, Еми все е преполовила задачките...

тя Емито е като слънчев часовник, особено  са бухалите у форума :clown:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Автор

здяк и бяк

тя Емито е като слънчев часовник, особено  са бухалите у форума :clown:

мхмммм

кат съ развиделей и съ ококорвам

кат залезе слънцето и ми се доспива :D

вече можеш да си смениш спокойно титлата :D

мен как ме разнижеха преди малко.

рисувах  детска серия скоро и  една жена си поръча  две  от рисунките.  днес се обажда  да ми каже, че децата не искали да излизат навън  да играят , а си стояли в  стаите да си гледат  картините.  душичките милите

shefkata та ти си си лачена и без да се лакираш. :clown: Харесах си уредче за вентилация и отопление(ако още съм тук зимате де) и са се кефя. са и едно столче да взема, че сега седя на стол без облегалка :D

Лачена, лачена, ама влачена  :D  :D Така викаше една позната, като и кажеха, че е стара чанта, ама лачена  :biggrin:

А книга за четене избра ли си ?

Мисля, че Шефката беше написала хубав текст за съденето, че е лошо за този, който съди....

Шефката периодично си пише разни щуротии, ти не я вземай много на сериозно  :biggrin:

Разбрахме се че ще продаваме.
а кучо Бим къде
:rolleyes:

мен как ме разнижеха преди малко.

рисувах  детска серия скоро и  една жена си поръча  две  от рисунките.  днес се обажда  да ми каже, че децата не искали да излизат навън  да играят , а си стояли в  стаите да си гледат  картините.  душичките милите

Нека де. Бравос.

То щото си им на акъла... :P

Поне имаш свястно оправдание за отсъствието си - като не беше в този пясъчник, поне си била в друг.

• Автор

а кучо Бим къде
:rolleyes:

е, къде? При мен. Къде да е? Ще се асоциира към котешкия колектив

ама първо ще поживеят дружно лятото на Божичен

жега, жега в центъра на София. Ако лъвов мост е център на София. Дойде 1 клиент (ромин) и понеже ходих да видя това дет му продадох вчера що не бачка коректно беше взел бира да почерпи и не се ската да взима Арианка ами взе кенче на Хайнекен

книга - почнах да чета килимените хора, но нещо не бях удовлетворен да почти изчетох някаква книга за котките пак на Тери Пратчет

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.