Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

набий им в кофата че ти ще си водещия

не става.туй са доценти и професори .....титлата тук значи всичко.
  • Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

не става.туй са доценти и професори .....титлата тук значи всичко.

е, до кога шъ тъ чакаме тебе за титла?

за да стане това ми трябва именно някой от тия, който да ми стане "ръководител" и да пусне процедурата.

а никой от тях не иска, защото счита, че ще седна на мястото му.

резултатът е пълен блокаж

Докато пусне шкембенце и мине срока му за годност... :D

Тогава може и да дойде момента да се заглежда по студентките... :D

е, къде? При мен. Къде да е? Ще се асоциира към котешкия колектив

ама първо ще поживеят дружно лятото на Божичен

котките пита ли ги дъл искат а

ама успех в мисията

:P

• Автор

Еййй, днеска ден не минава  :mad:

аз си седя тихичко в офиса :whist:

котките пита ли ги дъл искат а

ама успех в мисията

:P

при мен няма не искам :whist:

при мен няма не искам :whist:

ша си мериш ината с котките ясно

:D

аз си седя тихичко в офиса :whist:

И аз, ма ми е скучно...Изчетох целия фейс. Форума въобще не ми се чете, че току виж съм попаднала на някоя бисерна тема. Лакирах се. Писна ми да играя на карти. Е, скучно ми е...

• Автор

И аз, ма ми е скучно...Изчетох целия фейс. Форума въобще не ми се чете, че току виж съм попаднала на някоя бисерна тема. Лакирах се. Писна ми да играя на карти. Е, скучно ми е...

аз ся ще звъня на шефката на тукашния клон на търговския регистър :whist:

ша си мериш ината с котките ясно

:D

аз не знам защо си мислиш че котка и куче не могат да си живеят в мир и любов

напротив, идеално си се разбират

Баси лудницата. На обекта се събрала цяла тайфа майстори - къртачи, жичкаджии, ВиК и т.н. И всеки ме дърпа и вика кажи ся тука как искаш да е. Пъ аз и понятие си немам. Че отсега да съм кажел каква печка, кви плотове, кви чудесии. Кви мивки, кви бойлери, кви смесители, и още 1001 неща. Акъля ми се взе. Ама поне уточнихме доста неща. Лошото е, че сметката нараства експлозивно. Накрая ще стане следното - ще имаме чисто нов апартамент и няма да са ни останали пари за обзавеждане. Ше си спим на пода май... :huh:

• Автор

Баси лудницата. На обекта се събрала цяла тайфа майстори - къртачи, жичкаджии, ВиК и т.н. И всеки ме дърпа и вика кажи ся тука как искаш да е. Пъ аз и понятие си немам. Че отсега да съм кажел каква печка, кви плотове, кви чудесии. Кви мивки, кви бойлери, кви смесители, и още 1001 неща. Акъля ми се взе. Ама поне уточнихме доста неща. Лошото е, че сметката нараства експлозивно. Накрая ще стане следното - ще имаме чисто нов апартамент и няма да са ни останали пари за обзавеждане. Ше си спим на пода май... :huh:

а прецтаяш ли си ако бяхте си купили тристаен?

а прецтаяш ли си ако бяхте си купили тристаен?

Мани бегай. Отсега съм готов за лудницата. Хубавото в случая е, че тя е на 300 метра от блока... :whist:

Е, начи да не тЪ мислим  :D

Цъ. Ни мой мъ мислети. За теп знайми, че имаш запазена стая в Карлуково, аз пък имам запазено цяло отделение в Курилската лудница... УрЕдихме съ, другите да му мислят... :whist:

• Автор

Мани бегай. Отсега съм готов за лудницата. Хубавото в случая е, че тя е на 300 метра от блока... :whist:

е, чакай, де

има време :whist:

обаче..............

откакто Пителя стана щастлиф безработен живота му потръгна.

ето, в чужбина ходи на пътешествие, кола си купи, апартамент, ремонти прави.....................

Редактирано от emmi (преглед на промените)

е, чакай, де

има време :whist:

обаче..............

от както Пителя стана щастлиф безработен живота му потръгна.

ето, в чужбина ходи на пътешествие, кола си купи, апартамент, ремонти прави.....................

Ми ко чакате - напускайте работа веднага... :whist:

Цъ. Ни мой мъ мислети. За теп знайми, че имаш запазена стая в Карлуково, аз пък имам запазено цяло отделение в Курилската лудница... УрЕдихме съ, другите да му мислят... :whist:

Еййй, даН видиш нещУ начи  :mad:

Щта изкажа на другарката данъчна, къде си запазваш отделени ти  :D  :D

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

По-нагоре се спомена, че ви е скука по време на работа. Текат ли парите останалото не е най-важното. И аз съм частник ама за сега няма много работа(приходи) та се радвам само като има някоя хубава клиентка или като ме помолят да принта една страничка и после ме черпят кафе за 60 стинки :D

скука по време на работа ли ?!

моля ?

я елате при мен да видите как се сцепва задник от бч...

Бих дошла на помощ с най-голямо удоволствие, ама с оглед на припадането ми по болниците, шЕ ти създам допълнителна работа  :D Демек, файда - йок  :whist:

та се радвам само като има някоя хубава клиентка

Хората са казали където си вадиш хляба ...

Ако не попречи на търговско-клиентските взаимоотношения не виждам проблем. едната ми клиентка беше известна личност, а друга беше жрица ама там само с 2 или повече балона иначе не :D

• Автор

скука по време на работа ли ?!

моля ?

я елате при мен да видите как се сцепва задник от бч...

може ли сондата? :rolleyes:

Ако не попречи на търговско-клиентските взаимоотношения не виждам проблем. едната ми клиентка беше известна личност, а друга беше жрица ама там само с 2 или повече балона иначе не :D

Това ми беше ясно ...

То проблемите в това естество никога не се виждат на пръв поглед даже и след по обстоен поглед пак не се забелязват в началото. То като нахлуе кръвта в главата му ...

В последствие са неизбежни но това се  отдава на лошо стечение на обстоятелствата и положението на планетите и звездите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.