Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Ха! Ти пък! Аз заплатата я хвърлих с плика заедно като една подредена чистофайница... От тогава ми плащат без пликове и хартийки... :D

И аз така, да ес правя на  всеотдайна  внучка ЧиСтница. Ама и бабата  е такама фантазьорка, няма да ти казвам къед ги беше маскирала. 

пп  с тоя  солен цитат заразихме  темата  :clown:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

искал бил да провери имота - че и ние можем да го проверим, ама нали трябва да вземе едни пари.......

Нека и той да вземе де... :D

И аз си проверявах лично. Кво ся. Проверката е висша форма на доверие.

И аз така, да ес правя на  всеотдайна  внучка ЧиСтница. Ама и бабата  е такама фантазьорка, няма да ти казвам къед ги беше маскирала. 

На дъното на пълната захарница... :D

пп  с тоя  солен цитат заразихме  темата  :clown:

Нека де. До вчера ни утрепа дъжда. Днес почнахме да пуфкаме от жега. Климатика не може ни насмогне.

На дъното на пълната захарница... :D

тц, не можеш да я  стигнеш  бабата на Уиш.  в торбата на старата прахосмукачка.! :D не че като  разбрах не ме обля студена пот и не ми стана горещо едновременно де.... ама сега се хиля.  зарадвах поне  едно цигане  дето се возеше  в  счупена количка около контейнерите.

поздрав  за всички около /над/ в / под    басейна

Ъъъ... Мързи ме да ти търся колко дейно участие взе в разискването на докторовото нападение от бабички швейцарки...

Това беше частен случай. И не приложим на практика. Баби крайни оптимистки и не лек мъж с характер та как да стане ? От тогава повече такива опити не съм чувал да е имало. Отишли са си разочаровани за швАйцарско от нашите морски гларуси. Нашето черноморие не е секс дестинация за швейцарски баби.

• Автор

Нека и той да вземе де... :D

И аз си проверявах лично. Кво ся. Проверката е висша форма на доверие.

ам то все на едно и също място се проверява ве :D

тръгнаха с колегата да вадят данъчна оценка и кадастър

така и така е дошло момчето

иначе за утре го отложихме

тц, не можеш да я  стигнеш  бабата на Уиш.  в торбата на старата прахосмукачка.! :D

Аз със сигурност не мога... ама май и Уиш не може да стигне бабата на Уиш... :D

Боже, колкото повече се хиля, толкова повече зареждат програмата ми за утре.

Явно утре ще си спя на работното място. Баси.  :D 

Ясно. Наместили сте парата с другите деца по сладкарници и сте излезли с тая еФтина постановка пред бедната женица че сте ги изхвърлили.

ам то все на едно и също място се проверява ве :D

тръгнаха с колегата да вадят данъчна оценка и кадастър

така и така е дошло момчето

иначе за утре го отложихме

Знам. Ама кво от това. :shy11: Трябва аз да си го проверя. Пък! :P

И как беше - ако може, пет минути преди сделката... :D

Признавам си не мога. бабата е огън и жупел :D

Боже, колкото повече се хиля, толкова повече зареждат програмата ми за утре.

Явно утре ще си спя на работното място. Баси.  :D

Хич да не  тий, утре е доста далече..

Изабелката на колко години си мисли, че е Уиш... :eek:

Ти що профукваш парите на баба си в сладкарничките мари... :D

В сладоледената къща. Мяу-мяу...

Горе долу твой набор или може и кака да ти е. Не съм врачка. Ама това не означава че като говоим в някакво минало много далечно време Уиш не е била никога дете.

на 5! хаха де късмет.....ама и аз с тоя аватар как лъжа хората подло :D

Ясно. Наместили сте парата с другите деца по сладкарници и сте излезли с тая еФтина постановка пред бедната женица че сте ги изхвърлили.

ако бях ги намерила щяхме да ядем пасти  2 години ,че и отгоре.ама блейка

Горе долу твой набор или може и кака да ти е. Не съм врачка. Ама това не означава че като говоим в някакво минало много далечно време Уиш не е била никога дете.

Тц. На 5. :P

Нямах такава фантазия да търся като дете скрити пари по дюшеци и градини. Разминаха са старите. Баща ми обаче нямаше тоя късмет ...

Като ги намерих и всеки ден ги проверявах дали са там. И като пуснаха симсони на магазина познай ...

Ей и той обаче явно всеки ден ги проверявал и на същия ден разбра.

Ай, поздрав.

Имам да работя. Фключване... по-късно по някое време... :D

щото така!забрави книжалницата  , ами боичките ,ехее

а ти  внимавай как говориш на кака си , щото..

щото  да не паднеш в сухия басейн :biggrin:  хохох, сетих  се за наколенките. изпуснахме  да ги прибавим към костюма ти

щото така!

а ти  внимавай как говориш на кака си , щото..

щото  да не паднеш в сухия басейн :biggrin:  хохох, сетих  се за наколенките. изпуснахме  да ги прибавим към костюма ти

Помня ги бре. Чудех се под костюма ли да ги слагам или отгоре, аксесоарно едно такова... :D

п.п. Напрау... Аз идвам към 3-годишно дете идиотче... :D

п.п.п. И аз съм се подстригвала сама, когато бях на пет. Само, че аз си бях избарала една страхотна прическа - само бритона подстриган нула номер, а отзад буйни къдри, идея си нямаш... :D Дори си имам снимка с Дядо Мраз увековечена... :whist:

Аре, контакт, щепцел, дръп... :P

за такива като тебе колко пъти да напомням.

Публикувано изображение

явно само аз съм постъпвала зряло , като подстригвах  едиствено  куклите и брат ми.

Днес беше безсънен ден . Сега си пия кафенцето леко разтреперан. ТВ -то е в сервиза и не се знае колко пари ще струва ремонта. Мхм.

Да не се е случил някой битов инцидент , Док?

не, жена ми няма нищо общо с него.

от сутринта почна да дава грешки в usb-хъба, и цифровия тунер, а аз не мога да преценя дали е софтуерен или хардуерен проблем.

след като гръмна миналата година след гръмотевичната буря именно в този сервиз го възвърнаха към живот, та сега е пак при тях.

уж сега нямаше буря, но кой го знае ....

При мен така миналия месец изгърмя всичко  в една буря. Като  по чудо само тв-то остана.

Дано е някоя дреболия при теб.

уж сега нямаше буря, но кой го знае ....

Техника от ново поколение ! Или както спорехме вчера с един сфорумец. Купи, чупи и пак купи.

Минало му е тестващия период и гаранцията в приключила. Насочи се към новия модел.

Минало му е тестващия период и гаранцията в приключила. Насочи се към новия модел.

гаранцията именно миналата година изтече и съответно започнаха проблемите

мхм.

Очевидно е, че ще се взема нов - вижда се на хоризонта , ама дай първо да се посъберат парички, че сега покрай кака Тотка финиширах и касичката е празна.

гаранцията именно миналата година изтече и съответно започнаха проблемите

мхм.

Очевидно е, че ще се взема нов - вижда се на хоризонта , ама дай първо да се посъберат парички, че сега покрай кака Тотка финиширах и касичката е празна.

Аз телевизия отдавна не гледам. Иначе ако ми затрябва гледам на iPad-a от нета. Но и те трябва да се сменят, такава е политиката навсякъде ...

http://iphone-bulgaria.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=42499&sid=6f4de4273c0243522466fa033c65c733

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.