Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

тя си има къща в Русе и цяло лято си живурка тук

Ааа! Няма отърване значи... :D

Помни моя жизнен принцип : на кротка бабка и ново прасе не се радвай, че не се знае каква свинщина ще ти поднесат .

Тая бабка специално няма полезни ходове и леко е поизчерпала свинщините... :D

Ти като един бабопознавач се изказваш... Бабострадалец... :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

С днешна дата съм трижди по бясна от в събота. Не стига, че един въпросен клуб имаше кауза за свой човек и не благоволи да се яви в петъка на мероприятието / валяло била /, не стига че не донесоха това, което им бях дала, за да продаваме за тази кауза, ми пък и ги похвалиха в нета, видиш ли, колко са гоУеми и всеотдайни  :mad:  Аман от боклуци !  :mad:

• Автор

Тц.

Нещо друго има, за което не знаеш все още.

бабката и тече покрива - това го казаха още по великден когато ме муфтиха за пари, а сега с тези дъждове .... сещай се.

Та трябва да прави покрив а пък ходи на Корфу и единствения източник на свежи пари е къщата.  

Затова се е разбързала да оправи нещата. 

Ааа! Няма отърване значи... :D

а, пука ми :whist:

...

Ти като един бабопознавач се изказваш... Бабострадалец... :D

Не питай старило, чедо, а патило :shy11:

С днешна дата съм трижди по бясна от в събота. Не стига, че един въпросен клуб имаше кауза за свой човек и не благоволи да се яви в петъка на мероприятието / валяло била /, не стига че не донесоха това, което им бях дала, за да продаваме за тази кауза, ми пък и ги похвалиха в нета, видиш ли, колко са гоУеми и всеотдайни  :mad:  Аман от боклуци !  :mad:

Айде де :*

Що им се връзваш ? Нека ти е обица на ухото и следващия път правиш изпреварващ ход и излизаш първа с информация за събитието, в която изрично посочваш кой е присъствал и кой не. Но това трябва да го направиш първа.Защото сега ако почнеш да пишеш и да се обясняваш кой дошъл, кой не - негативите ще се излеят върху теб.

бабката и тече покрива - това го казаха още по великден когато ме муфтиха за пари, а сега с тези дъждове .... сещай се.

Та трябва да прави покрив а пък ходи на Корфу и единствения източник на свежи пари е къщата.  

Затова се е разбързала да оправи нещата. 

а, пука ми :whist:

хммм...

Добро обяснение и дано да е така, защото това е най-благоприятния за твоето боди изход.

Но....все пак бъди лекичко нащрек, с вирнати уши и нос.Не се отпускай.

Само уши и нос?! ;)

• Автор

хммм...

Добро обяснение и дано да е така, защото това е най-благоприятния за твоето боди изход.

съмняваш ли се в мен? :whist:

принципно, аз мога и без и нея да оправя нещата и ако днес не занесе разрешението за строеж за гаража за да му извадя и на него данъчна оценка и кадастър просто утре ще отида в общината и ще си го взема от там

и пак до края на седмицата ще имам всичко необходимо за да впиша завещанието в съда :whist:

но куче Бим ме кефи със страшна сила - разхожда се без каишка, че и се закача с мен да го гоня :D

Само уши и нос?! ;)

Ушите - за да чува тихите бабешки стъпки зад гърба си, а носа - за да усети отдалече миризмата на гнили бабешки интриги  :whist: 

съмняваш ли се в мен? :whist:

...

мъничко :shy11:

Айде де :*

Що им се връзваш ? Нека ти е обица на ухото и следващия път правиш изпреварващ ход и излизаш първа с информация за събитието, в която изрично посочваш кой е присъствал и кой не. Но това трябва да го направиш първа.Защото сега ако почнеш да пишеш и да се обясняваш кой дошъл, кой не - негативите ще се излеят върху теб.

Нищо няма да обяснявам на когото и да било. То и кьоравите видяха, каква беше ситуацията. 10 книжки трябваше да донесат за се опитаме, да ги разпродадем благотворително, още в петък. Те и в събота не ги донесоха. Тази събота и неделя книгите ми заминават за Варна на мото базар. Кой малоумен ще си купи книга със стихове, от мото базар  :mad:  и то на световно неизвестен автор от майната си. Абееееееееееее  :mad: Това са кухи лейки, ама кухи.  :mad:

Измъчен от невъзможността да започна седмицата като вас,а именно копане на тръстиката,прибегнах към шопинг терапия. :help:

Поръчах си няколко панталона и тениски от норд фейс. :ph34r: Докато вие се радвате на работата си,аз мисля да ида да се мъча горе.

• Автор

мъничко :shy11:

а не трябва :)

кажи как ти е графика и кога да ти пратя моята леля :rolleyes:

прибегнах към шопинг терапия. :help:

по интернет не се брои :whist:

Брои се и още как-плащането не е виртуално. :D Утре ми е контролният преглед и после съм свободен като птичка.

• Автор

Винаги ли разбирате, когато ви свалят?!

аз не

ама аз съм си амба :D

Брои се и още как-плащането не е виртуално. :D Утре ми е контролният преглед и после съм свободен като птичка.

тцъ, докато не обиколиш два мола не се брои :P

аз не

А бе имаме нови попълнения при нас. Ще има размествания и рокади. Общо взето нещата няма да бъдат такива, каквито бяха, а аз не обичам промените и изненадите. Та най-мастития и най-трудния от новопристигналите постоянно ми говори за това, колко са били приятни новостите в живота и неочакваностите.

Та... аз си мисля, че ми се точат да ме разместват, а другите го тълкуват, че ми се точат за друго... И понеже ми е притеснено и сякаш са ми задействани защитите, реагирах най-спонтанно, точно си умрях от смях за какво могат да се точат на баба ти... Баси. :D

• Автор

При моите спортове-абсолютно разбирам кога ме свалят. :D

викаш, няма вариант да съ объркаш :D

А бе имаме нови попълнения при нас. Ще има размествания и рокади. Общо взето нещата няма да бъдат такива, каквито бяха, а аз не обичам промените и изненадите. Та най-мастития и най-трудния от новопристигналите постоянно ми говори за това, колко са били приятни новостите в живота и неочакваностите.

Та... аз си мисля, че ми се точат да ме разместват, а другите го тълкуват, че ми се точат за друго... И понеже ми е притеснено и сякаш са ми задействани защитите, реагирах най-спонтанно, точно си умрях от смях за какво могат да се точат на баба ти... Баси. :D

аз не

И аз съм. Ама аз, защото никога не ми се е случвало. :shy11:

• Автор

Та... аз си мисля, че ми се точат да ме разместват, а другите го тълкуват, че ми се точат за друго... И понеже ми е притеснено и сякаш са ми задействани защитите, реагирах най-спонтанно, точно си умрях от смях за какво могат да се точат на баба ти... Баси. 

ако тъ покани да се черпите значи те сваля :D

ако тъ покани да се черпите значи те сваля :D

Тц. И това не е сигурно. Понякога, излизайки навън, просто избягваме камерите... :D

Айде на разходка по главната. Да й придадем европейски вид. :)

• Автор

Тц. И това не е сигурно. Понякога, излизайки навън, просто избягваме камерите... :D

Айде на разходка по главната. Да й придадем европейски вид. :)

нъл щеше да бачкаш, ве?! :no-no:

кажи как ти е графика и кога да ти пратя моята леля :rolleyes::

Тази седмица - В сряда и четвъртък - през цели ден , но за предпочитане е сутрин ;€

нъл щеше да бачкаш, ве?! :no-no:

Аз сутринта бачках де... :eek:

Сега малко ми се поразтрепери под лъжичката... :D

п.п. Сутринта поразлистих пак малко в религиите... Стана ми много смешно как уж умни колежки бъркат климактериума и нормалните депресивни състояния за този период от живота на жената, с обикновеното недоебаване. Сякаш не знаят, че при голяма част от жените хормоните действат и в обратната посока. Е, това според тях сигурно значи презадоволяване... Баси. Ама то - кой от каквото разбира. Сигурно постоянно им е жежко в чатала... та само от това отбират... :D

Та - треперенето под лъжичката не е свързано със свалячески емоции, а служебни такива... :D

Едит - правопист... Даркооооооо... :D

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

• Автор

Тази седмица - В сряда и четвъртък - през цели ден , но за предпочитане е сутрин ;€

щи звънна да се поразберем :whist:

баси кви хора баси толкоз не могат да спрат за минута да отдадат почит пфууу

:(

....

Та... аз си мисля, че ми се точат да ме разместват, а другите го тълкуват, че ....

.... се точат да ти го наместят ? :shy11:

щи звънна да се поразберем :whist:

на линия съм, знаеш ;)

баси кви хора баси толкоз не могат да спрат за минута да отдадат почит пфууу

:(

де са тия ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.