Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента /сезона на черешите/

Featured Replies

Хъхъхъ... Е тфа е да се разбират ората о 1/4. Само дет н'съ сещам коя е оная сиганетка с мустакя и зашо не е Екатерина?

• Отговори 2k
  • Прегледи 62,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

П.П. Имам една позната индийка, същата сиганетска физиономия има - устните, носа, веждите. Ма не се казва Катерина. За сметка на това мъжът и се казва Прадеш - познай дали не си умирам от смях всеки път като му каже името....

Хъхъхъ... Е тфа е да се разбират ората о 1/4. Само дет н'съ сещам коя е оная сиганетка с мустакя и зашо не е Екатерина?

Направу сме са разбрали... Важното е, че палим на четвърт... :D

Направу сме са разбрали... Важното е, че палим на четвърт... :D

Баси колко подло си го запомнила! Алоу! Така можем само Докторът и Ас!П.П. Ти да не ьеде сладолет? 

най-обичам кома поред нощ

Успех Друже на работното поприще!

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Баси колко подло си го запомнила! Алоу! Така можем само Доктоът и Ас!

То, ако не е подло, няма да е интерестно... :)

Уча се, уча се и все съм на опашката... :clown:

П.П. Ти да не ьеде сладолет?

Вече ми личи, че съм намалила сладолета. Баси. Ядох тия дни един и си бях приготвила пак задните тампони... :D А едно време ядях по три на ден.

Вчера бях на доктор. Дори и сега, когато не съм толкова зле, имам някакво хронично възпаление. А бе... Дърта барака вече.

Днес си стоя да си чакам таксито и си опънах ръката, да си огледам пръстена на слънцето - обичам да ми блестят камъните... И кво да видя - първите старчески петна по горната част на дланта ми... :D Бе... Запуши я... :D

п.п. Точно гледам едно предаване на Слави с Рангел Вълчанов, който говори за пенсионерите... Ама съм и тематична... :D

...

Днес си стоя да си чакам таксито и си опънах ръката, да си огледам пръстена на слънцето - обичам да ми блестят камъните... И кво да видя - първите старчески петна по горната част на дланта ми... :D Бе... Запуши я... :D

...

Ох не ми говори ти казвам. Аз моите първи старчески петна ги забелязах преди много години - рисуващи съзвездия под вътрешния ръп на на туйлетната чиния...

Ох не ми говори ти казвам. Аз моите първи старчески петна ги забелязах преди много години - рисуващи съзвездия под вътрешния ръп на на туйлетната чиния...

Точно се престраших да си взема един сладолет... :D Лигльооо! :D Моите старчески петна не са толкова екзотични... :clown:

Точно се престраших да си взема един сладолет... :D Лигльооо! :D Моите старчески петна не са толкова екзотични... :clown:

И моите не са! Миришат... Но! Се мият...

антъка (това когато някой каже нещо и приятелят му съгласявайки се каже антъка)!

Таман тъй! :D

Мдам! Как да не ги обичаш после тези ми ти хубавци. Числото 1 изтичало в четири-мерното пространство... Бах тая засада Пенке ле!

панта рей.

както и друг път съм казвал законът за скачените съдове се онагледява най-добре с една хубава клизма.

Къде точно числото 1 изтича ,ли ? Ами.... от практически опит в стандартното тримерно пространство знам, че като се изпразни иригатора е хубаво да се дръпнеш настрани от изтичащото.Защото може да изтече в легена, но може и да изхвърчи под налягане и тогава върви го търси из дебрите на фракталите по стените.

p.s. от метафизиката на Гош-числата поогляднях.Време е за първата двойка сандвичи.

p.p.s М-множеството вплетено в клизма ? Клизматично М-множество ? К/М - множество ? :eek:

.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Чета ви и ти се кефя. Колкото и да не разбирам от математика и числа, успявам да се ориентирам в ситуацията. Любимите ми изречения, завършващи с най-големите удивителни знаци, които са непреборими... :D

Дарко, ще ти кажа лека нощ и ще се хоризонтирам вече. Това не винаги означава сън, но се уморих днес.

Надявам се на такива хубави изненади. Дано да може и без дълги потапяния.

Дръж маята и содата в джоба и тва йе.

Хубав и усмихнат ден на теб.

И внимателски с Пърдеш-а... Сигурна съм, че е симпатяга индианец... Няма как иначе да бъде един Пърдеш... :clown:

Това за Дарко, ама то ясно де...

Лека нощ!

Художник рисуващ съзвездия в платното на нощта....

:D

http://www.youtube.com/watch?v=aYiHg-a87hk&feature=player_embedded

панта рей.

както и друг път съм казвал законът за скачените съдове се онагледява най-добре с една хубава клизма.

Къде точно числото 1 изтича ,ли ? Ами.... от практически опит в стандартното тримерно пространство знам, че като се изпразни иригатора е хубаво да се дръпнеш настрани от изтичащото.Защото може да изтече в легена, но може и да изхвърчи под налягане и тогава върви го търси из дебрите на фракталите по стените.

p.s. от метафизиката на Гош-числата поогляднях.Време е за първата двойка сандвичи.

p.p.s М-множеството вплетено в клизма ? Клизматично М-множество ? К/М - множество ? :eek:

.

Любимото ми множество е празното множество! Да пием за празнината!

...

Лекинка да ти е?

Любимото ми множество е празното множество! Да пием за празнината!

По една "горна баня" :cheers:

Лека нощ!

Лека :)

Аз съм със чешмяна. Наздраве Докторе! Не е зле да мина през BevMo и да си купя ино Узаки...

не е зле, ама довечера.

сега работи като мен и не се отклонявай с тези еретични мисли :whist:

Добро утро!

Айде, Докторе, готови сме да поемем дежурството вече.

Лекинка да ти е?

Иии! И питанката ми харесва! Нищо, че не е голям и непреборим удивителен знак... :)

Добрутро!

Старчески петна по ръцете се премахвали били, като ги натриеш хубавичко с лимон. Туй ми го сподели един застаряващ с опит.

Може и да работи, не знам. Аз на мойте петна по ръцете им викам лунички.  :D

Вчера двама мои хора и двамата с отнето предимство и двамата в болница.

Ходих и до Пирогов. Аман от купени книжки  :mad:

Емм, къде сЪ фотосите, че туморъл мина  :rolleyes:

още съм тук ...

Още не си на диванчето  :eek:

Добрутро!

Старчески петна по ръцете се премахвали били, като ги натриеш хубавичко с лимон. Туй ми го сподели един застаряващ с опит.

Може и да работи, не знам. Аз на мойте петна по ръцете им викам лунички.  :D

Имам известни съмнения относно ефикасността на лимона срещу старчески петна по ръцете, затова предпочитам да не хабя цените плодове, а да им пия сока сутрин на гладно, разреден с топличка вода :D

Единственото средство, което със сигурност премахва старчески петна е лазерът, но имам подозрения, че се появяват пак след време.

Това знам за старческите петна и ако един ден ги проимам, ще ги приема за лунички. :) 

Хубав и спокоен ден на всички!

.....

Още не си на диванчето  :eek:

не, но съм се запътил натам.уж оправих всичко и всички и до утре вечер да не се налага да виждам проклетата болница.

та сега мисля да се преобличам и да изчезвам посока дома.

пеша.

никакви тролеи вече, че тия са коварни същества -никога не знаеш къде ще те закарат.

не, но съм се запътил натам.уж оправих всичко и всички и до утре вечер да не се налага да виждам проклетата болница.

та сега мисля да се преобличам и да изчезвам посока дома.

пеша.

никакви тролеи вече, че тия са коварни същества -никога не знаеш къде ще те закарат.

Дам и аз не ти препоръчвам тОрлеите, пък и няма нищо за целуване там  :D

Видях две снимкиии  :whist:

Имам известни съмнения относно ефикасността на лимона срещу старчески петна по ръцете, затова предпочитам да не хабя цените плодове, а да им пия сока сутрин на гладно, разреден с топличка вода :D

Мойра, защо го пиеш точно сутрин и на гладно, ако не е тайна? Аз пия прясно изцеден сок от портокал. Действа невероятно освежаващо и тонизиращо, почти замества кафето. Една чаша ми е достатъчна, за да мога да обърна планини от работа след това.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.